How’s life

Hey guys! Na miljoen jaar weer een update op mijn blog. Ik vraag me sowieso af wie dit nog leest, want ik heb mijn blog in de 8 jaren dat ik nu blog, nog nooit zo erg verwaarloosd. Ik weet niet wat het is. Omdat ik ouder word, merk ik dat ik minder behoefte heb om mijn leven te delen op het internet. Zo boeiend is het nu ook weer niet (niet dat het dat eerst wel was, hehe) en voor mijn gevoel is het allemaal niet zo relevant meer. Hoe kijken jullie daar naar? Wat zouden jullie leuk vinden om te zien?

Laat het me weten, ik ben erg benieuwd. Ik heb me dit jaar best wel ontwikkeld (op persoonlijk vlak, als ik dat zo mag zeggen). Ik begin stukje bij beetje steeds meer balans te krijgen, wat ik erg fijn vind. Maar daardoor is de focus op bepaalde dingen ook wel vervaagd. Ik vind het moeilijk om ergens veel tijd in te steken als ik merk dat ik er geen energie van krijg. Zo heb ik het een beetje met alles in het leven, en zo dus ook met bloggen. Ergens mis ik het wel, maar ik weet niet helemaal hoe ik het moet vormgeven. Dus als je ergens benieuwd naar bent: holla at me!

Verder gaat het goed met mij. Ik heb nu vakantie en ik heb nog nooit zo genoten van niks doen. Doordat ik de laatste maanden met school & werk iets te veel hooi op mijn vork had genomen, had ik dat echt even nodig. Ik moet altijd eerst tegen de lamp aanlopen voordat ik besef waar ik eigenlijk mee bezig ben. Ach, steeds weer een levensles. Momenteel ben ik een paar dagen in de week aan het werk, op kantoor en bij de hotdogbar. Daarnaast pak ik zo nu en dan een feestje, ben ik veel in de gym te vinden en doe ik leuke dingen met vrienden. Ook heb ik wat meer tijd voor mezelf, echt heeeerlijk. Volgende week ga ik met mijn beste vriendin op vakantie naar Alicante en in september begint mijn minor toegepaste psychologie. Het is het laatste jaar van mijn studie dus dat betekent dat ik in februari al ga beginnen met afstuderen. En ik heb nog geeeeen idee wat ik wil. En dat vind ik ook eng.

Maargoed ‘t is nog lang geen februari en tot die tijd doe ik lekker waar ik goed in ben: genieten van het moment. Hoe is het met jullie? Wat willen jullie op mijn blog zien? Of denk je van stop er lekker maar mee want het is mooi geweest. Ook goed! Haha.

Liefs, Lizzzz

DELEN:

5 Reacties

 1. Eva 8 augustus 2017 / 10:51

  Hee lieve lizzy, ten eerste: super leuk om weer een artikel te lezen over je leven. Ook fijn om te horen dat het goed met je gaat en dat er een spannend jaar wat betreft je studie op zit te wachten. You can do it! :)

  Wat betreft je blog; ik ben omdat je minder plaatste ook minder jou blog gaan bezoeken. Maar als je dan weer wat plaatst lees ik het altijd erg graag. Wat ik persoonlijk vind wat jou blog leuk maakt zijn je persoonlijke dingen, want zo heb ik jou blog ook ontdekt. Ik las het verhaal over je ziekte in de fashionista en daar wilde ik meer over weten, niet vanwege je ziek was maar de levenslust die jij uitstraalt en de dingen die je toen deelde op je blog. Ook je life at liz artikels zijn altijd super leuk. Of je sfeer impressie / vlog video’s over de festivals waar je kwam met je vriendinnen. Misschien kun je bij jezelf nagaan wat je nu heel leuk vind om te doen. Waar haal je nu je energie uit? Wat zou je nu willen inbrengen in je blog? En daar dan lekker over gaan bloggen. :)
  Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen, en dat je de inspiratie en energie weer vind. Zou echt heel jammer zijn als je ermee ophoud.

  Keep going on the good work sunshine! :-)
  Veel liefs, Eva!

 2. Nienke 8 augustus 2017 / 17:56

  Goed om te horen dat je zo aan het genieten bent en de balans gevonden hebt! Helemaal niet erg dat je niet overal de behoefte bij hebt alles te willen/moeten delen. Have fun nog deze vakantie, ik geniet ook enorm veel van niksen. Don’t feel guilty!

 3. Tessa 8 augustus 2017 / 21:35

  Ha Lizzy,

  Ik volg je echt al heeeel wat jaren, al sinds je nog beautyfilmpjes maakte op youtube 😋. Ondanks dat je misschien wat minder post op je blog, vind ik t ook leuk om je gewoon te volgen via instagram bijvoorbeeld. Juist omdat je een ‘gewoon’ leven hebt. Ik herken mezelf op verschillende vlakken in jou, dat maakt het lekker herkenbaar allemaal! Je droge filmpjes op snapchat zijn altijd top, haha! Daarnaast woon en studeer ik ook in Utrecht en plan ik mijn leven ook vaak veel te vol.
  Wat ik graag zou willen zien.. Lastig, ik merk dat ik ook ben ‘meegegroeid’ met de bloggers. Als 15 jarig meisje wilde ik allerlei make-up tips en reviews van de beste producten. Dat is nu wel een beetje voorbij. Je persoonlijke artikelen vind ik altijd leuk, misschien kun je iets in de vorm van columns doen ofzo?
  Zo, ik reageer gewoonlijk echt nooit maar nu moest ik dit even kwijt!
  Liefs, Tessa

 4. Aniek 10 augustus 2017 / 00:10

  Leuk dat je weer wat post! Suggesties voor andere blogposts: meer persoonlijke stukken over ervaringen met tips voor anderen. Volgens mij kun je mensen goed inspireren. Ik ben bijv. benieuwd naar de manier waarop jij zo’n leuk leven hebt opgebouwd; hoe heb je je vrienden in Utrecht leren kennen en heb je bijv tips om nieuwe vrienden te maken?

 5. Melissa 28 augustus 2017 / 21:34

  Mooi om te lezen dat het zo goed met je gaat Lizzy! Ik herken je heel erg in je stuk voor wat betreft bloggen. Volgens mij zijn wij ook rond dezelfde tijd gestart. Toen was alles veel meer gericht op beauty en make-up, reviews enz. Ik heb het idee dat de behoefte daaraan veel minder is. En daarnaast zijn wij zelf ook wat volwassener geworden, haha. Ik heb er ook een tijd mee gestruggled, maar heb besloten gewoon blogposts te schrijven waar IK energie van krijg. Diary’s vind ik persoonlijk leuk om te doen, maar af en toe een review vind ik ook nog steeds leuk. Maar soms komt er wekenlang niks online, dat is echt het verschil met ‘vroeger’, haha. Heb soms ook helemaal niet de behoefte om bepaalde dingen te delen, dus dat is soms wel lastig. Ik geloof dat meer bloggers hier wel een beetje mee worstelen. Wat ik zelf altijd op jouw blog leuk vond om te lezen zijn je diary’s, outfitposts en ook alles wel omtrent interieur (dus hoe jij je kamer inricht enz.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *