Mijn toffe t-shirt van Cheaque!

IMG_3269

Ik kreeg laatst een mailtje van Cheaque, een tof kledinglabel wat ik nog niet eerder kende. Mijn interesse werd gelijk gewekt. Het zijn basics shirts, maar met een leuke boodschap. Cheaque, op een eigen manier. Snappen jullie het al?

Cheaque is ontstaan vanuit de gedachte dat we tegenwoordig in een maatschappij leven waarin iedereen zich maar al te graag wil laten zien of horen. Waar men eerder een mening klaar heeft over een ander dan over zichzelf. Waar is de no nonsense houding gebleven? En daar was Cheaque!

FullSizeRender (5)

De shirts zijn clean en simpel. Met een leuke boodschap. Wat dacht je van shirts met de opdruk ‘Couque Baqeur’, ‘Ou Le Wappeur’, ‘La Ri Couque’ en ‘Malle Eau’t’? Ik vind het hilarisch! Ik heb zelf voor een zwart shirt gekozen met daarop ‘Lille Coeurt’. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik ben gek op zwart, dus de keuze was snel gemaakt. Staat leuk op een jeans, sneakers eronder en klaar!

De t-shirts zijn op de webshop van Cheaque te bestellen voor €34,95. Daarnaast zijn er ook nog truien, petjes, boxers en mutsjes te bestellen. Super leuk! Kenden jullie het merk al?

16 Reacties

 1. Marloes 4 juni 2016 / 13:57

  Super leuk! Mag ik vragen welke maat jij hebt van het shirt?

  • Lizzy 4 juni 2016 / 17:18

   Ik heb een S! Het is een wat losser model, maar dat vind ik juist leuk!

 2. Soesja 4 juni 2016 / 15:52

  Haha wauw, ik moest echt ieeets te lang nadenken over alle opdrukken, maar daardoor juist wel extra leuk!!

  • Lizzy 4 juni 2016 / 17:19

   Haha ja grappig he! Je moet t vooral uitspreken dan weet je het vaak wel.

 3. Lisa 4 juni 2016 / 16:08

  Wat een gaaf merk en wat een leuk idee erachter. Ik kende het nog niet.

 4. Chantal 4 juni 2016 / 16:27

  Het duurde even, maar ik kan ze allemaal ontcijferen behalve die van jou :p wat staat er ‘in het nederlands?’ vind ze wel super leuk!

 5. Liefs lara 4 juni 2016 / 17:43

  Hahaha dit soort dingen vind ik dus echt hilarisch! Moet er gewoon eentje hebben nu..

 6. Sija 4 juni 2016 / 18:52

  Haha geweldig! Ik kende dit nog niet, ga meteen even de webshop bekijken, ik hou van dit soort shirts!

 7. Sierraa 8 januari 2017 / 21:32

  Een hele leuke tshirt!

  Alleen is snap niet echt hoe ik kan ontcijferen wat erop staat. Ik las in een reactie dat het lelijkerd betekent. Maar snap het eerlijk gezegd nog steeds niet. Haha maar dat licht vast aan mij:P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *