Mijn nieuwe tattoo

IMG_2515

Sinds vorige week woensdag heb ik weer een nieuwe tattoo. Yayy! Ik ben er zo blij mee. Zoals ik al eerder vertelde, werd het een roos op de binnenkant van mijn bovenarm. Hij is een stuk groter en opvallender dan mijn andere tattoo’s, maar ik ben er helemaal blij mee. Hij is super mooi gezet en het resultaat is nog mooier dan ik in mijn hoofd had. Het klopt gewoon!

IMG_2509

Dit is ‘m dan, mijn prachtige roos! Als je me volgt op Instagram, dan had je het waarschijnlijk al gezien. Maar ik wilde er toch nog even een blogpost over schrijven. Ik heb hem laten zetten bij Antiek Tattoo in Amsterdam, en de tattoo artist is hier op Instagram te vinden. Ik kreeg hem getipt via social media en ik was enthousiast over zijn werk, dus vandaar dat ik de afspraak bij hem maakte.

Of het pijn deed? Een beetje. Deze tattoo is natuurlijk een stuk groter dan de andere die ik heb en daardoor duurt het ook langer. Hij is ongeveer 2 uur bezig geweest, maar op het einde vond ik het niet meer zo leuk. Mijn arm was helemaal dood geworden door het hangen en toen die schaduwen nog gezet moesten worden toen begon het behoorlijk te irriteren. Toch wel een gevoelig plekje, zo aan de binnenkant van je bovenarm! En tja, 2 uur stil liggen klinkt alsof het niks is, maar ik was daarna behoorlijk gaar.

De tattoo is momenteel nog aan het genezen en het gaat goed! De eerste dagen was hij heel gevoelig (het is in principe ook een wond) en nu verzorg ik hem gewoon goed zodat het genezingsproces ook sneller gaat. Het is echt een klein kunstwerkje op mijn arm en ik ben erg blij met het resultaat. Jullie zullen hem vast nog vaak voorbij zien komen, aangezien de plek wel een stuk opvallender is. Maar dat heeft juist wel wat vind ik!

7 Reacties

  1. Lenneke 8 mei 2016 / 00:52

    Jaaa, prachtig! Ik heb op die plek ook een tatoeage; inderdaad een gevoelige plek, haha.

  2. Miranda 9 mei 2016 / 16:56

    Echt heel erg mooi.

  3. Irene 10 mei 2016 / 13:55

    Wauw, vind het echt een hele toffe tattoo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *