My life as Liz #201

IMG_0244

Ooh wat heb ik vorige week aan het begin van de week genoten van het lekkere weer! De zon scheen en ik heb de maandag doorgebracht in een kort broekje op mijn dak. Helaas is de zon nu alweer ver te zoeken en zit ik alweer met een lekkere trui op de bank. Ik moest daarnaast gewoon naar school, ging bijna iedere dag naar de sportschool, werkte wat, sprak af met vriendinnen en tja… voor je het weet is de week dan alweer voorbij!

IMG_0240

Mijn girlfriend jeans van H&M: ik ben er nog steeds blij mee! Zeker met de wat hogere temperaturen trek ik hem graag uit de kast. Staat zo leuk met wit!

IMG_0241

Een rondje rijden in een Bentley Bentayga… Niet verkeerd zo’n maandag!

IMG_0242

Mijn ultieme chill spot als de zon schijnt! Op het dak: kussens en muziekje erbij en genieten maar. Ik heb bijna de hele dag dus dat is echt relaxed.

IMG_0243

Yoghurt Barn is always a good idea. Iedere keer neem ik weer een andere combinatie en het is altijd genieten.

IMG_0244

Donderdagavond stond in het teken van wijn, heel veel wijn. En lekker uit eten. Moet kunnen haha.

IMG_0245

Vrijdag was ik ehm, een beetje brak. Gelukkig was ik de hele dag vrij en hoefde ik alleen maar thuis achter mijn laptop wat dingen te doen. En dat kon gewoon vanaf de bank!

IMG_0246

In de middag ging ik naar Amsterdam voor een look bij de Hairbar by Pierôt. Jullie hebben er hier al meer over kunnen lezen.

IMG_0247

Ik heb sinds vorige week een voedingsschema. Nu is dat niet echt te zien aan deze post (alcohol ahum), maar ik probeer me er wel strikt aan te houden. Dat helpt alleen niet echt als je een avondje met vrienden gaat chillen en dit voor je neus ligt. Oké, een klein stukje dan… We keken gezellig films, een echte pyjama party!

IMG_0248

Zaterdag sprak ik gezellig met Sarah af om te lunchen. We dwaalden een beetje door de stad en dronken koffie bij The Coffee Company. Fijn om weer lekker bij te kletsen!

IMG_0249

Ik dook bij Pull & Bear ook even de paskamer in, maar ik kocht uiteindelijk niks. Ik ben nog wel op zoek naar zo’n oversized spijkerjasje, maar dit model was het net niet. Jullie nog tips?

6 Reacties

 1. Gina 19 april 2016 / 22:23

  Ik vind je jeans echt super leuk en Yoghurt Barn..hmmm lekker! ;)

 2. Liefs lara 19 april 2016 / 22:31

  Ik had die Girlfriend jeans ook zien liggen! Ziet super tof uit, morgen toch eventjes passen! Ik kan mij totaal niet inhouden als er zoveel lekkers voor mijn neus ligt zoals bij je vrienden, pff.

 3. Iris Lanenga 22 april 2016 / 15:11

  Ik heb een oversized spijkerjasje gekocht bij Stradivarius in Malaga, maar zag dat ze hem ook hadden op de site, voor maar 30 euro! Zit echt heerlijk.

 4. Marleen 24 april 2016 / 13:02

  Leuke foto’s! Ik vind je jeans super! Zoiets zoek ik ook nog ;)

 5. Rosanne 30 april 2016 / 20:55

  Bij de Monki hebben ze hele gave oversized spijkerjasjes! In wat donkerdere jeansstof en grijze jeansstof. Vallen heel mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *