De nieuwe Samsung Galaxy S7 edge

Kun je het je voorstellen? Een leven zonder smartphone? Ik niet. Ik ben misschien zelfs wel een beetje verslaafd aan mijn telefoon. En er komen steeds weer nieuwe telefoons bij, met steeds weer betere functies. Neem bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 edge: het nieuwe toestel van Samsung dat sinds kort te koop is.

Ik heb zelf altijd een iPhone gehad, maar ik heb vriendinnen die heel enthousiast zijn over Samsung. Ze vinden de telefoon makkelijk en snel in gebruik en de batterij gaat ook lang mee. En tja, die nieuwe Galaxy S7 klinkt ook gewoon top! Ten eerste is de camera verbeterd. Hij heeft een Dual Pixel voor een snellere autofocus, zodat je scherpe en heldere foto’s kunt nemen. Komt goed van pas als je, net zoals ik, veel bezig bent met foto’s maken.

Ten tweede is ‘ie ook stof- en spatwaterdicht (tot 30 min en 1,5 meter onder water), wat voor mij wel goed zou zijn want ik heb ooit mijn telefoon in de WC laten vallen. Oeps! Ten derde is de batterij verbeterd, en door de grotere batterij-capaciteit kun je je telefoon langer gebruiken en hoef je hem minder vaak op te laden. Klinkt goed! Last but not least: de S7 is geschikt voor een MicroSD card. Zo kun je tot 200GB aan extra opslagruimte op je telefoon krijgen. Genoeg ruimte voor al je foto’s, muziek, apps en wat je maar wilt!

Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd geworden naar de Samsung Galaxy S7. Extra geheugen is niet duur, de batterij gaat lang mee en het is een fijn gevoel dat je telefoon gewoon tegen water kan. Niet dat ik er van plan was mee te gaan zwemmen, maar je snapt wat ik bedoel ;)

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S7 edge? Check dan de website van Samsung!

Advertorial

2 Reacties

  1. marije 11 april 2016 / 06:26

    Ik ben zo blij met mijn S7 Edge. Foto’s zijn mooier en batterij gaat zeker super lang mee. Echt een aanrader :)

  2. Maaike 11 april 2016 / 10:42

    Hij zegt bij mij dat de video niet beschikbaar is! Meer mensen last van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *