My life as Liz #198

thumb_IMG_0212_1024

Zoo, er is weer een weekje voorbij! Vorige week stond in het teken van school, sporten, werken, eten en slapen. Niks speciaals, maar de dagen vliegen voorbij! Ik ga het de komende tijd echt druk krijgen met school, zo heb ik deze week en komende week een hoop deadlines en dan beginnen mijn tentamens alweer. Daarvoor zit ik nu dus druk in de boeken, maar gelukkig doe ik ook genoeg leuke dingen. Zo heb ik een heerlijk weekend achter de rug!

thumb_IMG_0209_1024

Vrijdag ging ik weer eens naar Eindhoven en daarom ging ik gezellig met een vriendinnetje lunchen bij Mangiare. We hadden elkaar al veel te lang niet meer gezien. En standaard: broodje carpaccio met truffelmayo. Favorietje!

thumb_IMG_0210_1024

Daarna nog even de stad in. Ik kwam gek genoeg niks tegen dus ik ging met lege handen naar huis. Goed he! Wel hebben we leuke zonnebrillen gepast bij de Bijenkorf. Welke vinden jullie het leukste? Deze…

thumb_IMG_0211_1024

Of deze? Ik vind ze allebei wel cool! Ik was er heilig van overtuigd dat ik een nieuwe zonnebril nodig had. “Maar je hebt er al zoveel!” Uhm….

thumb_IMG_0212_1024

Mijn moeder kreeg vrijdag de sleutels van haar nieuwe huisje en natuurlijk gingen we even langs! Ik kocht een mooie bos bloemen en in het nieuwe huis at ik lekker taart. En Maltezers, en KitKat en een kersenflap. Oké, die vergeten we maar even! Haha.

thumb_IMG_0213_1024

Joehoe, that’s me! Mama gaat de komende weken flink klussen en ik ben super benieuwd als alles straks klaar is. Ik denk dat het heel mooi wordt en de locatie is ook top. Super dicht bij de stad en de Jumbo zit tegenover. Dat laatste vind ik natuurlijk vooral heel leuk hahaha.

thumb_IMG_0214_1024

Mijn zusje had me voor mijn verjaardag een high tea gegeven, echt een super leuk cadeau! We hebben heerlijk bijgekletst en genoten van alle hapjes en super lekkere thee. Daarna zat ik echt propvol! We gingen nog even de stad in en ik kocht een super mooie MAC lipstick waarover ik nog wat wil schrijven.

thumb_IMG_0215_1024

Don’t mind the sleepy head… Ik was namelijk net wakker van een snelle powernap! En die kop van de kat, haha! Het arme beestje is krols en ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Hele tijd miauwen/zeuren, aandacht zoeken en ze kan soms amper normaal lopen. We hebben twee poezen en ze gingen zelfs op elkaar zitten haha.

thumb_IMG_0216_1024

Zaterdag heerlijk gegeten bij de Kreeftenbar met een vriend. Als je me goed kent, weet je dat die sushi echt mijn favoriete is. Nu alweer zin in, haha.

Dat was ‘m alweer! Zondag sliep ik lekker uit, ging ik sporten en daarna ‘s avonds (lekker last-minute) aan school. De rest van de dagen heb ik ook nog gewerkt en gesport, maar dat is iedere keer hetzelfde en ook niet zo boeiend om te laten zien. Dus ik probeer nu iedere keer de leukste foto’s uit te kiezen. Komende week wordt een bikkelweekje voor school, maar in het weekend staat er weer een leuk feestje op de planning. Zin in!

9 Reacties

  1. Dana 14 maart 2016 / 23:04

    al je eetfoto’s maakt mij wel een beetje hongerig .. :0

  2. Marloes 15 maart 2016 / 00:02

    Wat een leuke foto’s Lizzy! Beide zonnebrillen staan je erg goed!

  3. Maaike 15 maart 2016 / 10:55

    Ohhh die tweede zonnebril die je aanpast staat je super leuk joh! Die is ook lekker apart <3

  4. Manon 15 maart 2016 / 16:57

    Wat een mooie bos bloemen heb je gekocht voor je moeder

  5. Anneleen 17 maart 2016 / 15:25

    Die high tea ziet er erg lekker uit en wat lief dat je bloemen kocht voor je moeder! :)

  6. Marleen 20 maart 2016 / 12:00

    Looks good! Dat broodje carpaccio lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *