My life as Liz #197

IMG_0207

Na een hele lange poos geen My life as Liz, leek het me leuk om weer een update te geven! Het is er niet echt eentje zoals jullie gewend zijn, namelijk een stuk korter met wat minder foto’s. Iets meer algemeen dus. Maar dat mag de pret niet drukken, ik kan jullie zo toch nog een kleine impressie geven van wat ik de laatste tijd heb meegemaakt. Kijk maar mee!

IMG_0200

Mijn moeder gaat verhuizen en ik ben super blij voor haar! Maar wat iets minder leuk is, is dat ik mijn kamer in Eindhoven moet opruimen. Ik heb de afgelopen jaren een hoop spullen verzameld en die kunnen niet allemaal mee naar het nieuwe huis. Ik maakte er al een klein beginnetje aan maar natuurlijk kom je dan weer een hoop dingen tegen, zoals foto’s. Ik ben toch een hoop veranderd sinds mijn 17e!

IMG_0201

Toen ik ziek was, had ik echt geen zin om voor mezelf te koken. Laat staan naar de supermarkt te gaan, zo slecht voelde ik me. En dan even te bedenken dat de Appie echt voor mij om de hoek is. Sushi it was! Ik moest er wel twee uur op wachten, maar dan heb je ook wel wat. En ik kreeg daardoor een extra rol. Yum.

IMG_0202

Eindelijk weer tijd voor de kapperrrrr! Ik was vorige week nog steeds heel moe en niet helemaal fit, maar ik moest en zou naar de kapper. Mijn haar was weer heel dof dus tijd voor een opfrisbeurt! Ik heb dus echt als een halve zombie in de kappersstoel gezeten, maar het leuke was wel dat het meisje dat me ging knippen me herkende! Super toevallig.

IMG_0206

Bed, bed, bed…. Na een paar uur school was ik al gesloopt, zo vervelend! Gelukkig gaat het nu inmiddels alweer beter.

IMG_0203

Happy new hair! Stukje donkerder en een beetje bijgeknipt. Ik had het een tijdje geleden ook donker geverfd en toen was ik er niet zo blij mee, maar toen was het echt bijna zwart. Nu is het echt donkerbruin, als de zon erop schijnt zie je een warme gloed. Veel beter!

IMG_0208

Zaterdag stond er een feestje op de planning maar madame moest en zou weer iets nieuws hebben. Na een avondje speuren op internet zag ik op de online shop van H&M en hele leuke body. De volgende ochtend gelijk naar de winkel en yeah, ze hadden hem nog! Hij kost €19,95 en ben er heel blij mee. Was wel ff wennen met naar de wc gaan trouwens haha.

IMG_0204

Ik had eindelijk weer een date met Tedje <3! Veel te lang niet meer gezien. We hebben heerlijk tapas gegeten nog voor mijn verjaardag (thanks babe!) en daarna gingen we op naar Amsterdam voor een feestje: Vunzige Deuntjes. Het was super leuk en we hebben de longen uit ons lijf gedanst. Wanneer weer;)?

IMG_0205

Maandag vervelend? Wel nee! Na een korte dag school dook ik het terras op voor een bijklets sessie. De zon scheen en het hagelde, een hele aparte combinatie maar het was zoals altijd weer gezellig.

10 Reacties

  1. Josie 9 maart 2016 / 09:01

    Deze artikelen vind ik altijd leuk om te lezen! Die body staat je heel goed met je haar zo :)!

  2. Manon 9 maart 2016 / 13:38

    Leuke foto’s , lekker he sushi heb het gister nog op. Je haar staat mooi zo!

    • Lizzy 9 maart 2016 / 18:09

      Haha sushi is altijd een goed idee. En danku!

  3. Tessa 9 maart 2016 / 14:14

    Wat ben je mooooi!

  4. Anneleen 11 maart 2016 / 15:06

    Je ziet er goed uit! En ik vind je iphone hoesje zoo leuk! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *