Loavies polkadot outfit

loavies1

Yesss, het is me eerder gelukt dan gepland om een fotograaf te vinden! Afgelopen maandag had ik namelijk maar een kort dagje school en daarna had ik met een vriendinnetje afgesproken om even bij te kletsen. En zo was zo lief om even wat foto’s te maken. Thanks Meg! Ik droeg dus mijn Loavies outfit, en ondanks dat ik eigenlijk nooit iets met stipjes draag vond ik het zo toch een heel geslaagde outfit!

loavies2

loavies3

Blouse Loavies

Jeans – Loavies

Sneakers – ETQ Amsterdam

Armbanden – Spell On Me & Loavies

12 Reacties

 1. Anouk 10 maart 2016 / 09:56

  Leuke outfit! Ik zag je afgelopen week nog lopen op de HU haha!
  Liefs

 2. Maaike 10 maart 2016 / 11:56

  Ziet er erg leuk uit, vind het blousje met stipjes ook erg goed bij je leuke stijl passen :)

 3. Gina 13 maart 2016 / 00:23

  Onwijs leuke outfit! En wat een leuke blog heb je! ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *