Moodboard

Huiswerk maken is nooit mijn favoriete bezigheid geweest. Sterker nog, nu ik dit schrijf hoor ik eigenlijk mijn huiswerk te maken. Maar dat komt dadelijk wel #sog. Anyway, deze keer had ik een opdracht die eigenlijk nog best leuk was! Gevalletje knippen/plakken en beetje basisschool idee. Maar toch, het blijft leuk! Voor het vak Consultancy Skills moesten we op school een moodboard maken. En het leek me wel leuk om die van mezelf te laten zien!

Ik heb er niet mega veel tijd aan besteed, ook dit was weer een gevalletje op-het-laatste-moment. Maar toen ik er eenmaal mee bezig was, vond ik het toch wel leuk om te doen. De opdracht was om een moodboard over jezelf te maken, waar je voor staat en wat je leuk vindt. Het moest ook een beetje op het vak gericht zijn, maar daar heb ik mezelf iets minder aan gehouden. We moesten namelijk een leerdoel opstellen, en die van mij is “dingen minder uitstellen tot op het laatste moment”. Maar daar zie je niks van terug in mijn moodboard en in dit artikel spreek ik mezelf ook al weer zwaar tegen. Go me, haha!

Goed, wat je ziet in mijn moodboard zijn mijn hobby’s, dingen waar ik voor sta en waar ik leuk vind om mee bezig te zijn. Ik sport graag, hou van dansen en ook van leuke feestjes. Ik vind het leuk om met fotografie bezig te zijn, make-up en mooie kleding/merken. Klinkt een beetje oppervlakkig, maar daarom heb ik de positiviteit en de glimlach van de mega knappe Alexis Ren erin terug laten komen. Omdat het belangrijk is te genieten van ieder moment. En hoe je je voelt, dat straal je ook uit!

Mijn liefde voor eten kon ook niet ontbreken (zie pizza) en ik ben ook een koffie liefhebber dus die moest er ook bij. Ook al drinkt bijna iedereen koffie, ik houd gewoon echt van die koffiemomentjes! Lekker bij een espressobar een goede cappuccino drinken: heerlijk! Daarnaast een laptop voor het bloggen, en een plaatje van een mooie vakantiebestemming omdat ik graag nog veel wil reizen. Ik wil super graag naar Bali, wie gaat er mee?

Ten slotte mezelf als baby, want er moest een babyfoto bij. Hier was ik zo klein, maar wel badass met die doek op mijn hoofd. Haha! Ach, ik vond het in ieder geval leuk om weer even creatief bezig te zijn en lekker te knutselen voor school. En waar deze hele lap tekst en blog inspiratie vandaan komt, ik weet het ook niet. Maar ik wilde het even delen. Tot snel! X

2 Reacties

  1. Dana 1 maart 2016 / 00:00

    leuk om te zien! Ik maak ze eigenlijk nooit :/

  2. Marleen 2 maart 2016 / 00:58

    Heel leuk! Ik vind het ook altijd heerlijk om met collages en moodboards bezig te zijn. Zo zie je maar weer dat niet al het huiswerk stom is haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *