Update

Wauw, ik denk dat ik nog nooit zo lang een radiostilte heb gehad op mijn blog. Mijn excuses! Ik merk dat ik de laatste tijd moeite heb met balans vinden in alles. Ik heb gelukkig mijn tentamens achter de rug, dus na drie drukke weken kan ik eindelijk weer ademhalen. Althans, zo voelt het! Het is niet dat ik mezelf compleet heb geïsoleerd, maar ik heb het druk genoeg gehad met andere dingen. Tijd voor een update!

Zoals ik al vertelde zijn de tentamens nu voorbij. Ik heb het woensdag al goed gevierd door middel van een lekker etentje met vrienden. En wat ook heel fijn is: ik ben nu 1,5 week vrij! Super fijn om ook even niks te kunnen doen en bijvoorbeeld weer te kunnen bloggen! De afgelopen weken ben ik wel gewoon actief geweest voor BestFitFriends.nl en ik schrijf ook twee posts per dag voor een online magazine. Dat is dus eigenlijk gewoon mijn werk en dat gaat voor! Dus mijn eigen blog schiet er dan een beetje bij in..

Ik vind het bloggen nog wel heel leuk hoor, maar soms is het gewoon lastig om er tijd voor te vinden, of inspiratie. Ik vind outfitposts heel leuk, maar dat is gewoon een beetje lastig. Ik doe het gewoon wanneer het me uitkomt en als ik er zin in heb, want het moet natuurlijk wel leuk blijven. Ik ga volgende week op een korte citytrip en het lijkt me leuk om daar ook nog wat over te gaan bloggen. Ik ga samen met Merel naar Boedapest en we zijn er allebei nog nooit geweest, dus tips zijn welkom!

Tot snellll! Liefs, Lizzy

13 Reacties

 1. Jessica 24 januari 2016 / 14:57

  Boedapest? Dat is mijn favoriete stad! Mijn aanrader: ga naar de Szechinyi baden, breng een bezoekje aan Margaretha eiland, …

 2. Cleo 24 januari 2016 / 15:09

  Boedapest is leuk! De zogenoemde ‘ruin bars’ zijn een absolute aanrader. Deze bars zijn gebouwd in leegstaande panden en zijn vaak bedoeld als tijdelijk, maar de meeste blijven toch een aantal jaren zitten. Eentje die ik me kan herinneren was Instant, die was erg gaaf. Op internet zijn er hier meer van te vinden. De omgeving rondom het heldenplein is ook erg leuk. Een iets rustiger deel van de stad, met een groot park en waar ook de dierentuin ligt en een bekend badhuis. De (voormalig) Joodse buurt is ook erg leuk om doorheen te lopen. De Donau is natuurlijk niet te missen en een rondvaart op die rivier is ook erg leuk. Verder zijn er ook van die hop-on hop-off bussen, wat je de mogelijkheid geeft alle hotspots te kunnen zien, omdat je anders heel veel moet lopen. Maar dat is maar net wat jullie willen natuurlijk. Hopelijk hebben jullie hier iets aan :) Veel plezier!

 3. Tedje 24 januari 2016 / 15:24

  Jeeej super leuk dat je naar Boedapest gaat! Ik hoop net zo leuk als Boekarest :)

 4. charile 24 januari 2016 / 17:30

  Fijn om een update te lezen! Veel plezier op je citytrip :)

 5. Tamara 24 januari 2016 / 18:37

  Wat leuk dat je naar Boedapest gaat! Ik ben er zelf twee jaar geleden geweest, het is echt een heel erg mooie stad. Bij Gelarto Rosa (vlakbij de Sint-Stefanusbasiliek) kun je heerlijke ijsjes eten in de vorm van een roosje en in Boeda zit de oudste patisserie van de stad, Ruszwurm, waar ze heel lekkere taartjes hebben! Ook de omgeving rond het Heldenplein / de Andrássyboulevard is heel erg leuk! In één van de boekwinkels daar zit het Bookcafé, wat echt een heel erg mooi caféetje is en waar je voor een kleine prijs heerlijk kunt lunchen!

  Hopelijk heb je wat aan de tips en heel veel plezier in ieder geval! X

 6. Valentinafaye 24 januari 2016 / 19:09

  Ahh ik wil dit jaar ook zo graag naar Boedapest! Ik ga misschien met mijn huisgenootjes dus ik hoop dat het er van komt! Geniet van je vrije daagjes!

 7. anna 24 januari 2016 / 19:50

  Fijn om wat van je te horen! Logisch dat het bloggen er bij in schiet als je zoveel andere dingen te doen hebt. Heel veel plezier in Boedapest, dat is echt een prachtige stad!

 8. Amy 25 januari 2016 / 09:00

  Boedapest is super leuk! Ik ben er een aantal jaar geleden geweest voor een paar dagen omdat ik ervoor op Sziget was :) Je kan er heerlijk eten voor weinig geld!

 9. Vera 25 januari 2016 / 17:18

  Ik ben afgelopen zomer in Boedapest geweest en wat wij heel leuk vonden was de 360 rooftop bar. Dat is, zoals de naam al zegt, een restaurant/bar op het dak van een gebouw en daar kun je de hele stad zien. Ze hebben er ook lekker eten en heerlijke (en best goedkope) cocktails. Maar eten en drinken is sowieso goedkoop daar :)

 10. Coen Dalebout 26 januari 2016 / 20:32

  Hee,
  Ik heb een accout gevonden die in ieder geval 1 foto van je gebruikt op een nep-profiel, wat me wel handig leek om te melden!

  • Lizzy 30 januari 2016 / 12:37

   Zou je me misschien kunnen vertellen welk account precies :)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *