Mijn favoriete coltrui

Na een hele drukke week met deadlines, eindelijk weer een blogpost! Vandaag had ik mijn eerste tentamen en het studeren in combinatie met sporten en werken is best wel druk! Ik wil het bloggen wel leuk voor mezelf houden, dus eventjes wat rustiger aan. Maar vandaag wilde ik wel even mijn favoriete trui van het moment aan jullie laten zien, die ik een tijdje geleden opgestuurd kreeg van de webshop Twinkeltje.nl. Ze hebben superveel fijne basics waarvan ik er twee uit koos. Deze trui is favoriet!

Het is de ‘I Can Col On You’ trui en hij is van wat dikker stof, met verticale lijnen. Heel fijn voor met dit weer! Want een écht dikke trui vind ik persoonlijk nu te warm. De col zelf valt iets losser, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Staat net wat vlotter! Ik ben dol op zwart, zoals je misschien wel ziet bij deze outfit. Maar de trui is er ook nog in vier andere kleuren! Het mooiste van alles is dat ‘ie ook maar 23 euro kost, dus dat is mooi meegenomen.

Je kunt de trui hier bestellen en check ook zeker even de rest van de collectie. Ik heb van de webshop ook nog een wat langere jurk in het bordeaux rood, ik hoop deze snel te kunnen laten zien!

7 Reacties

  1. Pauline 11 januari 2016 / 16:14

    Wat heb je voor prachtige kleur op je lippen?!

  2. Valentinafaye 11 januari 2016 / 17:41

    Prachtige foto’s en je coltrui: love it! Ik draag de laatste tijd alleen maar coltruien / turtlenecks, vind ze heel fijn en mooi.

  3. Iris 13 januari 2016 / 11:03

    Ah wat een fijne col zeg! Ik vind het ook leuk dat hij minder strak om je nek zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *