My life as Liz #194

YES! Ik heb vakantie! My o my, wat was ik daar aan toe. Afgelopen week was leuk, maar druk en ik had weinig slaap. Feestje hier, feestje daar, allemaal heel leuk en aardig maar mijn katers worden echt met het jaar erger. Soms voel ik me zo’n oma! Maargoed, het is het wel altijd waard. Zo had ik maandag een opmerkelijk feestje, was ik dinsdag echt super moe terwijl ik allemaal deadlines had en naast al die dingen liep mijn werk en sportverplichtingen ook gewoon door! Ik was blij toen ik weekend had en ik heb op een feestje na ook lekker helemaal niks gedaan. Kijk maar mee!

Maandag moest ik even naar het ziekenhuis voor de dermatoloog. Ik had nog wat wat plekjes door injecties door de chemo en was benieuwd of daar nog wat aan gedaan kan worden. Dat is helaas niet het geval, maar nu weet ik dat in ieder geval wel!

Mijn outfit die avond. Op een maandag? Ja, want ik werd uitgenodigd door StukTV om mee te gaan feesten bij BN’ers in de achtertuin.

En dit was ons vervoer… Misschien heb je de video wel voorbij zien komen ergens, hij ging namelijk nogal viral haha. Bekijk hem hier als je benieuwd bent! Ik werd door sommigen herkend, super grappig want vond het zelf niet eens zo opvallend!

Sporten met deze chickie!

Food food food!

Hello, it’s me! Ik voelde me deze week zo moe. Hopelijk kan ik in de vakantie even goed bijkomen :)

Vrijdag had ik een saaie training over Google Analytics op school. Je kunt er wel veel meer mee doen dan ik eigenlijk wist, best grappig. Niet dat ik het ooit ga gebruiken. Ze gingen ook mijn blog bekijken en die van BestFitFriends.nl. Vooral de video’s vonden de mannen maar al te leuk om te zien, alsof ze nog nooit vrouwen hadden zien sporten ;)

Vrijdag had ik een feestje: Monika Kruse. Het was heel gezellig, en ook van te voren toen we met vriendinnen pizza aten, wijn dronken en lekker bijkletsten.

Zaterdag was ik brak, maar bestelde ik lekker voor mezelf sushi. Me time, haha!

En daarna lekker in bad. Ik ga echt nooit in bad maar als ik brak ben vind ik het echt heel chill. Daarna lekker in bedje en flink wat uurtjes inhalen. Zondag ging ik op mijn gemakje weer naar Utrecht, klaar voor een nieuwe week!

9 Reacties

 1. Simone 21 december 2015 / 08:07

  Heerlijk al die feestjes! Hopelijk kan je een beetje bijkomen in de vakantie, mar er komen vast nog veel meer feestjes. Ik kan echt niet tegen in bad zitten als ik brak ben haha, krijg ik serieus hartkloppingen van.

 2. Anna 21 december 2015 / 10:18

  Ahhh, heerlijk lekker in bad. En wat top, al die feestjes <3. Ik ging eerst ook vaak, maar nu loop ik stage en doe ik echt niks meer… Voel me zo saai, haha. Awesome dat je uitgenodigd was door StukTV! Geniet lekker van je vakantie :)!

 3. anna 21 december 2015 / 10:27

  Leuk om te lezen en wat een hoop gezellige feestjes! Kost inderdaad wel veel energie, haha. Geniet van je vakantie!

 4. Tea 21 december 2015 / 14:31

  Wat vet dat je uitgenodigd werd door StukTV! En zo herkenbaar, die katers die met het jaar erger en erger lijken te worden.. Fijne vakantie in ieder geval!

 5. Birgit Roobol 21 december 2015 / 14:41

  Heerlijk die feestjes, ik hou d’r van. Mijn december zit er ook heerlijk vol mee. Wat grappig dat je werd uitgenodigd door StukTV!

 6. charile 21 december 2015 / 15:22

  Leuke foto’s! Wat leuk dat je bij de video van StukTV was, heb hem nog net gezien voordat hij eraf werd gehaald. Was het niet gek om achteraf alle reacties erop te zien verschijnen?

  • Lizzy 21 december 2015 / 23:04

   Haha nee ik vond het eigenlijk wel grappig!

 7. Denise 21 december 2015 / 16:59

  Hahahah tof dat je door StukTV was uitgenodigd. Heb het filmpje wel gezien maar je niet herkend. Ik ga vrijwel altijd in bad haha. Ik vind dat echt heerlijk. :-)

 8. Manouk 21 december 2015 / 17:02

  Ik had je wel een paar seconden gezien in de stuk tv video haha! Moet wel een toffe ervaring zijn geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *