My life as Liz #193

Hallo mensen van het goede leven! Hoe is het met jullie? Ik heb een heerlijk doch druk weekje achter de rug en het is weer tijd om de foto’s te showen. Maandag en dinsdag moest ik naar het ziekenhuis en gelukkig was alles goed. Fijn! Daarnaast ging ik deze week twee keer uit eten, heb ik veel gesport, at ik weer wat gezonder (yeah!), ging ik naar het I love Beauty evenement en stond de Kontra tour van De Sluwe Vos op de planning. Super leuk!

Maandagochtend begon ik de dag met bloedprikken in het ziekenhuis. Daarna sprak ik met twee meiden af in de stad om hun te helpen met hun profielwerkstuk. Wat ik de rest van de dag heb gedaan ben ik eigenlijk alweer vergeten haha.

Dinsdag had ik mijn controle. Alles was goed, ik hoef pas over een jaar weer terug. En dan over een halfjaartje even bloedprikken. Prima dus! Daarna had ik eindelijk weer afgesproken met mijn lieve vriendinnetje Tedje! We gingen gezellig uit eten bij Sopranos in Eindhoven.

De ossenhaas daar is zoooo lekker! Favorietje.

<3

Foood food food. Ik ben gek op couscous!

Vrijdag ging ik na mijn les nog even op school aan het werk. Vond het echt goed van mezelf, haha. Ook omdat ik wist dat er thuis toch niks meer van zou komen… Net voordat ik weg ging een lekkere spiegel selfie. Heyyyy!

Zaterdag ging ik met mijn zusje naar het I Love Beauty event van Cynthia van Miss Lipgloss! Was heel leuk en heb er leuke dingetjes geshopt. Dit was mijn outfit!

Yoghurt Barn, yumm!

En we gingen nog een beetje shoppen. Ik kocht uiteindelijk een nieuwe spijkerbroek, want die had ik nodig!

Daarna had ik met een vriend afgesproken en gingen we uit eten bij Broadway in Utrecht. Echt super lekker gegeten, ik was er nog nooit geweest maar ik kom hier zeker nog terug!

We gingen samen naar Kontra van De Sluwe Vos! Het was super vet en daarna gingen we nog naar Poema waar hij als verrassing ook nog ging draaien. Heerlijke muziek en het was heel gezellig! Top avondje. De volgende dag was de kater helaas wel te voelen, maar ik moest op verjaardag bij m’n zusje. Ik was blij toen ik ‘s avonds in bed lag!

Deze week heb ik het heel druk met school, dus daar moet ik even goed mijn best voor doen. Maar daarna gelukkig wel vakantie! En die ga ik vrijdag goed inluiden met een feestje waar Monika Kruse komt draaien. Zin in, tot volgende week!

8 Reacties

 1. Eva 14 december 2015 / 17:14

  Leuk verslag weer! Waar is die grijze top met zijsplit van? Die is echt mooi! <3

 2. Fleur 14 december 2015 / 18:32

  Ahw, wat wordt je haar lang! Deze lengte staat je ook heel goed!

 3. Manon 14 december 2015 / 18:52

  Leuke diary, dat marmere hoesje is zo leuk!

 4. Marloes 14 december 2015 / 18:53

  Wat groeit je haar mooi lang alweer zeg <3 wauw! De grijze glittertop met split is ook echt heel tof! Leuke foto's!

 5. Tedje 14 december 2015 / 21:07

  Oh, zo chill dat je vakantie hebt!! Ik vergeet dat steeds, haha! Was gezellig weer lieverd <3

 6. Dana 14 december 2015 / 22:22

  Fijn dat alles goed is gegaan in het ziekenhuis en wat zag je eten er lekker uit *kwijlt een beetje*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *