My life as Liz #191

Het is gewoon alweer december, waar blijft de tijd?! Deze week ging weer heel snel, wat ook wel fijn is. Maandag reisde ik van Eindhoven naar Utrecht en ging ik ’s avonds dansen. Dinsdag ging ik naar Amsterdam, woensdag filmen in het weekend dook ik lekker de stad in en daarnaast sportte ik ook lekker veel en deed ik ook nog wat aan mijn studie en werk. Druk druk, maar wel leuk! Ik heb niet zo veel foto’s gemaakt, eigenlijk alleen maar van de leuke dingen!

Dinsdag reisde ik af naar Amsterdam voor een heel leuk event: een Christmas Gifting Tour! We begonnen de dag bij Swarovski waar ik deze prachtige armband paste. Perfect bij m’n horloge. We kregen hem na afloop ook mee naar huis. Super leuk!

Bij L’Occitane stonden deze lekkere macarons van Pierre Hermé op ons te wachten. Yum! We roken de nieuwe geuren en ik kwam in de winkel nog wat andere dingen tegen, waaronder een CC cream waar ik erg enthousiast over was.

Mijn make-up werd gedaan door een make-up artist van Christian Faye. Het was heel heftig, maar wel tof! Ik heb de wenkbrauwpoeder (waar het merk om bekend staat) mee naar huis gekregen dus ik ben heel benieuwd.

Ik at daarna met Emilia bij The Hummus House. Echt een aanrader, was super lekker!

Lekker weer gesport samen met Merel en ook weer een workout video opgenomen voor ons YouTube kanaal.

Mijn weekend was heel relaxed: ik maakte mijn kamer schoon, ging sporten en zaterdagavond dook ik de stad in voor wat wijntjes. Was erg gezellig!

De volgende dag had ik met Sarah afgesproken. Ondanks het grauwe weer had ik er zin in! We wilden eigenlijk outfitfoto’s ook maken, maar dat schoot niet echt op met al die regen…

We begonnen met een lekkere lunch bij Hutspot. Deze winkel zit sinds kort in Utrecht en is heel tof. Je kunt er ook lunchen of drankjes doen. Niet duur maar erg lekker!

Daarna nog even wat winkel af. Waaronder Monki! Ik paste er een flared jeans. Ik moest er echt even aan wennen, haha. Je benen lijken er wel heel lang door! Wat vinden jullie er van?

De dag sloten we af bij Yoghurt Barn, wederom met een koffie en een lekkere yoghurt. Daarna waren we allebei misselijk, haha!

10 Reacties

 1. Anneleen 1 december 2015 / 13:34

  Zoveel lekker eten, yummie! :) de tijd gaat idd snel, alweer december!

 2. Simone 1 december 2015 / 15:50

  Oeh, die swarovski armband is inderdaad heel mooi en die maracons zien er te lekker uit, net als de yoghurt barn yoghurt! Moet het nog steeds eens proberen.

 3. Manon 1 december 2015 / 16:15

  Leuke foto’s. Ik zie veel lekkers voorbij komen en ow die armband is zo mooi!

 4. Eva 1 december 2015 / 18:52

  Leuk om weer te lezen!
  Die flair jeans is tof, ik heb er ook een en ze zijn echt fijn! :)

  Liefs, Eva!

 5. Lauren 2 december 2015 / 11:14

  Leuke diary! Vind je make-up look wel gaaf hoor!

 6. Marleen 2 december 2015 / 18:49

  Leuke foto’s! Het event lijkt me leuk zeg! Ik weet niet precies wat ik van de flared jeans vind. Inderdaad, je benen lijken langer, maar het is toch echt tegen de natuur van de skinny in haha.

  • Lizzy 2 december 2015 / 21:56

   Hihi ja, maar dacht ik ook toen ik voor het eerst de skinny zag haha!

 7. Melissa 2 december 2015 / 18:51

  Leuke foto’s! Heerlijk zo lekker vaak ergens eten :) En die wat zwaardere make-up staat je heel goed!

 8. Josefine 4 december 2015 / 23:54

  Haha mijn brave thee naast jouw wijntje… Was een leuke avond chick ;) En die broek staat je supertof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *