Nieuwe iPhone case + kortingscode

Het is alweer anderhalf jaar geleden dat ik mijn eigen iPhonehoesje ontworp via Caseapp. Ik was er heel blij mee, want ik vond het een heel fijn hoesje en de kwaliteit van de foto was prachtig. Ik kan hem nu alleen niet meer gebruiken omdat ik een iPhone 6 heb. Gelukkig mocht ik een nieuwe ontwerpen en afgelopen week kwam hij binnen. Ik heb als foto er eentje van vakantie gebruikt met mijn vriendinnen en ik heb daar nog ‘live laugh love’ aan toegevoegd. Super leuk!

De foto is iets minder scherp dan bij mijn vorige hoesje, maar die foto was ook gemaakt met een spiegelreflex en dit is gewoon een foto van Instagram. Maar alsnog vind ik de kwaliteit echt goed, ik had verwacht dat de foto onduidelijker zou zijn. Het is voor de rest gewoon een fijn hoesje, een goede bescherming voor mijn iPhone. Sinds ik hem heb laten vallen en er een barst in zit, durf ik niet meer zonder!

Wil jij ook een hoesje voor je smartphone of kiezen uit een van de standaard (iPhone) hoesjes? Met de code OURCASE20 ontvang je 20% korting op je bestelling!

10 Reacties

  1. Liselot 29 september 2015 / 13:54

    Heel leuk hoesje! En wat erg dat er een barst in zit! Ik vind iPhones eigenlijk altijd mooier zonder hoesje, maar dat zou ik echt niet aandurven. Ik laat mijn telefoon altijd vallen. Dus mijne zit echt dik ingepakt :p

    • Lizzy 30 september 2015 / 09:48

      Ja daarom zit er nu voortaan altijd een hoesje omheen haha!

  2. Fleur 29 september 2015 / 22:59

    Wat een super leuke foto van jou en je vriendinnen!

  3. Saskia | SASHIONBLOG.com 2 oktober 2015 / 20:01

    Ohh hij is leuk! Heerlijk, zo’n zomerse foto op je mobiel :) Ik heb ook een hoesje van caseapp, vind hem erg fijn!! :D

    ♥♥♥ Saskia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *