My life as Liz #181

Zo, er is weer een week voorbij! Geen bijzondere week, maar gewoon prima. Ik had voor de eerste keer een volle week school en dat was wel even wennen. Ik heb best lange schooldagen en in combinatie met het vele trainen valt het best wel zwaar. Maar no stress, dat komt wel weer goed. Ik moest bijna iedere dag naar school, maar ik heb ook gezellig afgesproken. Vrijdag was ik vrij en ging ik lunchen met Emilia, zaterdag zag ik Josefine en zondag werd het tijd voor een grote schoonmaak thuis. Rustig weekend, maar komend weekend heb ik ook een festival op de planning staan, dus mijn energie mocht wel gespaard worden!

We hebben voor Bestfitfriends leggings laten bedrukken en maandag haalde ik ze op. Zo leuk!

Yummy food! Soms is simpel ook gewoon erg lekker! Gekruide kip met rijst, avocado, tomaat en chilisaus.

Ik wilde gaan sporten maar ik had energie nodig. Tijd voor een bakje kwark met Oreo, echt een aanrader!

Moee! Lange schooldagen zijn echt wennen voor me.

Donderdagochtend ging ik sporten met Merel en daarna kletsten we even bij onder het genot van een koffie.

Vrijdag sprak ik af met Emilia en we gingen eerst lunchen bij Gys. Een toetje kon ook niet ontbreken, dit was zo lekker!

Outfitfoto’s maken!

Lekkere lunch: sandwich met kip, tomaat, komkommer, rucola en yoghurt mayonaise.

Zaterdagmiddag sprak ik af met Josefine om even goed bij te kletsen. Ik ging voor een lekkere Oreo brownie! Ik heb deze een tijdje geleden zelf ook gemaakt en dat herinnerde me eraan dat ik dat weer eens moet doen!

Josefine maakte outfitfoto’s van me, super lief. Deze komen morgen online. Daarna gingen we nog even de stad in en kocht ik deze top. Maar het is dan wel de bedoeling dat ik ‘m met een hogere broek ga dragen haha.

Zondag begon ik de dag met wafels, lekkerrrr.

Ik ging even onder de zonnebank want ik had het echt nodig! Het bevalt me echt niet dat ik weer steeds bleker aan het worden ben.

Grote schoonmaak gehouden. De koelkast moest echt schoongemaakt worden, ik heb wat kastjes gepoetst en de vloer geschrobd. Was hard nodig! Ik heb zoveel weggegooid dat er bijna niks meer overbleef haha. Daarna had ik nog een date en toen was het weekend alweer voorbij!

De blogpost kwam vandaag iets later omdat het gister een beetje laat was geworden en ik vandaag gewoon naar school moest. Ik ga zo naar de sportschool en voor de rest van de week heb ik ook nog wat andere dingen op de planning: deadlines voor school, donderdag heb ik een manicure en zaterdag ga ik naar Draaimolen festival in Tilburg. Ik heb er zin in!

15 Reacties

  1. Denise 14 september 2015 / 13:58

    Die kwark met oreo én de oreo brownie. Jummie! Wat leuk zo die leggings! Succes met je studie en veel plezier zaterdag :-)

  2. Dionne 14 september 2015 / 15:27

    Wat een boel lekkere eet foto’s! Ik Wat word je haar lang! Leuk!

  3. Maaike 14 september 2015 / 20:06

    Phoe, lange schooldagen zijn ook niet leuk om te hebben. En de wafels, mijn god, prachtig om te zien! Haha, zo lekker zien ze eruit <3

  4. José 14 september 2015 / 20:13

    Oeeh al dat eten ziet er zó goed uit! Leuke dingen heb je meegemaakt. :) Liefs

  5. Laura 14 september 2015 / 20:22

    Oreo is echt mijn grote liefde atm, het voelt alsof het niet eens ongezond is haha. X

  6. Susa 14 september 2015 / 20:59

    Jeetje, ik wou dat ik zo vaak lekkere dingen kon eten en toch zo’n platte buik kon hebben :( Jaloers, haha! Hele leuke top trouwens, nu al benieuwd naar de eventuele outfitposts ermee.

  7. Dana 14 september 2015 / 23:57

    Al dat eten en alsnog zo’n buik hebben…guuurl i’m jealous!

    • Lizzy 15 september 2015 / 09:58

      Hahaha ik sport veel he :P Spieren hebben eten nodig hihi

  8. Tamara 16 september 2015 / 00:21

    Leuke diary en wat een leuk idee om die oreo’s in die yoghurt te dippen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *