Favourites of the week #7

Vorige week had ik het overgeslagen, maar deze week ben ik er weer met een gloednieuwe Favourites of the week! Het was me vorige week even helemaal ontschoten en ik had in het weekend ook geen laptop meegenomen naar Eindhoven. Niet zo handig, maargoed niet getreurd. Deze week bespreek ik weer verschillende favorieten, waaronder mijn favoriete restaurant, Instagram account, muziek, drankje en beautyproduct. Let’s go!

Favoriete restaurant

Ik heb van de afgelopen tijd wel meerdere favoriete restaurants maar bij deze verkies ik Mojo in Tilburg tot favoriete restaurant van de week. Het is een all you can eat-sushi restaurant en daarvan zijn er natuurlijk wel meer. Maar deze viel echt super goed in de smaak! De sushi was heerlijk, je kunt er lekker zitten en de service is super. Hmm, ik krijg er nu weer zin in!

Favoriete Instagram account

Instagram is één van mijn favoriete apps. Ik vind het zelf heel leuk om foto’s te plaatsen maar ik volg natuurlijk ook andere accounts. Lekker foto’s scrollen, joepie! Mijn favoriete account is dat van Alexis Ren. Wie kent haar niet? Samen met haar vriend resit ze de hele wereld over en maken ze mooie foto’s en video’s. Jaloersmakend… Klik hier om hun nieuwe zomervideo te kijken. het is de moeite waard!

Favoriete muziek

Er gaat bij mij geen dag voorbij zonder muziek. Ik ben er gek op! Momenteel vind ik het heel chill om de sets van Illesnoise te luisteren. 15 oktober tijdens ADE ga ik naar Strafwerk & Pleinvrees en dan moet ze ook draaien. Ik heb er zin in!

Favoriete drankje

Ik ben momenteel verslaafd aan IJskoffie! Niet van een koffiebar, maar gewoon die van Douwe Egberts uit de supermarkt. Nu ik dit typ heb ik er opeens mega veel zin… Misschien ga ik zo nog wel even langs de Appie om er eentje te halen. Hehe.

9 Reacties

 1. Sophie 25 september 2015 / 08:28

  Oeeh ik heb ook zo’n zin in sushi, de hele week al! Alexis Ren’s foto’s zijn inderdaad prachtig he, kan je helemaal bij wegdromen.

 2. Anouk 25 september 2015 / 08:40

  Ik ga Alexis ren zeker even opzoeken op Instagram. Ik vind het zo leuk om nieuwe accounts te ontdekken

 3. Sincerely Lara 25 september 2015 / 08:55

  Ik ben gister toevallig ook sushi gaan eten in Maastricht, maar dat was een minder groot succes. Ziet er heerlijk uit!

 4. Simone 25 september 2015 / 10:10

  Ik fiets echt elke dag langs Mojo in Tilburg maar heb er nog nooit gegeten, ik ga iedere keer weer voor Sumo. Misschien toch maar eens proberen.

  • Lizzy 25 september 2015 / 10:40

   Ik vind het denk ik lekkerder dan Sumo en het is ook goedkoper!

 5. Anna 25 september 2015 / 13:55

  Yum, ijskoffie uit de supermarkt! Dat is ook een quilty pleasure van mij. Sushi is ook altijd goed! Toevallig heb ik afgelopen zondag ook in een All you can eat sushi restaurant gegeten (Sushi Today), maar dan in Utrecht! :)

  • Lizzy 26 september 2015 / 00:44

   Ah daar ben ik nog nooit geweest. Is het een aanrader?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *