Flared jeans

Flared jeans: wat vinden we daar nou van? De skinny jeans is al járen populair en dat lijkt voorlopig nog wel even te blijven. De boyfriend jeans en mom jeans zijn de laatste tijd ook populair, maar de flared jeans is al lang niet meer terug geweest. Ik kan me nog wel herinneren dat ik vroeger van die broeken had, ook modellen die zelfs boven helemaal wijd waren. Wat een gezicht haha! Gelukkig zijn er nu heel veel mooie broeken op de markt, zoals bijvoorbeeld bij H&M. 

Het voordeel van flared jeans is dat het super mooi is voor je benen. Je benen lijken oneindig en zien er ook nog eens slank uit. Vooral de broek van Sincerely Jules vind ik heel gaaf. Ze combineert hem ook perfect, lekker casual. Bovenstaande broeken zijn momenteel bij H&M te koop voor €29,99. Ik moet zeggen, het is wennen en zeker als ik ze zo zie word ik niet heel enthousiast. Maar op de aanfoto’s juist wel en dan vind ik het zeker z’n charme hebben. Ik denk wel dat we steeds meer bloggers erin gaan zien en dat de rest dan vanzelf ook wel weer enthousiast wordt. Alle trends van vroeger komen terug, dus waarom deze niet?

Wat vinden jullie van flared jeans?

Bron 1: Maja Wyh

Bron 2: Fashion me now

Bron 3: Walk in Wonderland

Bron 4: Sincerely Jules

12 Reacties

 1. Tamara 6 augustus 2015 / 13:59

  Ik heb nog nooit een Flared jeans aan gehad dus ik zou echt niet weten hoe het staat! Maar ik denk dat het jou wel echt kan staan! Vooral de broek met de gaten vind ik er tof uit zien!

 2. Min 6 augustus 2015 / 18:10

  Oneindeloos klopt niet helemaal ;) , ik ben nog niet zo enthousiast over deze trend, maar wie weet over een tijdje

  • Lizzy 6 augustus 2015 / 23:21

   Hahaha ik dacht al dat er iets niet klopte maar ik wist niet wat. Beetje dubbelop dit. Thanks for saying!

 3. Sincerely Lara 6 augustus 2015 / 18:42

  Lijkt alsof we weer terug de tijd in gaan. Ik ben geen fan van de flared jeans, maar ik vind het wel vaak gaaf uit zien hoor!

  • Lizzy 6 augustus 2015 / 23:21

   Haha ja he! Alles wat ze nu bij de vintage winkel verkopen is hartstikke hip!

 4. beautydiarynl 6 augustus 2015 / 19:52

  Ik hou het nog even bij de skinny jeans, omdat ik dit nu niet zo bij me vind passen. Maar ik vind het wel tof, als je het goed combineert.

 5. Chantal 6 augustus 2015 / 20:24

  Ik vind het echt heel leuk en ik heb ze ook al gepast bij de H&M , helaas ben ik niet zo groot en paste zelfs de kleinste maat me niet . Heb de hoop er ooit een te vinden die wel past. …

 6. Fleur 7 augustus 2015 / 12:34

  Ik heb zelf een donkerblauwe en zwarte flared jeans en ben er al een tijdje helemaal weg van!

 7. José 8 augustus 2015 / 18:36

  Ik ben in overweging om er eentje te kopen, maar ik ben bang dat ik hem te weinig aan zou trekken.. zonde want ik vind het wel een gave trend!

 8. Josien 9 augustus 2015 / 18:58

  Ik vond die jeans vroeger echt heel erg lelijk totdat ik laatst die donkerblauwe bij de h&m ging passen. Ik heb niet super lange benen maar door die broek leek dat wel zo. Daarnaast leken m’n benen ook een stuk slanker dus ik ben fan nu :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *