Favourites of the week #1

Ik vind het de laatste tijd een beetje moeilijk met welke kant ik mijn blog precies op wil. Ik vind outfit posts super leuk om te doen, maar het is gewoon lastig omdat ik altijd afhankelijk ben van iemand anders en het liefste wil ik gewoon mooie foto’s ergens buiten. Persoonlijk bloggen vind ik toch ook wel heel leuk om te doen, en daarom wilde ik graag een soort nieuwe rubriek introduceren: favourites of the week! Niet mega origineel, aangezien meerdere blogs het doen. Maar goed, ik verwacht niet dat Lauren Conrad volgende week boos voor m’n deur staat, haha. Iedere week vertel ik dan wat over mijn favoriete dingen, die op zich ook weer iedere week verschillen. It’s all in the blog name… Laten we beginnen!

Favoriete nagellak

Herontdekt: witte nagellak! Een hele poos geleden kocht ik het en toen heb ik het maar één keer gedragen. Vorig weekend probeerde ik het weer, maar ik wist niet zo goed wat ik ervan moest vinden. Maar toch vind ik het wel leuk! Zeker als je wat bruiner bent dan staat het heel mooi. Deze is van Barry M en heb ik ooit voor 4 euro bij de River Island gekocht.

Favoriete boek

Ik lees momenteel ‘Waarom mannen liegen en vrouwen altijd schoenen kopen’. Echt zo’n vakantieboek, want het leest lekker weg. Maar het is interessant en zo kom ik nog eens wat te weten over het mannelijke geslacht. Zo worden de zeven grootste mysteries rond mannen onthuld (zoals: Waarom willen mannen altijd gelijk hebben?), maar worden ook dingen over vrouwen uitgelegd. Waarom we zoveel praten en waarom we goed kunnen overdrijven. Hilarisch om te lezen!

Favoriete ketting

Vorig jaar heb ik van mijn opa en oma deze ketting van Buddha to Buddha gekregen. Maar ik was echt helemaal vergeten dat ik hem had, zo slecht! Ik vind het altijd leuk om kettinkjes te dragen, maar ik was wel weer toe aan wat nieuws. Toen kwam ik deze weer tegen en dit is ook weer een gevalletje herontdekt. Hij is wat opvallender, maar ik vind hem nog steeds heel mooi. En de reden waarom ik ‘m heb gekregen ook!

Favoriete man

Terwijl mijn prins op het witte paard nog ergens buiten rond huppelt, vermaak ik me ondertussen met alle knappe mannen op het wereldwijde web. Ik volg Nick Bateman al een tijdje op Facebook en hij is wel een goed gevalletje eyecandy. Het is blijkbaar een acteur en hoewel ik nog nooit een film van ‘m heb gezien: ik ben fan! Dat lichaam is overigens ook zeker niet verkeerd…

Favoriete liedje

Ik struin altijd Soundcloud af op zoek naar nieuwe liedjes. Mijn muzieksmaak is heel breed, maar in de zomer doet deephouse het altijd goed bij mij. Zonnetje erbij, drankje in de hand en genieten maar! Bovenstaand nummer vind ik momenteel heel chill.

Wat voor soort favorieten willen jullie nog meer zien?

11 Reacties

 1. Soesja 7 augustus 2015 / 09:57

  Hahaha favoriete man, jaaa Nick Bateman kan ik ook zeker waarderen! Leuke eerste favourites, ben benieuwd naar de rest :D

 2. Melissa 7 augustus 2015 / 09:58

  Leuke nieuwe rubriek! Hier kan je qua onderwerpen eigenlijk alle kanten mee op. Ik heb zelf witte nagellak ook weer helemaal ontdekt, vind het inderdaad erg mooi zo in de zomer.

 3. Anna 7 augustus 2015 / 11:10

  Jaaa ik heb witte nagellak ook weer helemaal herontdekt! Gek hoe je die dingen gewoon vergeet haha!

 4. beautydiarynl 7 augustus 2015 / 15:13

  Leuke nieuwe rubriek! Witte nagellak vind ik mooi in de zomer, bij een gebruinde huid.
  Dat kettinkje is erg mooi!

 5. Tamara 7 augustus 2015 / 15:30

  Super leuke favorieten! En dat kettinkje is echt super schattig!

 6. Tessabd 8 augustus 2015 / 19:02

  ik vind witte nagels ook altijd leuk als je al wat bruiner bent!

 7. Ellis 9 augustus 2015 / 18:01

  Witte nagellak for the win, ik hou ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *