Collectabeans van Jules Bean

In juli heeft sieradenmerk Jules Bean haar nieuwe armbandencollectie gelanceerd: Collectabeans. Dit zijn handgemaakte armbandjes op elastiek die je heel goed met elkaar kunt combineren. Ik ben zelf dol op sieraden en ik vind het ook altijd heel leuk om meerdere armbandjes bij elkaar te dragen. Ik heb er zelf nu twee ontvangen en ik vind ze echt super leuk!

Ik heb de Collectabean ‘Poppy’ en ‘Sarah Sue’. Super leuk die namen zo! Poppy is gemaakt van gestreepte rocailles & Aquamarijn en Sarah Sue is gemaakt van Hematiet en verschillende natuursteentjes. De kleuren passen heel goed bij elkaar, maar eigenlijk is dat bij alle armbandjes zo. Overal komt namelijk dezelfde kleurstelling een beetje terug. Het is ook fijn dat ze van elastiek zijn, want zo past iedereen ze en is het makkelijk om te dragen.

De armbandjes kosten €16,50 per stuk en zijn online exclusief verkrijgbaar via de webshop en bij geselecteerde verkooppunten in Nederland. Je kunt Jules Bean ook volgen op Instagram en Facebook.

Wat vinden jullie van deze armbandjes?

 

 

8 Reacties

  1. Natascha 9 augustus 2015 / 10:10

    Wat zijn ze leuk zeg! Ik zou er zo een stuk of 6 bij elkaar kunnen dragen, jammer dat ze daar alleen wat de duur voor zijn :)

  2. Lisa 9 augustus 2015 / 17:39

    Hele mooie armbandjes en ook een leuke naam haha!

  3. Fleur 10 augustus 2015 / 12:35

    Oh wauw, wat een leuke en lieve armbandjes! Hier hou ik echt van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *