Still going strong

Vorige week had ik het over 10 dingen waar ik blij van word. Zoals je kon lezen heb ik genoeg redenen om blij te zijn. Eigenlijk was ik een dingetje vergeten te noemen, ik ben namelijk nog steeds iedere dag dankbaar voor het feit dat ik gezond ben. Vorig jaar zag mijn zomervakantie er toch wel een beetje anders uit. Ik moest de hele tijd rekening houden met mijn pruik en ik kon niet op vakantie naar het buitenland. Dit jaar lijkt alles weer vanzelfsprekend, terwijl het eigenlijk nog maar zo kort geleden is. Ik moest vandaag en gisteren weer naar het ziekenhuis voor controle en ik dacht, ik deel even hoe het is gegaan!

De vorige controle was in maart. Ik kan me herinneren dat ik het toen toch wel spannend vond. Deze keer had ik echt totaal geen zenuwen. Ik voelde gewoon dat het goed zat. Gisteren moest ik langs om bloed te prikken en vandaag kreeg ik daar de uitslag van. Alles zag er weer goed uit en ik hoef in december pas weer terug te komen. Ik voel me verder ook gewoon prima, dus het gesprekje met de arts was zo voorbij. Super fijn!

Ik begin steeds meer het vertrouwen in mijn lichaam terug te krijgen en ook in mezelf. Het was zo’n achtbaan vorig jaar en dit jaar ben ik eigenlijk nog de hele tijd bezig geweest met verwerken. Ik heb vooral heel veel moeite gehad met mijn haar. Ik had het idee dat niemand me aantrekkelijk vond en ik heb er echt veel verdriet om gehad. Nu heb ik mijn zelfvertrouwen op dat gebied ook weer terug, dat had gewoon even tijd nodig. Ik heb daarom ook helemaal zin om na de vakantie weer fris en fruitig aan een nieuw schooljaar te beginnen. Met meer motivatie, meer zelfvertrouwen en minder onzekerheid over mijn gezondheid. Het is dan geen ‘Lizzy die net ziek is geweest’, maar gewoon ‘Lizzy’. Heerlijk :)

12 Reacties

 1. Denise 28 juli 2015 / 20:33

  Wat fijn dat het nu weer zo goed gaat! Logisch dat het allemaal wat tijd nodig heeft om het allemaal te verwerken. Het is ook niet niks. Succes met je studie! :-)

 2. Rahma 28 juli 2015 / 20:49

  Heel fijn om te lezen! Ik heb echt respect met hoe goed je ermee omgaat!

 3. Larissa 28 juli 2015 / 22:15

  Super fijn om te horen, en zo begrijpelijk dat je tijd nodig hebt. Maar dat gaat helemaal goed komen hoor, dat weet ik zeker! :)

 4. Amelie 29 juli 2015 / 00:22

  Fijn om te horen dat alles nog steeds goed is, houd dat erin! Ik snap dat je blij bent dat je weer je “oude” leven terug hebt. Je hebt vast honderd keer de vragen gekregen hoe het met je ging afgelopen tijd, ik denk dat het fijn is als dat gewoon voorbij is. Je haar ziet er echt goed uit en ik denk niet dat iemand nu nog aan je ziet/of aan je haar dat je ziek bent geweest.

 5. Dagmar 29 juli 2015 / 09:30

  Yes wat fijn dat het zo goed loopt en wat mag je trots zijn op jezelf, want je hebt een onwijs pittige klim meegemaakt om te komen waar je nu bent. Je bent prachtig, van binnen en van buiten!

 6. Anna 29 juli 2015 / 14:13

  Heel mooi om te zien hoe sterk je bent!

 7. Tamara 29 juli 2015 / 15:34

  Echt super fijn dat het goed met je gaat! En dat je je zelfvertrouwen ook weer terug krijgt!

 8. Tessa 30 juli 2015 / 19:46

  Ooh meis wat zie je super uit! Ik ben al weer een hele tijd afwezig in bloggerswereld, dus ik was al een tijdje niet op je blog geweest,maar ik zag toevallig je artikel en je ziet er echt prachtig uit! Zo stralend, gezond en mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *