Outfit snapshot

Iets wat ik al heel lang niet meer heb gedaan: een outfit snapshot! Ik liet eerst wel vaker outfits zien met foto’s gemaakt met mijn iPhone. Het is er al lang niet meer van gekomen, omdat ik mijn voorkeur uit gaat naar foto’s gemaakt met mijn spiegelreflex. Helaas werken de omstandigheden niet altijd mee, waardoor het me niet lukt om zo vaak als ik wil outfitfoto’s online te zetten. Daarom vond ik het leuk om dit weer eens te doen.

Gisteren droeg ik echt een super simpele outfit. Ik had niet echt veel op de planning staan: ik ging sporten, een beetje studeren en ik heb boodschappen gedaan. Ik droeg geen make-up en mijn haar zat ook niet, echt een beetje een off-day dus. Maandagen he, haha! Voor zo’n dag wilde ik dus ook een comfortabele outfit: een trui met jeans en sneakers. I love it! Ik droeg een trui die ik al een hele poos aan jullie wil laten zien. Door het lichtroze kleurtje (niet echt zo te zien) is ‘ie perfect voor de zomer voor op de wat koudere dagen/avonden. De stof is ook niet zo dik en de print is ook leuk, er staan allemaal steden op met daaronder een woord met wat de stad symboliseert. Zo staat Parijs voor de liefde, Stockholm voor stijl en Los Angeles voor stranden. Ik krijg er spontaan zin van om op vakantie te gaan! Mijn jeans is van Weekday en de sneakers zijn van ETQ Amsterdam.

De trui komt van de webshop Lookforfashion.nl en is nu in de sale voor 16(!) euro. Ik heb er ook een super fijne jeans van die nu ook in de sale is voor maar 15 euro. Allebei echte aanraders! De broek kun je op mijn Instagram zien, maar wie weet komt ‘ie binnenkort ook nog terug op mijn blog. Ik krijg er in ieder geval veel complimentjes over!

10 Reacties

 1. Simone 23 juni 2015 / 08:37

  Leuk! En daarnaast lijkt de trui me superchill!

 2. Rowan I My Pink Fairytale 23 juni 2015 / 09:44

  Wat een gave outfit! Lekker casual maar toch ziet het er wel presentable uit. Die trui lijkt me heerlijk zitten, en ik vind die broek echt heel mooi.

 3. José 23 juni 2015 / 13:40

  Lijkt mij een hele fijne comfi outfit. Leuk zo’n artikel!

 4. Nadia 23 juni 2015 / 21:02

  Wat een leuke trui!

 5. Frederique 24 juni 2015 / 12:45

  AAAAH die ETQ sneakers zijn zo awesome! Zit er al een tijdje op de azen maar de snake versie is altijd uitverkocht “huilen” haha! Leuke look! X

  • Lizzy 24 juni 2015 / 17:13

   Ik zou echt eens in de winkels kijken! Want toen ik ze wilde waren ze online ook niet beschikbaar maar in Eindhoven bij Aspact hadden ze ze wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *