Magnum Pink & Black


Ik ben dol op ijs! Afgelopen weekend heb ik dan ook iedere dag minstens één ijsje op. Ik kan er gewoon niet genoeg van krijgen. Vroeger bestelde ik echt altijd een witte Magnum, en nog steeds kan ik die erg waarderen! Magnum heeft nu twee limited edition Magnums uitgebracht: Pink & Black. Afgelopen week vond daarvan er een event plaats.

Op donderdag 28 mei stond Amsterdam in het teken van de Pink & Black Night. Misschien heb je het wel gezien, de Amsterdamse grachten werden op spectaculaire wijze verlicht met projecties. De kleuren roze en zwart stonden centraal, in verband met de nieuwe smaken: Pink Raspberry en Black Espresso. De afgelopen weken konden consumenten stemmen op hun favoriete limited edtion en tijdens het slot van de lichtshow kleurde het centrum roze: de Pink Raspberry bleek de absolute favoriet! Ook in andere landen vond het event plaats en de favorieten waren ook niet overal hetzelfde. Grappig om te zien!

Heb jij de nieuwe limited editions van Magnum al geproefd? Pink Raspberry is een Magnum van frambozenijs met een swirl van frambozensaus, omhuld door melkchocolade. De Magnum Black Espresso bestaat uit vanille-ijs met een swirl van espresso koffie en een dikke laag pure chocolade. Vooral de tweede lijkt me super lekker, ik krijg er honger van!

Advertorial

DELEN:

4 Reacties

  1. Danielle 4 juni 2015 / 14:47

    Ik kan mij voorstellen dat deze ijsjes een feestje zijn, helaas mag ik ze zelf niet maar ik maak mijn vriendje vast blij met deze nieuwe smaakjes ;)

  2. Tamara 4 juni 2015 / 16:16

    Ik heb alleen de pink versie geprobeerd maar die was erg lekker!

  3. Tedje 4 juni 2015 / 16:39

    Magnum Pink is echt suuuuuuper lekker! Mijn favoriet van de twee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *