Ibiza style tattoos

Een nieuwe trend, vooral gespot op festivals: metallic plak tattoos. Ik vind het er heel leuk uit zien, het geeft je festival outfit echt een extra touch. Afgelopen week kreeg ik wat sheets toegestuurd van de webshop Ibizastyletattoos.nl en gisteren werd het tijd om ze eens te proberen. Ik was namelijk naar het festival Lakedance in Best en dat was dus de perfecte gelegenheid. Ik heb er heel veel complimentjes over gekregen, iedereen vond het super leuk!

Deze drie sheets heb ik opgestuurd gekregen. Allemaal zo leuk! Het is leuk om een tattoo op je arm te plakken, als een soort armband. Dat heb ik zelf ook gedaan. De tattoo was wel iets te kort, maar dat komt misschien gewoon doordat ik wat grotere armen heb door spieren. Fit girl problems, haha! Er zijn super veel verschillende figuurtjes en voor ieder wat wils. Op de website zijn 8 verschillende sheets te bestellen en ze kosten per stuk €5,95. Super betaalbaar! Je kunt deze tattoos vaak ook op een festival zelf laten ‘zetten’, maar dan betaal je echt veel meer. En nu heb je er lekker veel plezier van. Ik ga ze deze zomer zeker fanatiek gebruiken!

Hoe leuk is deze dromenvanger dan? Het lijkt of hij er niet helemaal goed op zit, maar dat komt door de lichtinval. Ze zijn namelijk echt goed metallic en daardoor vallen ze goed op als de zon erop schijnt. Het plakken gaat heel eenvoudig en ging eigenlijk in één keer goed. Ook bleven ze heel goed zitten en zelfs de volgende dag zagen ze er nog mooi uit.

Zoals je kunt lezen ben ik echt heel enthousiast en vind ik het echt een aanrader voor op een festival! De website ziet er overzichtelijk uit en je kunt er heel makkelijk bestellen. Klik hier om een kijkje te nemen.

18 Reacties

 1. Léonie 14 juni 2015 / 13:42

  Zo’n leuke trend! Ik ga deze zomer nog naar veel festivals en weet zeker dat ik deze tattoos ook ga gebruiken. Staat erg leuk. <3

 2. Noor 14 juni 2015 / 14:45

  Leuke trend! En waar is fringevestje van? :)

 3. Lara 14 juni 2015 / 20:24

  Erg tof! Ben zelf niet zo van de tattoo’s maar zoiets vind ik wel leuk voor op een festival!

 4. Milou 14 juni 2015 / 21:27

  Ik vind ze ook echt mega tof voor festivals:-)

 5. anouk 15 juni 2015 / 05:20

  Super leuk! Het zijn echt leuke plak tattoo’s!

 6. Susa 15 juni 2015 / 10:47

  Ik vind deze tattoos ook zo leuk, wil ze super graag eens proberen. Helaas kan ik in de winkel alleen hele dure velletjes vinden, maar €5,95 is inderdaad een stuk betaalbaarder. Maar eens bestellen dan!

 7. Nadia 15 juni 2015 / 14:39

  In Nederland zijn ze allemaal zo belachelijk duur, deze vallen inderdaad nog mee. maar ik zit nu in Spanje en daar koop je vellen voor 1,50 die ook super leuk zijn!

 8. Veerle 21 juni 2015 / 20:39

  @Nadia
  Niet alleen in spanje zijn ze goedkoop, maar ook op http://www.tezs.nl. Maar 2,95 per vel.
  En de kwaliteit is ook nog eens super goed.

 9. Claire 22 juni 2015 / 02:06

  Je hebt ze ook bij de Action, daar zijn ze 1 euro voor 2 vellen! Het tweede vel heb je ook bij de Action….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *