My life as Liz #164

Nummertje 164 alweer! Time flies when you’re having fun. En dat had ik zeker de afgelopen week. Maandag vierde ik Koningsdag, dinsdag ging ik langs een vriendinnetje, woensdag moest ik naar school, donderdag kwamen mijn vader & zusje naar Utrecht, vrijdag ging ik naar Eindhoven en in het weekend bracht ik door in de stad. Ik heb gewerkt aan een nieuwe blog, ben bijna iedere dag naar de sportschool geweest en ik zat gewoon goed in mijn vel. Kortom: een heerlijk weekje!

Maandag was het Koningsdag! Ondanks drie uur slaap ging ik vol goede moed de stad in. Het was leuk, maar ik was aan het einde van de dag wel heel blij dat ik in bed lag. Hier zag ik er trouwens ook nog fris en fruitig uit, haha!

Dinsdag ging ik ‘s avonds gezellig bij een vriendinnetje in Amsterdam eten. We aten wraps en kletsten gezellig bij.

Woensdag moest ik naar school en toen vond ik wel dat ik vakantie had verdiend. Haha. Ik vierde het met een tripje naar Monki, waar ik niet met lege handen de deur uit liep. Ik laat morgen zien wat ik daar heb gekocht!

Ik had een nieuwe foundation nodig en ik ging alwéér voor de All Matt Plus foundation van Catrice. Dit is echt al mijn vierde of vijfde flesje en hij blijft favoriet!

Donderdag kwamen mijn vader en zusje naar Utrecht toe. We lunchten een broodje bij Subway en zo’n lekker koekje kon ik echt niet weerstaan.

Een ijsje trouwens ook niet…

Met mijn kleine zusje <3

Filmpje bewerken voor BestFitFriendsNL. Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met een blog en we hopen hem binnenkort online te zetten. Woehoe!

Op naar Eindhoven!

Ik was moe en had een beetje energie nodig. Dus ik kocht voor mezelf een cappuccino en een lekkere Eat Natural reep.

Magere yoghurt met muesli, druiven en blauwe bessen. Jummmie!

Mama :D <3

Eén wijntje dan… Na het koningsweekend wilde ik dit weekend wat gezonder doen. Daarna ging ik ook braaf aan de Spa rood met citroen. Wat overigens ook gewoon heel lekker is!

Ik ging met mijn moeder en tante eten bij Street Food, één van mijn favoriete plekjes in Eindhoven. Het is betaalbaar en het is allemaal ook nog eens heel fotogeniek. Deze foto haalde Instagram dan ook, haha.

Mijn favoriete geurtje is op, meh! Tijd voor een nieuwe…

Oude zomerkleding! Hoera dat ik dit jurkje weer pas!

Zondag sprak ik af met vriendinnen en lunchten we in de stad. Het was super gezellig!

‘s Avonds werkte ik aan mijn blogs en keek ik twee films met mijn zusje: What to expect when you’re expecting en Soul surfer. Die tweede is echt een aanrader!

Deze week ben ik vrij, yes! Er staan leuke dingen op de planning maar dat gaan jullie volgende week zien. Tot dan! X

17 Reacties

 1. Dagmar 4 mei 2015 / 07:50

  Waauw wat een heerlijke week en fijne foto’s! En van die heerlijke maaltijden in dit artikel krijg ik toch behoorlijk trek ;) Echt een geslaagde week en ik hoop dat je volop kunt genieten van de vrije dagen, enjoy!

 2. Simone 4 mei 2015 / 09:10

  Wat een hoop fijne foto’s! Streetfood in Eindhoven lijkt me een aanrader, zo te zien!

 3. lonneke 4 mei 2015 / 09:29

  Wat een leuke foto’s allemaal meid!
  Die all matt plus foundation van Catrice is echt enorm fijn hè?
  En wat een lekker eten allemaal! Krijg er trek van.
  Liefs Lonneke

 4. Anna 4 mei 2015 / 10:11

  Wat een hoop leuke foto’s! Die foundation van Catrice heb ik ook lang gebruikt, maar nu mijn huid zo vettig is vind ik ‘m niet meer zo fijn. Leuk jurkje trouwens ook, fijn dat je hem weer past! <3

 5. Dionne 4 mei 2015 / 10:33

  Leuke foto’s! Dat zomerjurkje is tof en wauw wat een prachtig figuur heb je!

 6. Léonie 4 mei 2015 / 10:42

  Dat eten ziet er allemaal heel lekker uit! Fijn dat je het oude jurkje weer past! Geniet van je vrije dagen. x

 7. Roos 4 mei 2015 / 11:12

  Dat jurkje staat je zo leuk, tof printje! :) X

 8. Nicole 4 mei 2015 / 13:28

  Wat een tof jurkje, super mooi printje! Heel grappig, ik zag de foto en ik dacht ‘Ohja!’. Heel leuk om te zien dat ik je al zo lang volg.

 9. Maaike 4 mei 2015 / 14:01

  Ik heb ook echt één foundation die ik altijd blijf gebruiken, precies dezelfde. Helemaal niet erg, want hij is gewoon hartstikke fijn haha. Dat jurkje staat je trouwens super!

 10. Denise 4 mei 2015 / 17:22

  Wat een fijne week! Ik moet die foundation echt eens gaan gebruiken, haha! Leuk jurkje, staat je super! Ben benieuwd naar jullie nieuwe blog :)

 11. Lisa's Beautybabbels 4 mei 2015 / 18:48

  Wat een leuke foto’s! En wat is je mam een prachtige vrouw zeg! Jeej voor oude kleding passen, ziet er goed uit meid!

 12. Susa 4 mei 2015 / 20:58

  Oeh, ben benieuwd wat je bij de Monki hebt gekocht! Dat zomerjurkje is trouwens erg leuk, heerlijk printje :)

 13. Miranda 7 mei 2015 / 13:35

  Super leuk om te zien. Zo ben echt een inspiratie wat dat betreft, zo knap hoe je het sporten volhoudt! Heerlijk dat je ‘oude’ kleding dan ook weer past. De foundation van Catrice is inderdaad geweldig! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *