My life as Liz #161

Oh yeaaaah, mijn tentamens zijn voorbij! Wat ik ben ik daar blij mee zeg. Hoewel ik ook wel leuke dingen heb gedaan de afgelopen weken, het gevoel van ‘ik moet nog dit en dat doen’ is echt niet fijn. Dit weekend was dat gevoel heel even weg en wat heb ik ervan genoten! Het weer was lekker (behalve zaterdag dan), ik heb leuke dingen gedaan en opgeladen voor een nieuwe week… school. Jawel, we gaan er weer vol tegenaan met een nieuwe periode en hoewel ik daar niet zo veel zin in heb, is het altijd wel fijn om even rustig te beginnen. Maar goed, laten we niet te veel op de zaken vooruit lopen en kijk allereerst maar mee naar mijn afgelopen week.

Maandag was ik nog in Eindhoven en omdat ik gek werd van het leren, ging ik er even tussenuit met mijn zusje om outfitfoto’s te maken. We gingen ook nog even langs de Bagels & Beans. Voor een sapje, bagel en een brownie. Jummie!

‘s Avonds weer naar huis want de volgende ochtend had ik tentamen. Mijn hoofd straalt gewoon moeheid uit! Ik had een andere herkansing bedrijfseconomie en ik had weer veel te slecht geleerd. Wat een rot vak!

Oh jee, mijn haar zag er niet meer uit! Ik ben vorige maand nog naar de kapper geweest maar het groeit als kool en een New Kids matje was weer aanwezig. Tijd om de kapper te bellen!

Gelukkig kon ik de volgende dag al terecht bij mijn vaste kapsalon The Graduates om mijn haar bij te werken. Het zag er daarna weer fris uit!

Ik wilde langs de Zara omdat ik een leuk jurkje in Amsterdam had gezien. Helaas hadden ze hem in Utrecht niet, maar dit leuke setje ging wel mee naar huis. Ik wil al zo lang zo’n langere, strakke rok. Het lijkt me top voor in de zomer met zo’n korte top erop! Ik wil er nog over gaan bloggen en wat duidelijkere foto’s maken :)

Breakfast! Havermout met banaan, besjes en lijnzaad/chiazaad shit. Supah healthy.

Ik werd zo vrolijk van het mooie weer! Ik hoefde geen jas aan op de fiets, dit voldeed prima. Heerlijk!

Dinner: pasta met zalm en groenten. Ik had zo veel zin in vis en ik vind zalm echt super lekker.

Wat ik nog meer maakte (hoezo studieontwijkend gedrag): Oreo brownies! De volgende dag ging ik barbecuen met klasgenoten en ik zorgde dus voor het toetje. Ze vielen goed in de smaak! Klik hier voor het recept.

Na het laatste tentamen doken we de zon in met flink wat wijn, super gezellig!

Zaterdag had ik met Marlous afgesproken, want we gingen samen naar een workshop over sport en voeding. We kregen wat informatie en gingen zelf ook aan de slag om wat dingen te maken, die we daarna gingen proeven. Heel leuk!

De workshop vond plaats in Amsterdam en omdat het zo hard regende, schuilden we bij Vinnies onder het genot van een kop koffie. Ik wil er zeker nog eens terug om er wat te eten!

Eenmaal aangekomen in Utrecht op naar de volgende stop: burgers bij Beers & Barrels. Ik had echt een mega lekkere burger op, met truffelsaus. Altijd goed.

Na al die lekkere dingen werd het zondag uiteraard weer tijd om te sporten.

Best weinig foto’s, maar meer kan ik er helaas niet van maken! Ik hoop deze week het bloggen weer flink op te pakken, want dat heb ik echt gemist. Voor mijn gevoel zeg ik het iedere keer, maar ik vind het soms ook gewoon moeilijk om alles te combineren of ik heb niet zo veel inspiratie. Maar ik doe mijn best! X

24 Reacties

 1. Simone 13 april 2015 / 08:30

  Heerlijke diary! Dat setje wat je bij Zara hebt gekocht vind ik echt mooi, staat je goed ook!

 2. Anna 13 april 2015 / 09:53

  Wat een leuke foto’s! En wat grappig, een vriendin van me werkt bij Beers&Barrels in Utrecht :)

 3. Maaike 13 april 2015 / 10:17

  Je diary’s zijn altijd leuk, ook al zijn ze een klein beetje korter! Wat fijn dat je tentamenweek voorbij is, maar vaak als ik dat heb heb ik behoefte aan een weekje vrij, voordat het nieuwe kwartiel weer begint. Ik moet dan echt even weer op adem komen!

 4. Dionne 13 april 2015 / 14:21

  Dat sapje van de Bagels en Beans ziet er echt lekker uit!

 5. Manon 13 april 2015 / 14:33

  wat leuk, ik was s’ochtends bij de food & sport workshop, heb de pannenkoekjes en smoothie gisteren gelijk opnieuw gemaakt, zo lekker :D

  • Lizzy 13 april 2015 / 20:53

   Ah leuk! Jammer dat we elkaar gemist hebben dan :D

 6. lonneke 13 april 2015 / 14:52

  Wat een gezellige diary weer Liz!
  Vind dat setje van de Zara heel erg mooi.
  En wat een lekker eten allemaal! Vooral die pasta met zalm, mhhh.
  Liefs Lonneke

 7. Tedje 13 april 2015 / 16:13

  Nice dat de tentamens erop zitten, even rust, haha! Gauw weer even meeten hoor!!! We hebben elkaar al veel te lang niet gezien!

 8. Lisa 13 april 2015 / 17:15

  Fijn dat je tentamens klaar zijn! Zara blijft leuk hè?

 9. Anneleen 13 april 2015 / 19:30

  Die oreo brownies zien er heerlijk uit :) en wat heb je toch mooie haren! Die korte coupe staat je zo pittig en goed! :)

 10. Roos 13 april 2015 / 21:24

  Oh wat heerlijk, we hebben het zelfde boek bedrijfseconomie, haha! X

 11. Swaen 14 april 2015 / 12:43

  Leuke outfit van Zara! Zoiets lijkt mij ook erg leuk. Al resultaten van je tentamens?

  • Lizzy 14 april 2015 / 14:09

   Ja, ik heb er twee terug en die heb ik allebei gehaald. Je leest er volgende week vast meer over!

 12. Naomi 14 april 2015 / 20:53

  Wat fijn dat je tentamenweek weer voorbij is, ik deel je gevoel! Ziet er leuk uit deze week. De outfit post met rok en croptop is voor mij een motivatie, ik wil ook zoiets durven te dragen. Ben nu bezig met jullie hiit en i love it!

 13. Nadia 14 april 2015 / 21:28

  Het setje van de Zara staat je erg goed! Ben benieuwd naar het artikel met duidelijkere foto’s :)

 14. Evy 20 april 2015 / 13:30

  Waar is dat super leuke bomber vestje/jasje met roze/zwarte printje van? :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *