Tattoo inspiratie

Ze zeggen wel eens dat tattoo’s verslavend zijn. En ja, dat is echt zo. In september 2013 liet ik het woordje ‘faith’ op mijn rib zetten, afgelopen december een lotus op mijn rug. Ik heb geen concrete plannen voor een nieuwe, maar op Pinterest raak ik zo geïnspireerd door alle mooie foto’s! Zoals hierboven. Ik kan een sleeve bij vrouwen echt heel mooi vinden, maar iets subtiels heeft ook iets elegants. Ik heb mijn favoriete foto’s gepind en het leek me leuk om ze met jullie te delen!

Op deze plek zou ik ook nog wel een tattoo willen nemen. Mijn moeder heeft daar faith in het Tibetaans, samen met haar halfzusje. Dit om hun band te symboliseren maar ook voor mij. Ze heeft hem laten zetten in de periode dat ik ziek was, het was ook een verrassing want ik wist van niks. Ik werd door een vriendin naar de stad gelokt en op een gegeven moment zat ik op het terras met mijn moeder, haar zusje en lieten ze mij allebei hun nieuwe tattoo zien. Super grappige verrassing en natuurlijk een heel mooi gebaar.

Wauw, zo mooi gezet! Hele aparte tattoo.

Mooie fotografie in combinatie met tattoo’s, daar kan ik naar blijven kijken!

Deze lijkt een beetje op de tweede, maar is toch anders omdat hier een soort mandela in zit verwerkt. Thomas Goossens is een tattoo artist die super goed is in mandela’s en zijn werk is ook echt prachtig.

Heel subtiel, maar dat heeft ook wel weer iets!

Wat vinden jullie van deze tattoo inspiratie? Zou je zelf ook een tattoo laten zetten? Of als je er al een hebt: wat heb je? Laat het me weten, vind ik super leuk om te lezen :D

Bron1, Bron2, Bron3, Bron4, Bron5, Bron6, Bron7

40 Reacties

 1. Anouk 21 maart 2015 / 08:24

  Ik vind tatoeages echt heel mooi!! Zelf heb ik er geen maar die komt er nog wel hihi

 2. Jaimy en Laura 21 maart 2015 / 08:25

  Ik vind het erg mooi! Mits ze klein en subtiel zijn:) Zou het zelf ook wel willen, maar ben zo bang dat ik er spijt van krijg.

 3. anna 21 maart 2015 / 09:04

  Ik zit inmiddels op m’n 20 tattoo. Ik ben er mee begonnen toen ik 19 was en ben nu 26. Eerst begonnen met een tekst op mijn rug en daarna zijn er een hoop bij gekomen. Toen mijn rug zo ongeveer vol zat heb ik 3 plaatjes op mijn voeten laten zetten en 2 kersjes op mijn enkels. De laatste 3 maanden ben ik begonnen met mijn linkerarm. Begin mei mag ik weer. Ik laat een golf zetten (minimalistisch… gewoon 1 lijntje) voor mijn liefde voor het strand en een tekst op mijn andere arm over de liefde. Als ik gewoon mijn kleren draag, zie je er in principe niks van.

  • Lizzy 21 maart 2015 / 15:39

   Heel mooi! Ik ben ook benieuwd hoe veel ik er heb over een paar jaar haha.

 4. Andrea 21 maart 2015 / 09:16

  Mooi! Ik heb zelf (nog) geen tattoo, maar vind vooral subtiele tattoo’s erg mooi. Misschien dat ik er ooit nog wel eentje laat zetten. Nu nog kiezen wat ..

 5. Nienke 21 maart 2015 / 09:23

  Ik heb zelf nog geen tatoeage maar die komt er ooit nog wel, ben er alleen nog niet uit wat ik precies wil en waar. Iets muziek gerelateerds denk ik, maar ik ben er nog niet helemaal uit :)

 6. Nadia 21 maart 2015 / 09:26

  Ik vind bovenstaande foto’s echt mooi! Subtiel, strak, vrouwelijk. Zoiets zou ik ook wel willen. Ik heb nu drie tattoos, maar die zijn veel ‘grover’.

 7. Anneleen 21 maart 2015 / 09:40

  Wauw zo’n mooie inspiratie! Heel bijzonder dat je moeder en halfzusje ook zo’n tattoo hebben, kan me voorstellen dat dat een heel leuke verassing was!

 8. Anna 21 maart 2015 / 10:45

  Ik ben niet zo van de tattoos! Als ik er ooit een neem moet die wel een hele speciale betekenis met zich meedragen, ik zou er nooit ‘zomaar’ wat op mijn lichaam zetten (je hebt er immers maar een van en een tattoo is voor altijd).

  • Lizzy 21 maart 2015 / 15:38

   Ja dat klopt! Maar je leeft ook maar één keer en ik vind persoonlijk tattoo’s bij oude mensen juist alleen maar cool. Maargoed ieder zn eigen mening :)

 9. Lys 21 maart 2015 / 12:18

  Leuke inspiratie! Bijvoorbeeld de sleeve op de eerste foto is echt prachtig! Ik heb momenteel 2 tattoos, een quote uit een gedicht aan de ene kant van m’n ribben en een stuk over m’n hele zij aan de andere kant. Ik ben echt gek op tattoos en denk er al een tijdje aan iets nieuws te laten zetten, maar eerst wat verder sparen… :)

 10. Elsa 21 maart 2015 / 12:55

  Persoonlijk vindt ik sleeves bij vrouwen super lelijk, ik vindt alleen kleine subtiele tattoo´s mooi.

 11. Amy van Middendorp 21 maart 2015 / 14:34

  Heb zelf twee tattoo’s, eentje in Nederland laten zetten en mijn tweede in Thailand! Er komen ook zeker nog meer bij! Maar eerst even sparen haha

 12. Naomi 21 maart 2015 / 15:08

  Op dit moment heb ik er 4, maar er komen er sowieso nog 2 bij! In mijn nek achterin heb ik de V, achter mijn oren een ankertje en kruisje, op mijn linkerschouderblad twee vleugeltjes en op mijn kuit heb ik Courage.

 13. Amelie 21 maart 2015 / 15:21

  Ik ben zelf toch bang om een tattoo te laten zetten, vooral op een plek waar hij zichtbaar is, omdat ik denk dat veel mensen je er toch op beoordelen en je baan er van af kan hangen. Maar ik vind het wel heel mooi en subtiele tattoo’s vind ik prachtig, zeker als er een betekenis aan vast hangt. Ook zou ik bang zijn om spijt te krijgen

  • Lizzy 21 maart 2015 / 15:40

   Ja dat is misschien wel zo, maar het is nu wel steeds meer geaccepteerd. En je kunt heel veel tattoo’s nemen die je niet eens kan zien als je kleding aan hebt.

 14. Susa 21 maart 2015 / 15:45

  Mooie tattoos allemaal zeg! Ik wil er ook een aantal, vijf ideetjes en toevallig allemaal kleintjes. Ben alleen een beetje bang om ze te laten zetten, haha, vanwege de prijs en dat het zo verslavend is… Maar op Pinterest kan ik ook uren naar inspiratie zoeken en kijken!

  • Lizzy 21 maart 2015 / 20:26

   Ah tof! De prijs moet je zeker niet naar kijken, je kunt beter investeren in een hele goede shop want hij zit er wel voor altijd. Maar uhm ja, verslavend is het zeker! Net als Pinterest trouwens :D

 15. Merel 21 maart 2015 / 15:51

  Stiekem vind ik de subtiele het mooist! Zelf zou ik het nooit, maar dan ook nooit durven. Bij anderen vind ik het dan wel weer heel vet. Als ik er dan toch eentje zou nemen, zou het waarschijnlijk een dromenvanger, een hartje of een vogeltje zijn.

 16. Wieneke | Jozefien Blogt 21 maart 2015 / 15:55

  ik hou van tattoo’s! zeker als ze bij iemand passen en mooi gezet zijn! Ik heb er nu 5 maar ben alweer bezig met de volgende. Ik wil heel graag een grotere tattoo op de kap van mijn schouder. Ik heb tot nu toe lieve schattige subtiele tattoo’s, maar ben klaar voor iets gaafs. Ik begon met het idee van een mandala, maar een bloem lijkt me ook heel gaaf. Ik ga het pas doen als ik het 100% zeker weet. De roos en mandala die jij hier laat zien zijn ook heel gaaf. Ik heb op pinterest mijn favoriete ideetjes verzameld en ik ben daar waarschijnlijk nog wel even zoet mee!

  • Lizzy 21 maart 2015 / 20:25

   Ah tof! Ik ben heel benieuwd wat het gaat worden. Houd me maar op de hoogte haha :) En je moet ook zeker wachten tot het juiste moment. Bij de tattoo shop kunnen ze vaak ook iets gaafs ontwerpen als jij vertelt wat je graag wil en wat voor stijl je mooi vindt. Maar dan heb je vaak al geen weg meer terug hahaha. Ofja, dat had ik dan toen ze mijn tattoo van de lotus hadden ontworpen!

 17. Kiki 21 maart 2015 / 15:58

  Ik was eerst echt anti tattoos. Maar het laatste jaar ben ik heel erg veranderd in mijn gedachtes hierover. Ik vind het super mooi en wellicht wil ik er in de toekomst ook een, dan wil ik er wel al een tijd zeker van zijn. Ik vind in de rug en op de ribben, zoals jij hebt hele mooie plekken. Maar ook op enkels en polsen vind ik prachtig. (: Ik zou niet kiezen voor een tekst, maar eerder voor tekens of een mooi sterrenstelsel.

  • Lizzy 21 maart 2015 / 20:23

   Komt misschien ook omdat het meer algemeen geaccepteerd is. Het is nu eerder hip ipv ordinair. Hoewel ik het eigenlijk altijd wel mooi heb gevonden! Tekens blijven ook heel mooi, ik zou nu ook eerder daar voor kiezen. Ik vind woorden wel mooi maar hele zinnen hoef ik denk ik ook niet!

 18. Kim 21 maart 2015 / 16:28

  Ik vind tattoos heel gaaf en heb sinds vorige week een tekst laten zetten op de plek zoals foto 5. Sta er helemaal achter en ben er heel blij mee. Samen met een vriendin gezet, dezelfde plek en dezelfde tekst! Jouw Lotus is ook heel tof!!

 19. Tessa 21 maart 2015 / 16:59

  Wat een leuke inspiratie!
  Ik heb zelf sinds december 2014 de tekst ‘what doesn’t kill you makes you stronger’ op mijn rechter zij. De tekst wordt vergezeld door een vlinder, die voor mij staat voor kwetsbaarheid en een bloem, omdat mijn leven altijd in bloei staat. Stiekem wil ik er heel graag nog één, maar ben bang dat ik dan al helemaal niet meer kan stoppen, haha.

  • Lizzy 21 maart 2015 / 20:21

   Hele mooie tekst, sta ik zelf ook helemaal achter :)

 20. Shirley 21 maart 2015 / 18:12

  Ik heb zelf 3 tattoo’s
  Samen met mijn moeder eentje; Amor vincit omnia (liefde overwint alles) 5 duifjes op mn enkel en een peace tegen op de zijkant van mn pols.
  Ben er super blij mee en zullen ook niet de laatste zijn haha. Jouw lotus vind ik zo mega mooi!

  • Lizzy 21 maart 2015 / 20:20

   Nice! Leuk dat je er eentje met je moeder hebt. En dankjewel :D

 21. Brenda 21 maart 2015 / 19:59

  Heb er een laten zetten op mn rechter onderarm met de naam en harstslag van mn zoontje. niet te groot, maar ook niet te klein en wel subtiel. nog steeds erg blij mee!

 22. Manon DK 22 maart 2015 / 18:17

  Zelf heb ik 2 tattoo’s! Eentje heb ik laten zetten direct de dag na mijn 18e verjaardag omdat ik dan ‘volwassen’ was en mijn eigen keuzes moest maken volgens mijn ouders, dat liet ik me natuurlijk geen 2 x zeggen! Ik liet in november 2012 dus op mijn rechter schouderblad een ‘uitgebloeide paardenbloem’ zetten waarvan de pluisjes weg waaien en aan het steeltje de letter M van mijn naam. Omdat het inderdaad nogal een verslaving is was ik op een gegeven moment geobserdeerd door tattoo’s van een veer of veertjes. Ik heb in September 2014 dan ook een veer op mijn linker ribben laten zetten die een beetje opengewerkt is en dat creëert zeg maar een hartje! Ik vond het ontwerp zo mooi dat die dan ook de doorslag gaf. En nu zit ik hier, ik wil nog een derde haha.. maar wat en waar dat weet ik niet. Ik weet alleen wel zeker dat hij sowieso dit jaar gezet wordt! :)

  • Lizzy 22 maart 2015 / 23:51

   Nice!! Ik weet ook niet wat en waar maar ik wil het! haha

 23. Lara 25 maart 2015 / 16:15

  Ik vind een woord aan de binnenkant van de pols heel mooi, of iets kleins op de enkel vind ik ook heel leuk. Maar van de echte grote tattoos zoals sleeves ben ik niet echt fan. Ik denk ook niet dat ik er ooit zelf 1 zou laten zetten omdat ik er gewoon te weinig lef voor heb, ik ben een beetje bang dat ik de tattoo na een tijdje beu zou zijn of niet mooi meer zou vinden. xoxo

 24. Charlotte 25 maart 2015 / 20:49

  Mooie inspiratie! Ik heb een tattoeage voor mijn overleden vader ter eer aan hem laten zetten op zijn verjaardag. Het is een eigen ontworpen infinity met het woordje papa en 3 zwaluwen.

 25. Corine 17 oktober 2016 / 23:06

  Ik heb na het overlijden van mijn vader ook een tattoo gezet aan de binnenkant van de pols, en wel van een gebroken ketting deze afbeelding stond namelijk op de rouwkaart. Geen moment spijt gehad en zo is hij altijd bij mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *