My life as Liz #158

Hoi allemaal! Hebben jullie weer een fijne week achter de rug? Ik wel! Ik ging maandag naar het ziekenhuis, maakte weer allemaal lekkere dingen voor mezelf (hou ik van haha!), had een feestje van een klasgenootje en werkte even goed aan school. Jawel jawel, het gaat nu weer beginnen! De tentamens en deadlines komen steeds dichterbij en daarom hield ik het weekend rustig om daar een beetje de focus op te leggen. Ik sportte daarnaast lekker en genoot ook van de zon. Heerlijk die hogere temperaturen! Kijk mee voor de foto’s van deze week :)

Maandag moest ik naar het ziekenhuis voor een controle: bloedprikken en een CT scan. Morgen krijg ik daar de uitslag van, spannend!

Aan het einde van de middag ging ik naar Utrecht en ging ik lekker in de keuken staan. Ik maakte een salade met quinoa, kip en heel veel groenten. Lekker gezond!

Ik bakte ook bananencake en dat at ik als toetje met wat kwark en fruit. Zo lekker! De cake was binnen een paar dagen al op. Ik denk dat ik het deze week weer ga maken, het is zo lekker!

Happy face, op naar school! Het was super lekker weer en dat doet echt wonderen voor mijn humeur haha.

Na school maakte ik een smoothie en die dronk ik op in de zon op het dak. Zo genieten!

Weer verslaafd aan Pinterest. Al die mooie interieur foto’s…

Om half 12 ‘s avonds besloot ik nog ‘even’ mijn kamer op te ruimen. Goede schoonmaak gehouden, altijd fijn.

Goodmorning! Op woensdag was ik vrij, sliep ik uit en maakte ik een uitgebreid ontbijtje voor mezelf: pancakes!

Mijn nieuwe All Stars kwamen binnen. Het blijven zo’n fijne, simpele schoenen. Ik heb al meerdere paren versleten en het werd weer tijd voor nieuwe!

Lekkere lunch: ei met spekjes, spinazie, feta en walnoten en daarbij twee crackers met avocado. Oja, en daarna nog wat crackers met Nutella want I <3 Nutella. Haha :D

Avondmaaltje: pangasiusfilet met boontjes, rijst en wat chilisaus.

Selfie woehoe.

Donderdagavond had ik een verjaardagsfeestje van een klasgenootje. Het was echt super gezellig! Hier op de foto met Esmee :)

We gingen nog de stad in, lekker dansjes doen! Ook nog even een eervolle vermelding voor Addie :D

De volgende ochtend had ik het zwaar. Ik ging wel lekker lunchen met Addie bij de Subway, want daar hadden we echt veel zin in. Toen ik ging afrekenen was de jongen achter de kassa er niet helemaal bij, dus zei hij per ongeluk ‘alsjeblieft meneer’ ipv mevrouw. Tegen mij. Ik moest echt super hard lachen, maar hij kon wel door de grond zakken en werd knalrood. Ik zei voor de grap dat als ik een koekje kreeg, dat het dan goed was. En toen kreeg ik die! Super lekker haha.

Ik heb de rest van de dag geslapen want ik was echt helemaal kapot. Daarna deed ik boodschappen en maakte ik wrap pizza’s. Super lekker en gezonder dan een normale pizza.

Vrijdagavond even wat aan een verslag gewerkt… Stom!

Heerlijk ontbijtje: afgebakken broodjes met ei en een smoothie met banaan, bosbessen, sojamelk en een beetje spinazie. Daarom is ‘ie dus groen! Ik had nog spinazie over dus knalde die er doorheen, maar je proeft het niet eens. Aanrader dus!

Zaterdagmiddag na het sporten was mijn buik heerlijk plat. Altijd leuk om te zien! Helaas is het aan het eind van de dag alweer anders haha.

Zondag werkte ik aan school, ik moet mijn herkansing van bedrijfseconomie echt halen wil ik mijn P in één keer binnen hebben. Daarna ging ik nog sporten, wat altijd een heerlijke afleiding is.

‘s Avonds ging ik even naar Eindhoven toe, om thuis lekker te eten (biefstuk!) en nog een beetje aan school te werken. Ik kreeg deze chocolade paashaas alvast. Hij is 1kg! Mijn hoofd even erbij om te laten zien hoe groot hij is. PS: De oren zijn er al af. Oeps, haha!

Dat was mijn week alweer! Deze week heb ik drie presentaties, moet ik verslagen inleveren en ook leren voor mijn tentamens. Zo geen zin in, ik ben blij als het voorbij is! Morgen moet ik naar het ziekenhuis en dat vind ik wel heel spannend, maar ik houd jullie op de hoogte. Tot volgende week! X

18 Reacties

  1. Melissa 23 maart 2015 / 07:06

    Wauw zoveel food foto’s haha! Ziet er lekke ruit hoor. Ik wil zelf ook eens die wrap pizza’s maken, kwam vorige week een receptje tegen en het lijkt me erg lekker. En wat minder slecht dan een normale pizza idd :) Ik ga voor je duimen dat de uitslag morgen goed is!

  2. tessa 23 maart 2015 / 07:55

    leuke fotos! Ohh pizza met een wrap ga ik ook eens proberen:) en die paashaas JAMMIE! Succes komende week met de tentamens en ook in het ziekenhuis!

  3. Josianne 23 maart 2015 / 08:17

    Die paashaas! Yummm, ziet e recht heerlijk uit. Ik kan me voorstellen dat de oren nu al op zijn haha. Succes deze week met alles, maar ik ga ervan uit dat het allemaal helemaal goed komt!

  4. Maaike 23 maart 2015 / 09:41

    Vreselijk, die mega grote paashaas. Ik eet me dan helemaal misselijk haha

  5. Manon 23 maart 2015 / 10:07

    Oeeh die paashaas <3 ik heb dat dus ook altijd dat mijn buik 's ochtends er veel beter uit ziet dan in de avond haha, frustrerend!

  6. Nicole 23 maart 2015 / 11:42

    Aah ik krijg zoveel honger van deze foto’s! Herkenbaar hoor, ik heb ook altijd op de meest onmogelijke tijden opruimwoede.

  7. Desiré 23 maart 2015 / 12:27

    ooh die haas! lekker zeg :)

  8. Kirsten 23 maart 2015 / 14:33

    Super leuke foto’s, dat is echt een groot chocolade konijn!

  9. Susa 23 maart 2015 / 16:09

    Die wrap pizza’s zien er lekker uit zeg, die wil ik proberen! Kan dat gewoon met wraps van Knorr ofzo of moet je daar ‘speciale’ wraps voor hebben? Succes met al je schoolwerk :)

    • Lizzy 24 maart 2015 / 10:42

      Nee hoor, ik heb gewoon meergranen wraps van de Appie gebruikt!

      • Susa 24 maart 2015 / 11:57

        Oke top, ga ik halen! Dankjewel :)

  10. Manon 23 maart 2015 / 16:41

    Leuke fotos! Jij eet ook best wel gezond, beter als mij haha

  11. Fleur 23 maart 2015 / 23:18

    Wat een leuke foto’s allemaal! Ik word alleen altijd zo hongerig van al dat lekkere eten, haha!

  12. sarina 24 maart 2015 / 18:45

    Die recepten! Ik ga ze zo proberen morgen :) nu al zin in!

  13. Anna 25 maart 2015 / 07:47

    Oh yum, ziet er heerlijk uit die salade! En al het andere eten in deze blogpost eigenlijk ook… Haha! Krijg er honger van :)! Oh god, die Pinterest verslaving herken ik heel goed (goed tijdverdrijf tijdens deadline periodes ook, trouwens…).

  14. Anna 26 maart 2015 / 19:49

    Wat een leuke foto’s! Echt heel goed dat je zoveel met sport bezig bent en het ook leuk vindt. Je buik is echt mooi!

  15. Anneleen 7 april 2015 / 11:49

    Wat een gezellige foto’s met zoveel lekkers! Die laatste foto met die chocolade paasfiguur is geweldig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *