Love it: de nieuwste kinder bueno

Ook al ben ik de laatste tijd veel bezig met een gezonde levensstijl, dat betekent niet dat ik nooit snoep. In het artikel van afgelopen maandag konden jullie dat nog zien. Want juist omdat ik zo veel sport, voel ik me minder slecht als ik ongezond eet. Een frietje op z’n tijd past er dus zeker in, maar ook voor lekkere zoetigheden kun je wakker maken. Kinder Bueno’s vind ik bijvoorbeeld echt super lekker. Maar ja, wie niet? Haha! Naast de melkchocolade en witte variant is er nu ook een limited edition verkrijgbaar: Bueno Dark. En ik mocht hem proeven!

De naam van deze Kinder Bueno verklapt het al: pure chocolade! Ik vind pure chocolade altijd heel lekker, ik word soms nogal snel misselijk van chocolade maar met puur heb ik dat niet zo snel. Deze variant vind ik dan ook echt goed smaken, zeker in combinatie met de zachte vulling. De witte Kinder Bueno is ook lekker, maar wat mij betreft zijn de standaard bueno en deze variant toch wel echt het beste. Goedgekeurd, dus!

Wil jij nou ook eens deze Bueno Dark proeven? Hij is limited edition, dus helaas tijdelijk verkrijgbaar. Je kunt ze vinden bij Kruidvat en diverse supermarkten. Snel naar de winkel, dus! Volg ook de Facbeookpagina van Kinder Bueno voor meer informatie.

Advertorial

11 Reacties

 1. anouk 3 maart 2015 / 13:27

  Ohhh deze lijkt me heerlijk!! Ik houd echt van puur

 2. Dana 3 maart 2015 / 13:31

  geen liefhebber van pure chocola, helaas pindakaas :/

 3. Nicole 3 maart 2015 / 13:37

  Ik lus zowel geen melk als pure chocolade, maar die witte bueno’s zijn een geschenk van God, haha!

 4. Amelie 3 maart 2015 / 14:56

  Woo! Waarom heeft niemand me dit eerder verteld?! Ik weet wel wat er dadelijk in mijn winkelmandje belandt…

  • Lizzy 4 maart 2015 / 10:45

   Haha de actie is pas net van start gegaan :D

 5. Maaike 3 maart 2015 / 17:05

  Enorm veel cravings naar een kinderbueno nu… haha

 6. tamara 3 maart 2015 / 21:12

  jammie die ga ik zeker heel snel uitproberen. hou erg van kinder bueno en ben sinds een tijdje dol op pure chocolade dus dat wil ik zeker gaan uitproberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *