De zoektocht naar een voorjaarsjas

Een voorjaarsjas vind ik altijd zo’n dingetje. Wanneer trek je zo’n jas nou precies aan? Als het weer even mee zit dan voldoet een blazer of een dik vest ook prima als jas. Maar als het iets kouder is, dan is zo’n jas weer wel erg handig. Vorig jaar kocht ik een trenchcoat van de Zara. Mooie jas, maar ik kocht ‘m eigenlijk net iets te krap bij de schouders. Ik dacht: ik ben nu wat steviger dus volgend jaar zal die vast wel losser zitten. Dat had ik goed mis, want ik ben nu een beetje gaan trainen en ondanks dat ik natuurlijk geen hulk ben geworden (wat sommigen van jullie het niet met me eens zijn), zit die jas dus nog steeds te strak. Nieuwe ronde, nieuwe kansen, dus. Maar ik heb geen idee wat een leuke jas is! Ik schakelde mijn favoriete online shop (Zara) weer in en selecteerde wat voorjaarsjassen.

1. Mohair jas met ronde hals. Prachtige jas, maar die kleur lijkt me zo besmettelijk! Ik vind het model wel heel erg mooi. €79,95. 2. Lange legerparka. Parka’s zijn blijkbaar nog steeds leuk en dit lange model lijkt me ook wel wat! €69,95. 3. Vorig jaar heb ik super vaak een spijkerjasje van de Primark gedragen, wat het dus ook heel goed als jas deed. Dit oversized denim jack vind ik dan ook heel tof! €39,95.

1. Deze jas is misschien een beetje saai, of maakt zijn eenvoudigheid het juist zo mooi? Jammer dat ‘ie zo duur is. €99,95. 2. DIE KLEUREN! Misschien niet even handig om te combineren, maar ik krijg er spontaan een lentegevoel van. Valt ook lekker oversized & I loooove oversized. €79,95. 3. Oh yes, weer een parka. Maar dan wat vormlozer en wederom oversized. No more words needed. €49,95.

Dat is ‘m dan, mijn kleine selectie aan voorjaarsjassen. Ik vind het zo moeilijk! Ik vind het model van de roze & lichte jas wel heel mooi, dus misschien ga ik daar verder naar kijken. Of sowieso eens even een kijkje nemen in een Zara winkel. Goed excuus om naar het vernieuwde filiaal in Eindhoven te gaan, daar zit sinds kort een super grote, nieuwe Zara en ik ben er nog steeds niet geweest!

Wat voor voorjaarsjas nemen jullie dit jaar?

15 Reacties

 1. Susa 15 maart 2015 / 00:46

  Leuke jassen allemaal, vooral dat denim jack! Zelf wil ik ook nog een vintage/oversized denim jack. Past bijna overal bij! Die roze jas is trouwens ook erg leuk.

 2. Yvette 15 maart 2015 / 07:38

  Ik heb al een paar jaar dezelfde de zomerjassen .
  Wil alleen nog een spijkerjasje voor erbij en miss ook nog een parka .
  Ze zijn zo leuk :)

 3. Jaimy en Laura 15 maart 2015 / 08:20

  Ik heb pas een nieuw spijkerjasje gekocht, leek me wel weer leuk voor het voorjaar!

  • Nina 15 maart 2015 / 08:48

   Waar komen ze allemaal vandaan? :)*

   • Lizzy 15 maart 2015 / 14:07

    Zara! Sorry, dacht dat het wel duidelijk was met mijn favoriete online shop haha

 4. Anneleen 15 maart 2015 / 10:26

  Zo’n spijkerjasje staat ook op mijn verlanglijstje! :) lijkt me handig om te hebben en past overal bij!

 5. Anouk | Anouk's Diary 15 maart 2015 / 11:35

  Die mohair jas is prachtig! Ik heb ook een nieuwe jas nodig, ik weet het ook echt nog niet… Zelfde met schoenen, geeen idee haha. Ik heb wel al holografische vans gezien die ontzettend gaaf zijn, maar zullen die ook lekker lopen?

 6. Beau 15 maart 2015 / 13:25

  Ohhhhh die 5e jas vind ik leuk! Die beetje rode :) Waar is die van?

 7. Larissa 17 maart 2015 / 17:58

  Ik heb de laatste legergroene parka, maar draag m als vestje/jasje. Hij is niet erg dik, en de nouw valt zo’n beetje driekwart. Heel leuk ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *