Tip: Sieraden H&M

Ik moest ‘even’ langs de H&M om te kijken voor een bepaalde ketting (niet deze op de foto) en uiteindelijk liep ik de winkel uit met twee andere dingen. Het zal weer eens niet! H&M heeft momenteel heel veel leuke sieraden en in het specifiek de oorbellen en subtiele kettinkjes. Daarvan nam ik er allebei eentje mee, zoals je kunt zien. Ik vind ze heel mooi en daarnaast is het ook nog eens betaalbaar. Score!

Ik was eigenlijk al een tijdje op zoek naar oorbellen, maar ik vond het heel lastig om die te vinden. Hangers staan me niet met kort haar (je weet echt niet wat je dan ziet haha) en veel van die knopjes vond ik te tuttig. Behalve die van H&M! Ik heb een setje met 6 paar oorbellen voor €4,99 dus dat was wel het proberen waard. Het was wel even wennen, maar eigenlijk vind ik het wel weer leuk om soms oorbellen te dragen!

Daarnaast nam ik ook nog een subtiel kettinkje mee voor €3,99. Als je me goed kent weet je dat ik bijna iedere dag zo’n ketting draag. Ik heb een hele dure gehad van Heart to Get, maar die ging nogal snel kapot. Super zonde! Ik doe het nu al een tijdje met eentje van de Bijenkorf maar het is leuk om deze af te wisselen met die van H&M. Ik ben er erg blij mee!

Wat vinden jullie van deze sieraden van H&M?

13 Reacties

 1. Simone 3 februari 2015 / 07:27

  Leuk! Ik vind die hele collectie op witte kaartjes zo leuk! Veel subtiele sieraden inderdaad, like!

 2. Lou 3 februari 2015 / 11:58

  Mooie aankoopjes :)
  Ik ben de laatste tijd ook helemaal weg van de subtiele kettinkjes en oorbellen!

 3. Nicole 3 februari 2015 / 13:58

  Ach wat fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die mijn Heart to Get kettinkje na een maand of 2 naar de filistijnen heb geholpen. Super jammer, want ze zijn allemaal zo onwijs leuk!

 4. Beau 3 februari 2015 / 14:05

  Moooi! Ik hou heel erg van zulke subtiele knopjes. Staat je heel leuk!

 5. Dionne 3 februari 2015 / 15:11

  Wat een schattige sieraden. Ik keek daar eigenlijk nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *