New in: statement shirt

Shirts met tekst zijn al een hele tijd populair. De gekste quotes komen voorbij en ik vind het zelf ook heel leuk staan bij een basic outfit. Het trekt meteen de aandacht, dat is in ieder geval één ding wat zeker is. Op de webshop FLMNG.nl zijn veel t-shirts en tasjes te koop met teksten. Je kunt daarnaast ook je eigen tekst uitkiezen voor op een shirt. Super leuk! Ik mocht zelf een statement shirt uitkiezen en ik laat vandaag meteen zien hoe ik ‘m combineer!

Dit is ‘m dan: mijn ‘no thanks’ shirt. Super droog, maar zo ben ik zelf ook regelmatig dus hij is perfect voor me! Ik heb voor een maat M gekozen zodat het t-shirt wat losser valt, dat vind ik zelf altijd wel mooi. Ik combineer het shirt met een jeans van Loavies, laarsjes van Patrizia Pepe en een oversized geruiten blouse van Primark die ik er losjes overheen draag. Zit super comfortabel en het is lekker casual. Enige nadeel is dat als ik de blouse gewoon laat hangen, dat de tekst dan half wegvalt. Maar gelukkig heb ik daarvoor mijn blog om te laten zien wat er nu precies op staat, haha!

De statements shirts zijn voor €14,95 te koop op FLMNG.nl. Wat vinden jullie van dit soort shirts?

19 Reacties

 1. Beau 26 februari 2015 / 18:11

  Oeh wat een leuk shirt! Ik vind de tekst die je hebt gekozen ook heel leuk, zou ook wel bij mij passen ;)

 2. sabrina 26 februari 2015 / 19:16

  Je hebt een leuk shirt gekozen! Ik vind ze vaak zo grappig.

 3. Mariëlle 26 februari 2015 / 19:18

  Leuk gecombineerd, ik heb zo’n shirt zelf nog niet. Maar ik wil er wel graag een hebben :)

 4. Nicole 26 februari 2015 / 20:32

  Wat een leuk shirt!! Ik heb een hele stapel van deze shirts met hele aparte teksten. Erg leuk als slaapshirt!

 5. anouk 26 februari 2015 / 22:10

  Ik vind shirts met teksten wel erg leuk, al ben ik niet zon fan van teksten op mijn borsten hihi maar hij staat jou wel super leuk

 6. Swaen 27 februari 2015 / 00:16

  Ik vind hem leuk, lekker simpel maar dan valt het ook goed op. Leuke combi ook.

 7. Laura - FLMNG 27 februari 2015 / 08:38

  Wat heb je er een leuk artikel van gemaakt! Het shirt staat je ontzettend leuk!

 8. Susa 27 februari 2015 / 11:26

  Wat een leuk shirt! Ik had een statement shirt gezien bij de Mango maar laten hangen omdat de kwaliteit zo slecht was. Dit shirt ziet er wel een stuk beter uit dus maar even een kijkje nemen op de website :D

  • Lizzy 27 februari 2015 / 13:05

   Ja de kwaliteit is echt prima! Stevige stof!

 9. Jolanda 27 februari 2015 / 15:56

  Wat een leuk shirt! Ik vind tekst t-shirts stiekem al jaren leuk, maar ik heb er nog nooit één gekocht omdat ik mezelf er gewoon niet mee zag lopen.
  Maar wat heeft FLMNG een leuke teksten! Ik heb zojuist het t-shirt besteld met de tekst ‘I woke up like shit’. Ik vind de hint naar I woke up like this supergrappig, en denk dat hij perfect gaat zijn om te dragen naar de colleges om 8 uur smorgens… ;)

 10. Léonie 27 februari 2015 / 17:24

  Leuk shirt! Ik combineer zulke shirts ook met een blouse en dan is het inderdaad altijd wel zonde dat de helft van de tekst een beetje weg valt. Ik ga zeker een kijkje nemen op FLMNG! x

 11. Marjolein 27 februari 2015 / 17:31

  Super leuk is hij! Lekker basic, maar toch ook weer niet ;)

 12. Carola 1 maart 2015 / 13:45

  Wat een geweldig shirt!
  Je hebt hem ook leuk gecombineerd! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *