Mijn wishlist

Over een paar weken ben ik jarig en tja… Dat zet je wel aan het denken! De lijst is niet oneindig, maar er zijn ook niet super veel dingen die ik wil. Behalve deze dingen, die zou ik met open armen ontvangen! Eerst wilde ik altijd super veel kleding en make-up, maar daar ben ik een beetje vanaf. Dat heb ik al zoveel en aan deze dingen heb ik allemaal al iets. Dus, ben je in een gulle bui? 17 februari staat de taart en koffie klaar (grapje).

Krups Nespresso Apparaat

Ik drink niet heel vaak koffie, maar zo nu en dan kan ik wel echt van een cappuccino genieten. Over Nespresso hoor ik goede dingen en vooral zo’n melkopschuimer lijkt me ideaal… Dit is de Krups Nespresso Apparaat CitiZ & Milk XN730T en kost €174,-.

Sport BH van Hunkemöller

Ik ga zo’n 5 tot 6 keer per week naar de sportschool maar heb eigenlijk niet zo heel veel sportbh’s. Ik vind die met die slappe stofjes nooit zo fijn en ze drukken je ook nog eens helemaal plat. Hunkemöller heeft hele mooie en die bieden ook wat meer support. Deze op de afbeelding kost €29,99.

Het boek de Voedselzandloper

Ik vind voeding steeds interessanter en ik wil dit boek al zo lang een keer lezen! Ik hoor er super veel goede verhalen over en daarom wil ik hem graag hebben.

Sportband voor iPhone 6

Sinds kort heb ik een iPhone 6 en heb ik mijn oude sportband aan een vriendin gegeven omdat die nu niet meer past. Ik mis ‘m alleen enorm, want de helft van de tijd moet ik de telefoon nu naast me op de grond leggen. Ik kan hem ook in m’n bh doen maar dat zit ten eerste niet relaxed en ten tweede is die telefoon ook behoorlijk groot. Geen gezicht haha!

Google Chromecast

Wat nou Apple TV? Deze stick is een stuk goedkoper en het komt ongeveer op hetzelfde neer wat je ermee kunt. In mijn geval… Netflix! Ik vind het heerlijk om series te kijken maar ik merk dat ik het toch minder snel op mijn laptop doe dan als ik het op tv kan kijken (we hebben thuis Apple TV). De prijs is relatief goedkoop en ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben!

Dit is mijn wishlist van het moment. Ik merk dat hoe ouder ik word, ik steeds minder hecht aan al die prullaria. Geef maar maar iets waar ik echt wat aan heb :) Wat staat er bij jullie hoog op het verlanglijstje?

21 Reacties

 1. Eveline 5 februari 2015 / 07:28

  Die sportbh’s van de Hunkemuller zitten echt comfortabel. Ik ben ook blij dat het met een opening is achteraan, wat de meeste sportbh’s niet hebben. Zeker de prijs waard!

  • Lizzy 5 februari 2015 / 10:52

   Poe ja dat is altijd zo’n struggle na het sporten hahaha

 2. Anne Solveig 5 februari 2015 / 07:44

  Oeh, dat is een leuke lijst! Ik drink weinig koffie maar zo’n Krups is toch wel heel leuk!!

 3. Beau 5 februari 2015 / 08:16

  Ik ben binnenkort ook jarig en ik weet echt nooit iets om te vragen.. Hier zie ik wel wat leuke dingetjes tussen staan! :)

 4. anouk 5 februari 2015 / 08:27

  De sportbh’s van de hunkemoller zijn echt ideaal! Ik heb de mijne al een tijdje en ben er nog steeds blij mee

 5. Corinne 5 februari 2015 / 09:06

  Dat Nespresso apparaat is echt een aanrader hoor. Ik heb hem ook pas en ik ben er heel blij mee. Ik ben ook niet zo’n koffiedrinker maar met die opschuimer heb je in no time een heerlijke cappuccino! Leuke lijst!

  • Lizzy 5 februari 2015 / 10:55

   Wil je er 125 euro voor? Want een nieuwe is maar 40 euro duurder…

 6. Marloes 5 februari 2015 / 09:56

  Wat een leuke wishlist! Google chromecast is echt ideaal! Wij gebruiken het heel veel!

 7. Evelyne 5 februari 2015 / 11:14

  leuke wishlist! De Google chromecast is echt heel handig!
  Als je cardio doet is een platdrukkende sportbh wel gewenst hoor, anders krijg je hangende borsten, omdat je borsten geen spieren zijn. Dus als het heen en weer kan bewegen beschadigd het als het ware. Als je alleen krachttraining doet maakt het niet zoveel uit.

  • Lizzy 5 februari 2015 / 11:38

   Ik heb niet zo’n grote borsten dus heb daar sowieso niet echt last van maar ik bedoelde meer dat ik dan echt niks overhoud en ik daarom liever zo eentje van Hunkemöller wil :)

 8. Anneleen 5 februari 2015 / 11:20

  Die sportBH lijkt me heel fijn! Ik hoop dat je al deze dingetjes mag krijgen ;)

 9. Maaike 5 februari 2015 / 11:27

  Leuke wishlist! De voedselzandloper zou ik graag ook wel willen lezen :)

 10. Nicole 5 februari 2015 / 11:47

  Super leuke wishlist! Ik lust zelf geen koffie maar zo’n Krups staat wel erg mooi op het aanrecht of op de bar!

 11. Lou 5 februari 2015 / 11:59

  Toffe wish list! En herkenbaar om nu juist andere dingen dan make-up en kleding te vragen. Worden we oud? Haha ;)

 12. Emilia 5 februari 2015 / 15:07

  Die sport-bh is mooi! Veel charmanter dan die sport-bh’s die je meestal ziet, haha. En zo’n band voor je iPhone is inderdaad ideaal en die kosten ook nog eens bijna niets. Ik had er volgens mij eentje bij de Action van €2 en op eBay zijn ze nog goedkoper. :D

 13. Fleur 5 februari 2015 / 15:38

  Wat een toffe dingen staan er op je wishlist! Ik heb zelf dat voedselzandloper boek en kan hem iedereen aanraden. Zo informatief en leuk!

 14. Vera 5 februari 2015 / 19:43

  Leuke wishlist! Sportbh is wel een hele mooie met de groene bandje. Heerlijk in het weekend of op een vrije dag luxe koffie drinken, ik snap je best ;).

 15. Romy Janssens 13 februari 2015 / 11:59

  Leuke wishlist!

  Ik heb de voedselzandloper als e-book als je wilt kan ik hem wel sturen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *