Look-a-like Triangl bikini

Je kunt er op Instagram haast niet omheen: de bikini’s van Triangl. Ik vind ze prachtig en heb ze al bij veel bloggers voorbij zien komen. Weet je niet waar ik het over heb? Bekijk dan eens deze website en waarschijnlijk komen de bikini’s je wel bekend voor. Ze staan vooral bekend om de aparte stof en de contouren van de bikini zijn bijna altijd zwart. Ze zijn helaas niet heel betaalbaar, maar gezien de populariteit was het een kwestie van tijd om te wachten op look-a-likes. En jawel, de eerste look-a-likes spotte ik bij H&M.

Omdat ik zo benieuwd was, besloot ik de bikini te bestellen. Ik wilde er niet te lang mee wachten, want de leukste bikini’s bij H&M zijn altijd super snel uitverkocht. Dit model is er in het abrikoos en grijs, maar omdat grijs niet zoveel doet voor mijn bleke lichaamshuidje vond ik dit een betere kleur. De stof is wel anders dan van de Triangl bikini’s (een stuk dunner), maar het idee is hetzelfde. En dan voor een veel leuker prijsje: de bikinitop kost €14,99 en het broekje €9,99. Deze is er trouwens ook in een ‘normale’ variant te krijgen, dus zonder die touwtjes.

Ik vind de bikini’s van Triangl nog steeds super leuk, en misschien bestel ik er in de toekomst wel eentje ter beloning voor al het harde trainen. Maar dat zien we dan wel weer! Ik denk dat H&M zeker niet de enige winkel is met look-a-likes, dus houd zeker je ogen open. Enne, vergeet geen kijkje te nemen op Ebay. Kleine tip, haha!

Wat vinden jullie van deze bikini? Krijgen jullie ook niet meteen zo’n zin in de zomer?

31 Reacties

 1. Nicole 24 februari 2015 / 13:44

  Fijne tip! Ik heb er een op Ebay besteld, ik ben benieuwd hoe hij valt en of hij past.

 2. Beau 24 februari 2015 / 14:06

  Oeh die is inderdaad heel erg leuk! :)

 3. Daphne 24 februari 2015 / 14:11

  Wauw, die is gaaf! Lijkt me vooral heel mooi als je al wat bruiner bent geworden door de zon <3

 4. Roos 24 februari 2015 / 14:41

  Leuk! Ik heb die van mij ook laatst besteld op eBay en hij lijkt precies, laatst over geblogd! :) X

  • Lizzy 24 februari 2015 / 15:34

   Wow ja nice ik zie het! En die prijs ook echt, 9 euro!

 5. Mariëlle 24 februari 2015 / 15:46

  Hele goede tip, ik ben er ook gek op, vooral die met voorgevormde cups. De felle kleuren vind ik ge-wel-dig. Via Ebay heb ik trouwens nog niet besteld, dat durfde ik niet zo goed!

  • Lizzy 24 februari 2015 / 19:25

   Als het een betrouwbare koper is dan kan het bijna niet mis gaan! Via PayPal kan je dan ook nog altijd je geld terug krijgen!

 6. tessa 24 februari 2015 / 16:14

  Wat een mooie bikini! Ik ga eens op Ebay kijken voor een goedkoop exemplaar. Ik kan ook echt niet wachten op de zomer. Of in ieder geval: beter weer. Weer lekker buiten zitten met de zon op je snoet:)

 7. Lisa 24 februari 2015 / 17:07

  Ik vind ze heel gaaf! Wel vind ik dat andere model mooier, dus ik denk dat ik via eBay eens ga kijken. Wel vind ik de kleur van jouw bikini super gaaf.

 8. Lys 24 februari 2015 / 17:24

  Leuke bikini! Ik ga elk jaar bij H&M op zoek naar bikini’s, ze hebben vaak wel mooie setjes.

 9. Luna 24 februari 2015 / 17:24

  Jaaa, de Triangl bikini’s zijn zo mooi, jammer van de prijs. Deze look-a-like is ook leuk!

 10. charile 24 februari 2015 / 17:34

  Heel leuk! Lijkt me echt een mooie kleur voor een zongebruinde huid :D

 11. Léonie 24 februari 2015 / 18:37

  Wauw, wat een mooie bikini! Zeker een leuke look-a-like. Helaas is mijn maat online al uitverkocht. x

 12. Simone 24 februari 2015 / 19:10

  Ik vind de echte Triangl bikini’s echt heel erg mooi, vind dit model van zowel het broekje als het topje het toch net niet. Desalniettemin, goede tip!

 13. Sarah 24 februari 2015 / 23:43

  Haha, dezelfde bikini! Ik heb hem laatst besteld en hij deed me direct aan Triangl denken.

 14. Swaen 25 februari 2015 / 01:09

  Mooie kleur is het, hij ziet er luxe uit. Ik heb ze wel eens voorbij zien komen, maar wist niet dat het Triangl was. Ik vind ze best leuk, wie weet ooit nog eens.

 15. Catho 26 februari 2015 / 00:02

  Ik spotte exact dezelfde vanmiddag bij Forever 21, maar was te lui om hem te passen en heb nu dus al spijt ;’)

 16. lotte 26 februari 2015 / 10:22

  Ik ben ook al heel lang op zoek naar een bikini die lijkt op een Triangl bikini, dus bedankt voor de tip :) Je kan ook soortgelijken vinden bij Victoria’s secret, New Look en River Island!

 17. suuz 27 februari 2015 / 22:03

  Mooi! Rare vraag maar is de cup een beetje stevig? Normaal heb je zon stofje met een vulling erin, lijkt alsof deze wat voorgevormder is, is dat ook zo? Groetjes

  • Lizzy 1 maart 2015 / 11:04

   Hi Suuz, ja dat klopt! Er staat op de website dat het push up is, maar daar ben ik het echt niet mee eens. Deze is gewoon voorgevormd in z’n geheel, dus geen stofje met vulling. Ik vind dat persoonlijk wel fijn want anders is het altijd zo’n gedoe met wassen!

 18. fitriani 22 mei 2015 / 16:30

  Hoe vallen de maten? Ben van plan om er ook eentje te bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *