Doe mij dit maar van de Zara

Er was eens een meisje en ze nam een kijkje op de webshop van Zara. Dat meisje heette Lizzy en ze was zo weer een uur verder. Al die leuke dingen! Ik heb eigenlijk geen kleding ‘nodig’, maar wat is nodig? De nieuwe collectie schreeuwt naar me dat het wel nodig is haha! Zo heb ik al veel spijkerbroeken, maar kan ik er altijd wel wat extra gebruiken. Wat dacht je van de grijze jeans met de rode trui en een paar zwarte All Stars? Dat is echt mijn ding en nu ik dat zo in m’n hoofd heb moet ik haast wel kopen! Inhouden Liz, inhouden… En daarom blijft het maar bij kijken! Tijd om mijn favorieten aan jullie te laten zien.

Gestreepte jurk – €25,95

Ik ben écht geen jurken-meisje, maar zoiets als dit vind ik wel leuk! Lekker simpel, dus je kan er nooit snel fout mee zitten!

Grijze skinny jeans – €49,95

Ik ben dol op zwarte spijkerbroeken, maar zwart is ook altijd zo… zwart. Donkerblauw draag ik eigenlijk nooit maar grijs daarentegen is heel leuk! Deze moet ik dus hebben in combinatie met die trui…

Rode trui met tekst – €25,95

Comfortabele kleding is echt mijn ding en ik vind een simpele jeans, trui en sneakers altijd goed. Lekker casual & comfortabel! Ik vind de kleur van deze trui heel mooi, een keertje wat anders dan alle standaard kleuren. De prijs valt gelukkig ook mee.

Zwart jasje met leer – €59,95

Ik draag niet zo vaak meer jasjes, maar voor deze maak ik graag een uitzondering. Wat een leuk ding! Het leer erbij maakt het lekker stoer.

Geruit overhemd – €22,95

Deze blouse viel me al gelijk op in de winkel. Naast blauw, is ‘ie er ook in het zwart en kakigroen. Hij valt een beetje oversized en dat zie je de laatste tijd heel veel, erg leuk!

Donkerblauwe blouse – €25,95

Ik ben bijna jarig en op mijn verjaardag vind ik het altijd leuk om wat moois te dragen. Dit lijkt me wel wat, een donkerblauwe blouse met leuke details bij de mouwen.

Zwarte skinny jeans met gaten – €49,95

Ennnn we sluiten af met wederom een jeans! Deze is zwart met gaten en dat maakt ‘m lekker stoer. Maar misschien is dat ook wel iets voor een DIY projectje, aangezien ik genoeg zwarte broeken heb…

Dat is mijn wishlist! Ik heb mijn online winkelmandje leeg achtergelaten, en ik kan nu maar ook beter de winkels vermijden haha. Wat vinden jullie momenteel van de collectie van Zara?

12 Reacties

  1. lonneke 8 februari 2015 / 10:42

    wat een leuke items allemaal!
    Ben vooral verliefd op die donkerblauwe blouse <3
    Liefs Lonneke

  2. Fleur 8 februari 2015 / 10:49

    Ze hebben hele toffe nieuwe kleding in het assortiment! Ik vind die eerste grijze broek en het geruite overhemd gaaf!

  3. Manon 8 februari 2015 / 11:34

    Wat een superleuke items! Ik vind de rode trui en de donkerblauwe blouse heel erg gaaf!

  4. Eva 8 februari 2015 / 11:50

    De grijze jeans is mijn vaforiet! Wat een leuke collectie!

    X eva

  5. Dionne 8 februari 2015 / 11:51

    Er staan mooie dingen tussen! Ik ben sowieso een grote fan van de Zara!

  6. Simone 8 februari 2015 / 12:02

    Mooie items! De blouse met ruitjes heb ik eergisteren gekocht, ben er echt heel blij mee! De blouse daarnaast vind ik inderdaad ook heel mooi.

    • Lizzy 8 februari 2015 / 20:13

      Ik heb ‘m ook al gepast. Moeilijk om te laten liggen…

  7. Hanneke 8 februari 2015 / 12:52

    Oh die jurk is echt geweldig! Ik wil altijd eerst de wintersport afwachten en daarna verdiep ik mij in de leuke lentekleding… Maar deze is eigenlijk te leuk om te laten liggen.

  8. tessa 8 februari 2015 / 17:47

    Ohh dat jurkje is zo leuk! Ik heb m al vast gehad bij ZARA maar had helaas geen tijd om te passen, hihi! Leuke lijst:) De blouse zou je ontzettend gaaf staan:D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *