3 casual outfits

‘Vroeger’ liet ik op mijn blog regelmatig collages van outfits zien, maar ik heb dat al een hele tijd niet meer gedaan. Ik vind het nog steeds heel leuk om te doen, maar er gaat altijd toch meer tijd in zitten dan je denkt. Voor de verandering maakte ik weer eens drie outfits, allemaal lekker casual en in ieder collage gebruik ik dezelfde broek (Vila, €44,95). Ik heb de outfits echt in mijn eigen stijl gemaakt, dus ze zijn lekker stoer en veel gebruik van zwart. 

De eerste outfit is een combinatie van schattig met stoer. De kleur van de Vero Moda top (€24,95) staat leuk bij zwart en daarom vond ik hem perfect voor op die jeans. Je zou het ook zo tijdens het uitgaan kunnen dragen, maar voor overdag is het leuk met een vestje erover. Deze is ook van Vero Moda en kost €29,95. All Stars zijn echt mijn favoriete basic gympen en die konden dus niet onder deze outfit ontbreken (€86,99).

Outfit nummer 2! Aangezien de Adidas Superstar (€91,99) de laatste tijd super populair zijn, moest ik daar wel wat mee doen. Deze zijn helemaal wit, wat ik echt een mooie variant vind aangezien iedereen momenteel al met de normale versie loopt. Om het wit terug te laten komen kies ik voor een wit t-shirt van S. Oliver (€25,99) en de finishing touch is het vest van Vila (€59,95). Het lijkt me een heerlijk vest om in weg te kruipen, maar ik ben dan ook dol op dat soort vesten. Een handig tasje komt altijd van pas en deze vond ik er wel leuk bij staan. Er is niet bekend van welk merk hij is, maar de prijs is €24,99.

 

Last but not least: de stoerste outfit van de drie! Lekker veel zwart, maar daar houd ik wel van. Mijn oog viel meteen op deze trui van Vero Moda (€44,95), hij lijkt heel erg veel op de truien van Kenzo, maar dan een stukkie betaalbaarder. Als schoenen heb ik dit keer niet voor sneakers gekozen, maar stoere boots van Tom Tailor (€39,99). Dat soort schoenen staan niet alleen leuk, maar lopen ook erg fijn! Om het nog wat af te maken heb ik een jasje gekozen van Adidas, deze kost €129,99. Ik wist trouwens helemaal niet dat Adidas dit soort jasjes heeft! Ik koos ook nog een horloge, er gaat bij mij geen dag voorbij zonder horloge en deze van Buffalo is nu in de sale voor €25,99.

Dat waren de drie casual outfits die ik met jullie wilde delen. Alle items zijn te koop op Otto.nl. Welke outfit vinden jullie het leukste?

12 Reacties

  1. Tessa 28 februari 2015 / 07:58

    Wat een heerlijke outfits alle 3! Het liefst zou ik uit elke outfit een item willen pakken! Superleuk gedaan weer!
    Liefs, Tessa

  2. Swaen 28 februari 2015 / 10:50

    Fijne outfits, ik zou ze zo aan kunnen doen. Een goede broek kan al zoveel doen voor een outfit.

  3. Anouk 28 februari 2015 / 11:01

    Ik zou voor nummer 1 gaan, die past het beste bij mijn kleding stijl.

  4. Luna 28 februari 2015 / 15:30

    Leuk gedaan! De trui in de laatste outfit is tof! :)

  5. Robin 1 maart 2015 / 09:17

    Aahh ik heb die witte adidas superstars van outfit 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *