Mijn favoriete fit accounts op Instagram

Om een beetje gemotiveerd te blijven om naar de sportschool te blijven gaan, kan het helpen om wat leuke fit accounts te volgen op Instagram. Ik doe het zelf ook, en het werkt voor mij heel goed. Ik vind het leuk om foto’s te zien van mensen die hetzelfde bezig zijn met sporten als ik en daarnaast geeft het ook inspiratie. Maar welke accounts moet je dan allemaal volgen voor leuke inspiratie? Ik deel vandaag mijn favorieten!

@FitDutchies

Hoort bij de gelijknamige website Fitdutchies.nl. Leuke quotes, inspirerende progress foto’s en nog veel meer. Ook de website is zeker de moeite waard om te volgen.

@LinnLowes

Ik ben via via op dit account terecht gekomen, maar mijn aandacht was gelijk getrokken. Linn is namelijk net als ik een cancer survivor (zoals ze het zelf noemt) en ze is ook veel bezig met sport. Ze maakt erg mooie foto’s en ik vind het heel inspirerend omdat ik me nu goed kan herkennen in haar levensstijl.

@Fitgirlcode

Hoe kan Fitgirlcode in dit rijtje ontbreken? Het is inmiddels uitgegroeid tot een enorme community en vooral op Instagram zijn ze erg populair. Inspiratie haal je zeker uit de foto’s en op de blog zijn ook interessante blogposts te vinden.

@HealthyFans

Ik volg Jenny inmiddels al een tijdje. Ik vind haar heel mooi, haar blog is leuk en ook de Instagram vind ik de moeite waard om te bezoeken. Vooral al het eten… Yum!


@Fitness_Junkie

Op dit account zie je de allermooiste summer bodies voorbij komen. Doe mij ze allemaal maar, haha!

@Geentroep

Jelmer is grappig. Gewoon grappig. En daarom moet je hem gewoon volgen, dus voor een dagelijkse dosis humor en nuchterheid in je timeline.

@SquatPage

De naam zegt het al: een pagina voor vrouwen die graag hun benen en billen trainen. Er staan naast foto’s ook veel filmpjes op, heel handig!

Last but not least…. Natuurlijk @BestFitFriendsNL! Merel en ik vinden het leuk om jullie ook te inspireren, en dat proberen we door dagelijks een foto te posten op onze Instagram. Volgen jullie ons al?

7 Reacties

 1. Milou 10 januari 2015 / 22:57

  Oeh, fijne accounts! Een aantal volgde ik al, vooral zodat ik heel jaloers naar hun platte buiken kan kijken en het de ideale motivatie is om naar de sportschool te gaan als ik écht geen zin heb. Haha!

 2. Nadia 10 januari 2015 / 23:50

  Soms volg ik ook een periode dat soort accounts en motiveren ze me, en soms ontvolg ik ze dan ook weer allemaal omdat ik er geïrriteerd door raak als ik een slechte dag heb hahaha.

 3. Josianne 11 januari 2015 / 08:56

  Leuke accounts. Ik ken ze niet allemaal dus ik ga zeker even kijken!

 4. anouk 11 januari 2015 / 09:24

  Die summer bodies zijn om jaloers op te worden, wauwie!

 5. Josie 11 januari 2015 / 11:13

  Ik ga er zo meteen gelijk even wat volgen, kan nog wel wat motivatie gebruiken!

 6. Naomi 11 januari 2015 / 12:22

  Ik begreep eerst nooit waarom meiden naar dit soort meiden keken. Maar nu kijk ik er ook af en toe naar en het motiveert je wel om weer te gaan sporten en gezond te eten!

  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *