My life as Liz #143

Ik vertelde al dat deze week wat rustiger ging worden, en dat was ook zo! Ik heb me geen moment verveeld, maar ik heb het niet mega druk gehad. Ik heb me deze week echt gefocust op de sportschool en wat gezonder eten! Ik heb 6 keer gesport deze week, dus ik heb mijn achterstand weer ingehaald haha! Daarnaast vierde ik in het weekend Sinterklaas, werkte ik aan mijn blog en ook een beetje aan school. Ik merk wel dat ik echt een lichte winterdip heb, ik kom moeilijk uit bed en heb weinig zin om dingen te doen. Vakantie is dus welkom, maar nog even geduld haha! Mijn foto’s zijn ook niet heel boeiend en een beetje van hetzelfde, maar het kan natuurlijk niet iedere week spannend zijn. Kijk maar mee!

Links: De tocht naar Utrecht! Nou, dat was me er eentje. Om 10 uur zat ik in de bus, maar eenmaal gearriveerd op het station in Eindhoven bleek mijn trein niet te rijden. Dan maar even bij Starbucks huiswerk maken. Ondertussen duurde de vertraging steeds langer en wist ik niet echt waar ik aan toe was. Er reed een trein tot Den Bosch dus ik besloot die maar te pakken zodat ik al een stapje verder was. Rechts: Natuurlijk was het super druk daar op het station, maar er zou WAARSCHIJNLIJK een trein rijden. Nou, die trein moest natuurlijk half Nederland hebben en aangezien ik geen zin had in die onzekerheid ben ik maar weer bij Starbucks gaan zitten. Ik kon toch al niet meer op tijd op school zijn en kon maar beter wat nuttigs gaan doen en iets later richting Utrecht zodat het wat rustiger was in de trein.

Links: In Utrecht besloot ik er maar een blogdagje van de te maken. Moet ook gebeuren, en nu had ik goed licht voor foto’s. Ik werkte aan mijn feestjurkjes artikel. Hello red lips! Rechts: Behind the scenes… Haha!

Links: Gym time! Een lekker lesje bodypump, ik vind dat altijd super leuk. Rechts: Ik maakte een smoothie voor mezelf, eentje met sinaasappelsap, een banaan en wat aardbeien (uit het vriesvak). Heel lekker!

Links: School. Bedrijfskunde. Saai. Rechts: Weer sporten! Deze avond ging ik voor een lesje bootcamp met Merel. We hadden allebei dezelfde legging aan, een roze top en roze sportschoenen. Alsof we het af hadden gesproken…

Links: Ah joh, ik ging gewoon weer sporten! (Dit was wel een andere dag. Blijkbaar vind ik het leuk om hier foto’s van te maken…) Rechts: Een stukje carrotcake bij de Appie kon ik niet weerstaan!

Links: Jaja, het gaat al steeds beter! Zeker na zo’n week flink sporten voel ik me echt top. Rechts: Filmpje bewerken voor BestFitFriends. Deze is perfect voor de bloopers haha.

Links: Ik maakte krokante kip wraps. Snel, makkelijk en smaakt altijd goed. Rechts: Vrijdag kwam er iemand filmen voor dat programma waarvoor ze ook al laatst in de auto hadden gefilmd. Ik kan er verder nog niet echt veel over zeggen!

Links: Ik mocht mezelf weer verwennen bij Yoghurt Barn en koos voor de Sint special. Goede keuze! Rechts: Ik had samen met Josefine afgesproken, een heel lief meisje die ik ken omdat ze werkt bij mijn Albert Heijn waar ik altijd boodschappen doe. Het was heel gezellig en de volgende Yoghurt Barn date komt er alweer aan!

Links: Van Utrecht ging ik eerst naar Eindhoven en vervolgens door naar Schijndel waar ik Sinterklaas vierde bij mijn opa en oma. Van te voren gingen we nog even een hapje eten en ik had deze mega lekkere Mexicaanse salade. Rechts: Zaterdag ging ik even met mijn zusje naar de stad en het was heeeerlijk weer! Het licht valt lekker oncharmant op mijn al zo oncharmante neus. #yolo

Links: Ik kocht een nieuw geheugenkaartje voor mijn camera. Die had ik echt nodig voor het filmen. Zo’n stom ding kostte me 40 euro, maar het is een goede investering! Rechts: Mooie lichtjes in Eindhoven. Ziet er heel gezellig uit.

Links: Sunday morning en even kroelen met het zusje. Ze heeft zo’n heerlijk zachte badjas! Rechts: Ik moest even met mama naar de stad en we dronken even wat lekkers op het terras. Ik ging voor een warme chocolademelk met slagroom, echt heerlijk!

Hebben jullie een leuke week/weekend achter de rug? Tot de volgende keer!

14 Reacties

 1. Marloes 8 december 2014 / 07:21

  Wat een leuke week heb je achter de rug. De sinterklaas special van de Yoghurt barn ziet er heerlijk uit <3.

 2. Josianne 8 december 2014 / 07:27

  Wauw, 6 keer sporten in 1 week, dat zou ik echt niet kunnen haha. Goed hoor! Die Mexicaanse salade ziet er echt heerlijk uit trouwens!

 3. Anneleen 8 december 2014 / 07:39

  Gezellige foto’s! Wat ben je intensief aan het sporten, echt knap van je! Die lichtjes in Eindhoven zien er zo gezellig uit

 4. Dionne 8 december 2014 / 10:44

  Leuke foto’s! Dat zwarte topje met kant is leuk!

 5. Maaike 8 december 2014 / 11:29

  Ik vind je foto’s iedere week weer leuk! Ook al zeg je zelf dat het niet zo boeiend is, haha. Door jou raak ik serieus ook gemotiveerd om weer naar de sportschool te gaan… zelfs de foto’s van je sport outfits motiveren mij enorm!

 6. Amelie 8 december 2014 / 11:36

  Ziet er weer gezellig uit!! Hopleijk kom je snel over je dip heen!

 7. Manon 8 december 2014 / 12:51

  Leuke foto’s, wat ben je lekker bezig met sport zeg! hopelijk is je dip snel weg

 8. Joyce 8 december 2014 / 12:52

  Oh heerlijk winters die carrot cake en de warme chocomel met slagroom. “Doe mij die maar!”

 9. Fleur 8 december 2014 / 16:20

  Leuk weer om te lezen! Zo goed van je dat je nu meerdere keren per week sport! Doe ik je niet na, haha!

 10. Miranda 8 december 2014 / 20:41

  Weer erg leuk om te lezen. Ik ben het sporten ook weer aan het oppakken, ik voel mij dan ook altijd veel beter.

 11. Josefine 8 december 2014 / 20:42

  Super leuk weekje! Krijg zelfs zin om naar de sportschool te gaan door jou. ;) En die carrot cake had je ook bij mij afgerekend weet ik nog. Zo gek, ik herken mezelf bijna niet op die foto haha. Maar het was zeker gezellig!!

 12. Annebelle 8 december 2014 / 21:40

  Als ik dat zo zie lijkt het me heerlijk om veel te sporten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *