Cadeautje van V&D

Pakjesavond is alweer voor bij, maar er lag vandaag bij mij nog leuk een cadeautje op de mat: een lingeriesetje! Dit setje is van Hunkemöller en te koop bij V&D. Dat was voor mij een verrassing want ik wist niet dat V&D zo’n uitgebreide lingeriecollectie heeft. En het handige is, je kunt niet alleen in de winkel terecht voor een nieuw setje, ook online is er een heleboel te vinden. Dit setje is van The Sylvie Collection, een collectie die Sylvie heeft ontworpen voor Hunkemöller. Ik vind hem heel mooi!

De BH is een padded bh, dat is geen push up maar zorgt ervoor dat je borsten net wat mooier in de BH passen. Het klinkt een beetje raar, maar hopelijk snap je wat ik bedoel! Ik vind dat heel mooi, want ik vind push up altijd net too much, maar dit is perfect! Daarnaast is de string ook heel mooi, deze past perfect bij de BH en het is een mooi geheel. Ik vind dit setje goed passen bij het najaar en de kleur is ook top. The Sylvie Collection heeft trouwens meer mooie items, maar dit setje is echt mijn favoriet. De prijzen liggen wel wat hoger dan de gemiddelde prijzen van Hunkemöller, de BH kost namelijk €35,99 en de string €14,99. Deze is er tevens ook in een slip verkrijgbaar!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe lingeriesetje?

 

23 Reacties

 1. Suze 6 december 2014 / 16:22

  Wat een mooi setje, hele gave kleur! :)

 2. Nadia 6 december 2014 / 16:23

  Ik haal dat altijd bij Hunkemoller, vind dat altijd mooi en goed zitten. Ik wist nie dat V&D ook een collectie van ze had.

 3. Aniek 6 december 2014 / 16:50

  Oh wat is die BH pretty. Alleen ik vind het geld niet waard, omdat ik de BH’s van de Hunkemoller echt vreselijk vind zitten. Geef mij maar Primark (lekker goedkoop hahaha) of Victoria Secret.

 4. Sara 6 december 2014 / 16:55

  Heel erg mooi, vooral de kleur ook! Ik heb ook een BH op het oog van de Sylvie collectie van de Hunkemöller, alleen is deze zowel bij de V&D als bij de Hunkemöller zelf in mijn maat uitverkocht :(

 5. Nicole 6 december 2014 / 17:08

  Het klopt wat je zegt, V&D heeft geen uitgebreide lingerie collectie aangezien dit van Hunkemöller is, dat is een shop in shop in V&D vestigingen. V&D zelf heeft het merk soho, maar dat is niet veel. Vooral voor meisjes die net ‘beginnen’ zeg maar.
  Wel echt een super mooi setje zeg wauw!

 6. Lynet 6 december 2014 / 17:47

  Wauw heeel erg mooi!! Ik heb eigenlijk geen nieuw setje nodig, maar voor dit maak ik misschien wel een uitzondering, haha.

 7. Josie 6 december 2014 / 19:56

  Oeee die is heel mooi! Heb altijd een zwak voor mooie lingerie :)

 8. Fleur 8 december 2014 / 21:39

  Een ontzettend mooi setje! Ik werk zelf bij een Hunkemoller filiaal en ga hem misschien ook wel nemen. Prachtig is hij!

 9. Joyce 9 december 2014 / 16:44

  Wat een prachtige set! Daar wordt elke vrouw toch gelukkig van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *