Back off beanie

Perfect voor tijdens de koude dagen: een beanie! Ik heb thuis nog een hele voorraad liggen, want ik droeg ze vorig jaar met veel plezier. Dit jaar iets minder, want met kort haar staat het gewoon niet zo mooi. Desalniettemin heb ik toch een leuke, stoere beanie voor jullie als tip, waarmee je ook nog eens een goed doel steunt! De opbrengst van deze beanie gaat namelijk naar Serious Request.

Dit jaar vraagt Serious Request aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten seksueel worden misbruikt. Ik vind het super goed dat deze actie er ieder jaar is en dat iedereen zo z’n steentje kan bijdragen aan een betere wereld. Je kunt natuurlijk ook zelf geld doneren, maar is het niet net zo leuk om wat aan te schaffen waar je niet alleen een goed doel mee steunt, maar ook jezelf een plezier doet? Ik vind dat altijd een ontzettend goed excuus, haha.

De beanie is te koop bij CoolCat voor €12,95. Super leuk in combinatie met een stoere outfit!

8 Reacties

  1. Denise 17 december 2014 / 17:15

    Oeh, hij is leuk! Ik moet echt meer mutsen/beanies dragen met dit weer, hihi.

  2. Nadia 18 december 2014 / 17:57

    Ik draag ook weer constant een beanie als ik naar buiten ga. Met dit vochtige weer heb ik anders niks meer aan mijn haar dan dat het kan functioneren als vogelnestje :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *