Love it: Sendra boots

Ik ben al een tijdje op zoek naar de perfecte zwartje laarsjes. Ik heb al veel rondgekeken, maar niks was wat ik écht zocht. Ze moeten simpel zijn, niet te hoog en wel een beetje stoer. Ik heb al zwarte bikerboots van de Sacha, maar deze passen lang niet overal bij. Ik heb al veel rondgekeken op internet maar daar kwam ik steeds niks tegen. Totdat er vorige week op weg naar school een meisje in de bus stapte met mooie laarsjes aan. Die waren perfect! Ik boog voorover en zag dat ze van Sendra waren. Ik ken Sendra wel van de welbekende laarzen (zie in de collage hieronder), maar ik wist ook niet dat ze dit soort laarsjes verkochten!

In Utrecht lopen heel veel meiden met de laarzen van Sendra. Ze zijn persoonlijk niks voor mij, maar de zwarte simpele variant is echt precies wat ik zoek. Ze zijn helaas wel aan de prijzige kant, ze kosten namelijk €189,95. Maar ik denk dat ze wel lang meegaan! Ik heb ze ook nog helemaal niet gepast in het echt, dus misschien moet ik dat binnenkort maar eens gaan doen. Of dat verstandig is, weet ik niet… Haha!

Wat vinden jullie van de laarzen van Sendra?

17 Reacties

 1. Annet 12 november 2014 / 13:48

  Ik zeg: DOEN! :)

  Ik heb ze zelf vorig jaar in donkerbruin gekocht en ik loop er al een jaar non-stop op! Ze zitten, in verhouding tot de andere modellen van Sendra, echt heel lekker.
  Ik ga de zwarte zeker ook nog aanschaffen!

 2. Anneleen 12 november 2014 / 16:03

  Zijn wel heel leuke laarsjes! Die gaan je mooi staan denk ik!

 3. Manon 12 november 2014 / 18:32

  Vind die rechtsboven met die kleurtjes wel gaaf, de andere zijn niets voor mij. Zeker passen, maar zou ze alleen kopen als ik er 100% zeker van zou zijn

 4. Sarah 12 november 2014 / 18:59

  Ze zijn gaaf zeg! De andere laarzen zijn dan weer echt niet mijn smaak. Wel jammer dat ze zo duur zijn..

 5. Jorian 12 november 2014 / 20:40

  Ik ben een groot fan van sasha shoes! DOEN DUS!

 6. melissa ligthart 12 november 2014 / 23:22

  Liefde voor señdra! Heb al meerdere paren en ben er zo gek op! Deze zijn ook erg gaaf! ♡

 7. Kelly 12 november 2014 / 23:46

  Wat een mooie laarsjes allemaal! Ik vind die zwarte ook heel erg tof!

 8. Stephanie 12 november 2014 / 23:58

  Die rechtsbovenin is zooooo mooi <3 (en zoooo duur, mehhh!)
  Ik vind de zwarte bovenaan heel mooi ook!

 9. Melissa 13 november 2014 / 22:40

  Haha slim om het op je blog te zetten, misschien zien ze het wel en krijg je ze toegestuurd ;) Anyway, het zijn mooie laarsjes! Mooie details ook, dat doet ‘t hem vaak bij laarsjes vind ik. Jammer dat ze wat duurder zijn!

 10. kaylee 14 november 2014 / 14:32

  ze zijn het echt waard. ik had vorig jaar gewone hoge zendra’s gekocht maar die vond ik echt niet lekker zitten na een tijdje lopen. 2 weken geleden heb ik ze verkocht via marktplaats en heb daar nu die stoere boots van sendra gekocht. het zijn echt super gave laarzen en ze lopen echt lekker. ze voel wel wat grof aan maar dat vind ik wel fijn.

  het zijn echt top laarzen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *