Coming soon: Best Fit Friends

Al een aantal weken loop ik met het idee rond voor een nieuw YouTube kanaal. Iets met sport en voeding. Want zoiets is er nog helemaal niet in Nederland! Ik had het eigenlijk nooit uitgesproken, totdat ik laatst met een hoop bloggers bij het Ibis hotel in Rotterdam was. Ik was er samen met mijn vriendin Merel, die ook veel met sporten bezig is. Opeens schoot het me weer te binnen en sprak ik het uit. Ik vroeg aan Merel of ze het samen met me wilde doen, want het leek me leuker om zoiets samen te doen. Ze reageerde heel enthousiast en de andere bloggers vonden het ook een leuk idee. Toen dacht ik: dit moet ik doorzetten! En zo geschiedde: Best Fit Friends NL.

We willen meegeven dat sporten heel leuk is en vooral ook om het samen te doen! Iedere vrijdag op Fit Friday komt er een nieuwe video online en dagelijks gaan we leuke inspiratiefoto’s posten op Instagram. We zijn al een aantal weken aan het brainstormen, leuke foto’s en video’s aan het verzinnen en vanaf vandaag gaan we dus echt aan de slag. Misschien ga ik de filmpjes ook wel wekelijks hier op mijn blog posten. Ik merk dat mijn blogposts over sport en gezond eten heel goed worden ontvangen, dus ik ben heel benieuwd hoe het allemaal gaat lopen op ons nieuwe YouTube kanaal. Het zou leuk zijn als jullie ons gaan volgen! Je kunt hier abonneren ons YouTube kanaal en dit is ons Instagram account.

Ik wil in het bijzonder nog even Lisa Kunst bedanken, want we hebben een tijdje geleden een heuse fotoshoot gehad waar echt de meest prachtige foto’s zijn uitgekomen. Daarnaast natuurlijk ook Merel, omdat ik het superleuk vind om dit samen te gaan doen. We hebben er allebei heel veel zin in en barsten van de ideeën. Mochten jullie zelf verzoekjes hebben, dan kan je die natuurlijk ook altijd laten weten!

17 Reacties

 1. Eilish 14 november 2014 / 12:11

  Heel gaaf meiden! Ik weet niet of ik het intensief ga volgen, omdat ik nogal snel getriggerd raak op moment… YAY voor NAO. Maar ik ga het zeker in de gaten houden!

 2. Dagmar 14 november 2014 / 12:28

  Wauw ik vind het zo te gek! Ben helemaal enthousiast en ga volop genieten van alles wat jullie delen. Veel succes toppers! Geweldig dat jullie ons hiermee inspireren om aan de slag te gaan :D

 3. Anouk 14 november 2014 / 12:29

  Super leuk initiatief! Ik ga jullie volgen. Succes, keep up the good work!

 4. fashionbeautydaphne 14 november 2014 / 12:45

  Super leuk!! ik ga zeker abonneren want ik ben heel erg benieuwd. Wat leuk dat je nieuwe dingen blijft ondernemen! Ik hoop dat het een succes wordt.

 5. Soesja 14 november 2014 / 13:00

  Ah, ik vind het echt zo leuk! Ik ga jullie zeker volgen, heb me meteen geabonneerd :)

 6. Eva 14 november 2014 / 18:32

  Super leuk! Ik kijk ernaar uit! :) X

 7. Vera 14 november 2014 / 20:51

  Super leuk idee!! Hopelijk krijg ik er weer motivatie van :D

 8. Renée 15 november 2014 / 01:39

  Heel leuk, ga me abonneren. Moet wel even zeggen dat er zeker al kanalen zijn die over sport en voeding gaan in NL een daarvan is bijvoorbeeld Optimavita, leuke site. Maar maakt het niet minder leuk :)

 9. Beautyjuf 16 november 2014 / 09:54

  Hoi Lizzy. Ik kom net voor het eerst op je blog, via via. Ik zag een foto van jou en een aantal andere bloggers en werd nieuwsgierig naar je. Dat komt o.a. door je toffe korte & pittige kapsel. Ik ga wat vaker een bezoekje brengen aan je blog. Erg inspirerend!

 10. Ann 17 november 2014 / 09:45

  Onwijs leuk idee en denk dat inderdaad veel mensen dit bruikbaar en leuk vinden. Wat ik jullie echter wel als tip wil meegeven, is om jullie te verdiepen in hoe oefeningen goed uitgevoerd moeten worden. Onder andere de lunges in jullie filmpje worden niet goed uitgevoerd wat voor blessures kan zorgen, zeker omdat ik verwacht dat veel meiden jullie filmpjes gaan volgen wel belangrijk om op te letten. Verder wens ik jullie niets dan succes en veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *