Outfit NSMBL Festival

Vandaag heb ik iets heel leuks op de planning staan, ik ga namelijk vanavond naar het NSMBL Festival. Dit is een feest georganiseerd door één van mijn favoriete websites: NSMBL.nl. Sharon was uitgenodigd en vroeg of ik mee wilde, en daar zag ik natuurlijk geen nee tegen! Op de avond zijn verschillende dingen te doen: workshops, give-aways, leuke muziek, een bioscoop en nog veel meer! Ik heb er heel veel zin in. Bij een feestje hoort natuurlijk ook een dresscode en deze is ‘A Night On The Town’. Alles is mogelijk, maar geen jeans. Aangezien je mij niet zo snel in een jurkje/rokje rond ziet lopen maar nog net niet woon in spijkerbroeken, was dat wel even een opgave. Maar ik heb uiteindelijk een leuke outfit gescoord!

Allereerst deze knalrode peplum top van H&M. Hij knalt zo erg dat mijn camera de kleur moeilijk kon pakken en eerder roze lijkt, maar op de foto’s onderaan de post kan je zien dat hij echt rood is. Hij kostte €14,95 en dat viel me alles mee! Rood is een lekker opvallende, pittige kleur. Perfect in combinatie met zwart! Omdat hij verder best basic is, combineer ik hem met deze ketting van Primark. Deze heb ik al een tijdje en is niet meer te koop. Ik combineer de top met een leren high waisted short, ook van H&M. Ik denk dat ik deze nog vaak ga dragen, want casual met een trui is het bijvoorbeeld ook erg leuk. Deze kostte €19,95.

En dan: de schoenen! Ik zou willen dat ik het uren vol hield op 10 cm hoge hakken, maar helaas, het tegenovergestelde is waar. Voor de rest heb ik bijna alleen maar platte schoenen, dus daarom tikte ik voor €18,- deze plastic fantastic schoenen op de kop! Leuk voor erbij, zeker voor die prijs. Staan leuk onder een jeans, maar ik vond ze onder deze outfit ook erg geslaagd. En het mooie van alles: het geeft je billen & benen net die mooie lift, zonder dat je pijn aan je voeten krijgt. SCORE!

Dit is het totaalplaatje. Ik vind het een leuke outfit geworden en ben blij dat ik dit zo makkelijk tijdens een middagje stad bij elkaar heb kunnen vinden. Soms ben ik dagen op zoek naar een leuke outfit maar kan ik nog steeds niks vinden, hierbij was het meteen raak! Mean to be, zeggen ze dan ook wel eens… Maargoed, ik ben klaar voor vanavond en heb er heel veel zin in. Ik ben van plan mijn vlogcamera mee te nemen en jullie zullen er vast nog wel meer over lezen.

Wat vinden jullie van mijn outfit?

27 Reacties

 1. Celeste 11 oktober 2014 / 07:41

  Wat een mooie outfit! En wauw wat staat hij je geweldig!

 2. Tineke 11 oktober 2014 / 08:29

  Wauw, deze outfit is perfect voor jou. Je top, ketting en schoenen zijn zo mooi!
  Liefs

 3. Natascha 11 oktober 2014 / 08:38

  Ik vind je outfit top! Super mooi bij elkaar gestyled.

 4. Kim 11 oktober 2014 / 09:17

  Hele leuke outfit. Het rood staat je echt prachtig.

  Liefs,
  Kim

 5. Eva 11 oktober 2014 / 09:26

  Super leuke outfit! En de top… Ooooohhh wat is die geweldig! :)

 6. Sarah 11 oktober 2014 / 09:53

  Dit staat je echt fantastisch Lizzy! En die schoenen van Primark haha, ik heb ze ook en vind ze geweldig maar inderdaad wel lekker plastic fantastic. Ze lopen wel echt prima! Heel veel plezier vandaag met Sharon!

 7. Liese 11 oktober 2014 / 10:04

  Wat een mooie outfit! Ik heb die ketting van Primark ook en moet hem duidelijk weer eens beginnen dragen :)

 8. Emilia 11 oktober 2014 / 13:46

  Volgens mij heb ik het al duizend keer gezegd, maar Liz, je bent zó mooi! Je ziet er fantastisch uit, rood staat je echt ongelofelijk goed. Perfect ook met die lipstick erbij! Heeeel veel plezier vanavond en groetjes aan Sharon! :D

 9. Marjolein 11 oktober 2014 / 14:13

  Wat een leuke outfit is dit zeg :D ik vind de rode peplum top je ZO goed staan.

 10. Joyce 11 oktober 2014 / 17:54

  Super leuke outfit! En ik vind je top echt prachtig!

 11. Amelie 11 oktober 2014 / 18:52

  Wat een gave outfit!! Ik vind peplum zelf echt leuk, en ik ben verliefd op je leren short! Ik ben al langer op zoek naar dat soort schoenen, waar heb je die vandaan?

 12. Tessa 11 oktober 2014 / 20:52

  Wauw wat zie je er gaaf uit! Je bent echt zo’n mooie meid!
  Liefs, Tessa

 13. Anneleen 12 oktober 2014 / 16:43

  Oh wat staat rood je goed! Je straalt helemaal! Geweldig om te zien! X

 14. Anna 14 oktober 2014 / 13:03

  Wat een prachtige outfit, staat je echt geweldig, wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *