Mens wat ben je mooi

Uit onderzoek blijkt dat ruim 70% van de Nederlandse bevolking zichzelf een mooi mens vindt. Dat vind ik heel leuk om te horen! Een tijdje geleden schreef ik nog een blogpost over blij zijn met jezelf, omdat ik van mening ben dat iedereen het verdient zich zo te voelen. Uit het onderzoek bleek daarnaast dat de top tien met meest gekozen karakteristieken aangevoerd wordt door ‘doorzetter’, gevolgd door ‘brildrager’ en ‘optimist’. In welke categorie zou jij jezelf scharen?

Dit onderzoek was voor zorgverzekeraar Menzis een mooie reden voor een interactieve expositie waarin de mens van jong tot oud centraal staat. Alle Nederlanders kunnen dan ook een plekje binnen de expositie werven. Hoe? Je kunt een foto van jezelf uploaden op www.mensvanjongtotoud.nl. Je foto kun je vervolgens zien in zowel de online expositie als in een bijzondere live tentoonstelling. Zo worden verschillende type mensen
van Nederland getoond. Een mooie initiatief wat mij betreft en ik heb daarom ook meegedaan!

Ben je nou benieuwd geworden? De expositie is gratis toegankelijk en vindt tot en met zondag 26 oktober plaats in Amsterdam EXPO. Klik hier om een foto te uploaden!

Advertorial

DELEN:

6 Reacties

 1. Celeste 16 oktober 2014 / 16:07

  Wauw 70% dat is echt ontzettend veel eigenlijk. Dat had ik helemaal niet verwacht. Gelukkig maar natuurlijk! ;) Ik vind het ook echt een mooi initiatief!

 2. Manon 16 oktober 2014 / 18:57

  Mooi onderzoek is dat, met een prachtig resultaat :)

 3. Karin 16 oktober 2014 / 19:41

  Leuk onderzoek en goed om te lezen dat de meerderheid zichzelf mooi vind! *optimist*

 4. Eilish 17 oktober 2014 / 19:38

  70%, wow, had ik niet verwacht! Ik val daar helaas ‘nog’ niet onder… maar daar werk ik aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *