Het verbeteren van mijn blog

Ondanks dat ik het steeds drukker heb, doe ik mijn best om zo vaak mogelijk een nieuwe blogpost online te zetten. Ik heb nog steeds super veel plezier in het bloggen en ik ben nog lang niet van plan te stoppen. Maar het kan natuurlijk altijd beter, en daar heb ik jullie hulp bij nodig!

Een tijdje geleden ben ik namelijk benaderd door Lisa, een lezeres van mijn blog en studente aan de HvA. Zij is bezig met een onderzoek voor haar studie en heeft daarvoor mijn blog gekozen. Super leuk! Ze gaat kijken hoe ik mijn blog kan verbeteren en daarom heeft ze een enquête opgesteld. Ik zou het super lief vinden als jullie deze (hier) in willen vullen, want ik ben zelf ook heel erg benieuwd naar de resultaten. Zo kan ik nog beter op jullie behoeften inspelen. Ik ben heel benieuwd en alvast bedankt, ook namens Lisa :)

14 Reacties

  1. Fleur 15 oktober 2014 / 20:46

    Ik heb hem voor je ingevuld! Ben benieuwd naar wat volgens Lisa verbeterd kan worden aan je blog. Super interessant onderzoek lijkt mij!

  2. Manon 15 oktober 2014 / 21:18

    Tuurlijk heb ik hem ingevuld :) Ben ook wel benieuwd naar die resultaten. Leuk dat ze voor dat onderzoek jouw blog heeft uigekozen!

  3. Anne 15 oktober 2014 / 22:15

    Ik heb de enquête ingevuld :)

  4. Ingrid 16 oktober 2014 / 23:03

    Gelijk gedaan meis

    • Ingrid 16 oktober 2014 / 23:05

      Vond het wel jammer dat je soms niet meerdere keuzes kon aanklikken dat vertekent het beeld..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *