Hallmark Reconnect

Kaarten sturen doen we tegenwoordig steeds minder, maar ik vind kaarten ontvangen nog steeds het allerleukste wat er is. Het is heel persoonlijk en vooral onverwachte kaartjes blijven me meestal lang bij. Het is ook de perfecte manier om de mensen die je lief zijn te laten weten wat ze voor je betekenen. Het is een kleine moeite om een kaartje te sturen, maar de verrassing en waardering is het meer dan waard. Hallmark wil meer mensen bij elkaar brengen en ze hebben dan ook een speciale collectie ontworpen. Deze kaarten zijn gratis, dus je hoeft alleen een postzegel te betalen. Maar van 31 oktober t/m 2 november zijn ook de postzegels gratis dus dat betekent dat je een Reconnect-kaart helemaal gratis kan sturen. Hoe leuk is dat?!

Hallmark heeft zich ten doel gesteld duizenden mensen (weer) bij elkaar te brengen en geeft iedereen de kans een ander te laten voelen hoe belangrijk ze voor hen zijn.  In de hele maand oktober staat het team van de Hallmark Reconnect Service klaar om mensen te vinden en te herenigen. Via reconnectservice.nl kan gratis de hulp ingeroepen worden van het Reconnect-team. Zij doen hun best de gezochte persoon en adresgegevens weer te vinden.  De afgelopen weken werden er maar liefst duizenden Reconnect-kaarten verstuurd & spoorden ze met de Reconnect-service maar liefst 51% van de oude bekenden op. Omdat ze al zoveel mensen dichterbij elkaar konden brengen, vieren ze dit succes het allerlaatste weekend van de campagne met extra korting: ontvang van vrijdag t/m zondag alle postzegels gratis op al je online verstuurde kaarten!

Ik vind de kaarten uit de Reconnect collectie erg leuk, ze hebben verschillende teksten ontworpen en zo is er voor iedere relatie/vriendschap wel wat passends. Iedereen kan via de Hallmark-site of app een gratis kaart uit de serie sturen, je hoeft alleen de postzegel af te rekenen. Maar deze is dus ook van 31 oktober t/m 2 november gratis. Ik zou zeggen: verras eens iemand met een kaartje! Wat houdt je tegen? Klik hier om een kaart te versturen. Ik heb het ook gedaan!

8 Reacties

  1. Manon 31 oktober 2014 / 10:30

    Wat een goed initiatief! Zou alleen niet weten wie ik een kaartje zou moeten sturen, hihi

  2. Milou 31 oktober 2014 / 12:07

    Super leuk idee, ik ga het meteen doen!:-)

  3. Ingrid 1 november 2014 / 12:07

    Thanks voor de tip!!

  4. Eilish 1 november 2014 / 18:20

    Wow echt super leuk dit! Kaartjes blijven gewoon leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *