Vogue shirt van Zoe Karssen

Misschien zag je ‘m al voorbij komen in het artikel van woensdag: mijn nieuwe shirt van Vogue in samenwerking met Zoe Karssen. Ik kocht dit shirt vorige week tijdens de Vogue Fashion Night Out, wat ook de enige mogelijkheid was om het shirt te kopen. Ik vond ‘m super leuk, dus ik moest hem natuurlijk hebben. En vandaag show ik hem aan jullie op mijn blog!

Het shirt is helemaal in de stijl van de andere shirts van Zoe Karssen, dat vind ik leuk gedaan! Zo heb je echt het idee dat je een Zoe Karssen exemplaar in huis hebt. Dit is trouwens mijn tweede shirt, ik heb er al eentje met de welbekende vleermuis-print erop. Deze heb ik 4 jaar geleden een keer cadeau gekregen, toen ik net van Zoe Karssen afwist. Nu is het echter veel populairder, dus de samenwerking met Vogue had niet beter gekund.

Ik kocht het shirt voor €19,99 op de Vogue Fashion Night Out op 4 september. Wie weet kun je hem online nog ergens vinden, maar zover ik weet is hij niet meer te koop!

21 Reacties

 1. Felicia Rodrigues dos Santos 12 september 2014 / 06:10

  Erg leuk shirt! En wat leuk dat je op de Fashion Night Out was. Ik ben al helemaal verslaafd aan mijn gratis shirt van de Vogue, dus ik kan begrijpen hoe blij je met dit shirt moet zijn.

 2. Soesja 12 september 2014 / 09:12

  Inderdaad een leuk shirt, tof gecombineerd zo in een jeans :D

 3. Nicole 12 september 2014 / 10:11

  Wat een super leuk shirt! Helemaal anders dan de ‘normale’ Vogue shirts! Ik ben helemaal weg van zoe karssen en ik baalde al dat ik niet naar de Vogue Fashion Night kon. dus ik hoop dat hij binnenkort ergens anders te koop is!

 4. Esmeé 12 september 2014 / 10:22

  Het shirt kon je ook online bestellen op de Vogue website, ik weet alleen niet of dit nog steeds zo is :)

 5. Aniek 12 september 2014 / 10:26

  Heel leuk shirt! Leuke riem heb je ook, trouwens! Waar is die van als ik vragen mag?

  • Lizzy 13 september 2014 / 15:57

   Dankje, die is van Primark! Lekker cheap dus haha.

 6. Maaike 12 september 2014 / 11:03

  Ik vind hem lekker origineel in deze kleur!

 7. Beau 12 september 2014 / 15:26

  Superleuk shirtje! Lijkt me goed te combineren! Ik zag je net trouwens op het Neude op een terrasje zitten, fijne middag nog ;)

  • Lizzy 13 september 2014 / 15:55

   Haha ah wat toevallig, volgende keer even hoi zeggen;)!

 8. Eilish 14 september 2014 / 02:44

  Wat een leuk shirt! Staat je ook heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *