My life as Liz #132

Van afgelopen week werd ik vrolijk. Het weer was lekker, ik heb leuke dingen gedaan (waaronder 3 dagen op een rij naar de bioscoop), ik ging naar school en in het weekend ging ik naar Eindhoven. Ik heb het lekker druk de laatste tijd en dat vind ik alleen maar fijn! Ik voel me weer helemaal thuis in Utrecht en met mijn blog gaat het ook lekker. Ik heb meer regelmaat in mijn leven en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden dat er meer blgogposts en filmpjes online komen. Als jullie blij zijn, ben ik namelijk ook blij! Kijk mee naar de foto’s om te kijken wat ik afgelopen week zoal heb gedaan :)

Links: Maandag was het heel warm, dus ik ging lekker voor een luchtige top. Deze van Abercrombie & Fitch heb ik eigenlijk nog niet eens zo vaak gedragen, maar hij is zo leuk! Rechts: Mijn studie houding, niet heel erg effectief kan ik je vertellen. Ik werkte aan school, mijn blog en ‘s avonds kletste ik gezellig bij met een vriendinnetje.

Links: Food! Noodles met kip en groente. Jummie! Rechts: Pauze op school, even genieten van het zonnetje. Ik doe best wel gezond de laatste tijd, als tussendoortje neem ik altijd een appel en ontbijtkoek mee. Die houden we erin!

Links: Wachten op de bus in het ochtendzonnetje. Rechts: Om half 10 kipnuggets van de Mc Donalds… Je moet er maar zin in hebben. Ik ging in ieder geval nog net niet over mijn nek van die geur. Iew!

Links: College, saaaai! Maar moet gebeuren. Wil over een tijdje natuurlijk wel mijn tentamens knallen! Het gaat in ieder geval goed op school. Ik heb nu met mijn groepje twee keer een presentatie voor marketing moeten houden en voor de eerste presentatie hadden we een 7,5 en voor de tweede een 8,5. Super dus! Het gemiddelde van alle presentaties is de helft van je eindcijfer, dus we blijven goed ons best doen! Rechts: Mijn nieuwe sieradenkist inrichten, hij is zo handig!

Links: Genieten van het zonnetje met de benen bloot. Rechts: Weer een prachtige zonsondergang. En jawel, deze foto is helemaal #nofilter. Haha!

Links: Tedje ging naar de bioscoop en aangezien ik sinds kort in het bezit ben van een Pathé Unlimited pas (3 keer hoera!), besloot ik haar te joinen. Het is altijd gezellig met Tedje dus wederom deze keer ook weer! Echt leuk hoe je zo close kan worden met blogvriendinnen :) Rechts: Verveling-selfie! Ik denk dat dit het meest nutteloze college ooit was. In de groepschat gingen alleen maar nutteloze afbeeldingen rond en ik heb alleen maar op mijn telefoon/laptop gezeten. En die dingen waren alles behalve studiegerelateerd…

Links: Na school met wat klasgenoten verdiend drankjes doen op het terras. Was heel gezellig, ik ben echt blij met m’n klas! Rechts: Maccie pakken met vriendinnetje. Had ik al lang niet meer gedaan, maar het smaakte heel goed! Daarna gingen we naar de bioscoop, we gingen voor If I Stay, echt een prachtige film. Een must see!

Links: Er is een kat die nu en dan zo ons huis binnensluipt via het dak. Vrijdag kwam ik ‘r weer tegen en ik kon het niet laten er een foto van te maken. Rechts: Achterop de fiets naar school! Het zonnetje scheen weer, wat een top weer!

Links: En weer bepakt en bezakt richting Eindhoven… Af en toe word ik echt moe van al dat gesjouw, maar ik ben ook niet meer van plan ieder weekend naar huis te gaan. Rechts: Armbandjes van de Instagram winactie op de post gedaan. Ik kreeg zelfs nog complimenten over de enveloppen. Leuk zijn ze he!

Links: Een heeeeerlijke lunch bij Bagels & Beans. Wat kan ik daar toch van genieten! Rechts: Gezellig bijkletsen met mijn lieve vriendinnetje. Ik ben echt blij met mijn vriendinnen!

Links: Nog even shoppen, de aankoopjes konden jullie gisteren al zien. Nog bedankt voor de leuke reacties! Rechts: Zondag ging ik weer richting Utrecht en ik scoorde op het station Julia’s Pasta. Always a good idea, de pesto pollo variant is mijn favoriet.

Dit was weer de My life as Liz voor deze week. Niet super boeiend, maar hoop dat jullie het toch leuk vonden om te zien. Hebben jullie nog leuke plannen deze week? Ik ga vandaag naar de kapper wat heel spannend is, maar daar zullen jullie ZEKER nog meer over gaan zien. Wordt dus vervolgd :D X

25 Reacties

  1. Tessa 22 september 2014 / 07:24

    Dat topje van de abercrombie staat je heel erg leuk! Haha ik snap dat je niet echt trek had in kipnuggets zo vroeg op de morgen! En ik word nu echt benieuwd naar die pasta’s van Julia’s, ik hoor er alleen maar lekkere dingen over :D
    Liefs, Tessa

  2. Dionne 22 september 2014 / 07:49

    Ziet eruit als een leuke week! En het weer was heerlijk!

  3. Soesja 22 september 2014 / 08:08

    Leuke My life as Liz! Ik ben deze week ook weer voor het eerst sinds heel lang bij de Mc geweest haha (niet ‘s ochtends natuurlijk). If I Stay wil ik ook nog heel graag zien! Maar wil eigenlijl eerst het boek lezen. En ik vind het heel cool van je dat je naar de kapper gaat deze week, snap heel goed dat dat spannend is!

  4. Frauke 22 september 2014 / 08:34

    Hele leuke foto’s allemaal! Ziet eruit als een geslaagde week :D! Ik wil die film ook graag een keertje kijken. Ben super benieuwd naar het resultaat van de kapper, maar ik ben ervan overtuigd dat het heel erg mooi zal worden! X

  5. Frederique 22 september 2014 / 08:53

    Wat een leuke foto’s weer! Fijn dat je het zo goed bevalt op school! XX

  6. Jennifer 22 september 2014 / 09:10

    Gezellige weken heb je! Ik vind trouwens echt dat je aan je gezicht kan zien dat je weer van de chemo’s af bent, wat ben je goed opgeknapt! Fijn om te zien. Ik durfde niet naar If I Stay, omdat ik tegenwoordig niet zo goed tegen zielige films kan (lees: ik ben zwanger en mijn hormonen slaan op hol op dat soort momenten, huilen!) en ik ben naar “What If” geweest afgelopen week, ook wel een leuke film!

  7. Manon 22 september 2014 / 09:29

    wat een leuke foto’s weer, benieuwd naar je kapsel straks, gaat je heel mooi staan ! :)

  8. Martina 22 september 2014 / 10:50

    Ik heb echt fases waarin ik zoooo slecht eet en dan gaat het ineens weer heel goed! Die lunch bij bagels ziet er goddelijk uit!

  9. Iris 22 september 2014 / 14:52

    Dat ziet er uit als een leuke week! Nog een vraagje: waar komt je sieradenkist vandaan?! Ik ben echt al heel lang opzoek naar zoiets!

    • Lizzy 22 september 2014 / 20:27

      Flying Tiger, in het filmpje van afgelopen week kan je ‘m nog beter zien!

  10. Eva 22 september 2014 / 18:16

    Je hebt weer een leuke week achter de rug Liz. Fijn om zo mee te genieten! :)
    Spannend, heel veel succes bij de kapper. Ik ben benieuwd naar het eind resultaat. :)

    Liefs!

  11. Marloes 22 september 2014 / 21:41

    Wat een leuk weekje heb je achter de rug! Bagel & Beans foodies zijn altijd goed, yum!

  12. Hesteranne 22 september 2014 / 21:55

    Leuke foto’s! De lunch bij Bagel & Beans ziet er heerlijk uit!

  13. Amelie 22 september 2014 / 23:01

    Hele leuke foto’s!! En gefeliciteerd met je nieuwe coupe, een grote stap natuurlijk, maar het staat je echt fantastisch!

  14. Eilish 23 september 2014 / 17:57

    Hey dat geweldige dikke blauwe marketing boek heb ik ook gehad, yay. Vind jij het ook zo`n vreselijk boek?

    • Lizzy 24 september 2014 / 11:20

      Haha ik vind dat juist een van de leukere boeken! Maar vind marketing tot nu toe ook het leukste!

  15. Amy 23 september 2014 / 21:21

    Je straalt helemaal op de foto’s, zo vrolijk kijk je! Leuke foto’s en ik weet weer waar ik heel snel moet gaan lunchen: Bagels & Beans!

  16. Charlotte 3 oktober 2014 / 12:55

    Wat een leuke foto’s! Fijn dat het goed gaat op school. oeh, If I stay wil ik ook erg graag zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *