H&M favorieten

Het werd weer eens tijd de webshop van H&M door te spitten en mijn favorieten uit te kiezen! Ik ben al een hele tijd niet meer bij H&M geweest, maar ik kwam nu tot de ontdekking dat ze toch zeker wel een aantal leuke dingen hebben. De dingen die ik heb uitgekozen zijn vooral gericht op het najaar, want ik vind het zonde om nu nog zomerkleding te kopen. Hoewel het van mij nog wel even warm mag blijven, daar niet van. Maar stiekem is een nieuwe najaarsgarderobe aanschaffen altijd wel heel erg leuk om te doen… Mijn jas is zelfs al binnen, maar daar snel meer over. Nu eerst mijn H&M favorieten van dit moment!

Fijngebreid lang vest – €19,99

Geloof me, komende tijd gaan we veel lange vesten zien! De winkels hangen er vol mee. En ik denk dat ik niet lang achterblijf, want ik vind ze ook super leuk. Zelf zou ik ze combineren met een simpel shirt, coated jeans en mooie laarsjes. Lekker stoer!

Zwarte peplum top – €24,99

Peplum tops zijn perfect voor met uitgaan. Ze accentueren het slankste deel van je lichaam en het staat heel vrouwelijk. Ik vond deze heel mooi door de wat apartere stof en de kruising op de rug.

Kokerrok met luipaardenprint – €19,99

Ik heb eigenlijk nooit iets gehad met kokerrokken, maar ik vind ze nu steeds interessanter worden. Deze is van joggingstof en met een luipaardenprint, dan is het oudbollige gevoel er bij mij al snel af. Ik zou nog niet helemaal weten hoe ik dit zou dragen, maar gaaf vind ik het wel!

Zwarte suède laarsjes – €79,99

Van deze laarsjes ging mijn hart wat sneller kloppen! Ik vind dit model heel leuk, en in combinatie met het suède en de print… Wauw! Helaas zijn deze schatjes voor H&M nogal aan de prijs, maar dromen mag altijd… Toch?

Geruiten blouse – €14,99

Nog zoiets wat we steeds meer gaan zien: geruiten blousen! En dan het liefste een beetje oversized. Dit is een kort model en hoewel ik daar in eerste instantie niet zo voor zou vallen, staat hij zo bij het model wel heel erg leuk. Perfect voor een wat hogere broek!

Zwarte gedrapeerde top – €29,99

Ten slotte een simpele top waarmee je je rug kunt accentueren. Want in tegenstelling tot wat je misschien denkt, is het gedrapeerde gedeelte de achterkant. Ik vind dat heel sexy staan, je rug mag je zo nu en dan best eens showen!

En dat waren mijn favorieten van de H&M op dit moment. Hierdoor krijg ik toch wel een beetje zin in het najaar… Zijn jullie al bezig met het kijken naar najaarskleding?

16 Reacties

  1. Eva 6 augustus 2014 / 20:42

    Wat een leuke kleding stukken allemaal.
    Mijn favorite uit die van jou is toch de geruite blouse. Ook leuk met dat donker roze erdoor heen.
    Een poosje terug liep ik in de stad te winkelen en toen zij een verkoopster ook al dat het ruiten patroon volop terug komt in de winter.

    Ik kreeg vorige week de H&M Catalogus binnen en toen ik die zag kriebelde het bij mij ook al… Vooral warme, zachte truien staan boven aan op mijn lijstje. Maar de geruite blouse mag ook zeker bij mij niet ontbreken.

    Ik ben benieuwd welke kleding stukken je gaat aanschaffen. ;-)

    Liefs, Eva.

    P.S: Lizzy waar heb jij je flappe hoed gekocht? Ik ben al een lange tijd opzoek naar een hoed, maar ik slaag er maar niet in…

  2. Marloes 6 augustus 2014 / 20:57

    Wat een fijne favorieten. Ik vind het vest ook heel mooi!

  3. Brenda 6 augustus 2014 / 21:11

    De rok is trouwens 19,99, iets goedkoper dus :)

    • Lizzy 6 augustus 2014 / 23:05

      Ah, thanks voor je oplettendheid! Is aangepast:)

      • Brenda 10 augustus 2014 / 20:55

        Had hem toevallig besteld, vandaar ;), youre welcome! en fijn dat je site weer in de lucht is!

  4. Djenny 7 augustus 2014 / 00:54

    H&M word steeds beter vind ik, leuke favorieten zitten er tussen Lizzy !

  5. Anna 7 augustus 2014 / 09:59

    Die laarsjes zijn leuk! De rest is niet zo mijn ding. X

  6. Fleur 7 augustus 2014 / 20:35

    Wat een leuke items allemaal! Ik heb net het nieuwe collectie boekje van h&m binnengekregen en vind dat ze weer super leuke dingen hebben voor dit najaar! Inderdaad veel lange vesten, maar daar hou ik altijd wel van :)

  7. Estrella 10 augustus 2014 / 20:20

    Ooh, die veterlaarsjes zijn tof! Jammer dat alle schoenen bij H&M maar tot schoenmaat 41 lopen. Kom ik aan met m’n grote stampers met schoenmaat 42 ;(

  8. Evelien 10 augustus 2014 / 22:11

    Die kokerrok is echt ontzettend gaaf! En dat eerste vest ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *