WiSH Outdoor festival 2014

Afgelopen zondag was ik met twee vriendinnen naar WiSH Outdoor, een 3-daags festival in Beek en Donk. Wij gingen de laatste dag, zondag, en we hebben het heel leuk gehad! Het heeft maar eventjes geregend en daar hebben we veel geluk mee gehad. We hebben veel dansjes gedaan bij de verschillende stages, lekker gegeten (genoeg keus!) en genoten van de heerlijke sfeer die er hing. Ik heb weer wat leuke jongens gespot en daarnaast heb ik de hele dag gefilmd. De vlog daarvan kun je aan het eind van deze blogpost vinden!

Zoals je ziet heb ik niet heel veel jongens op de foto gezet. Ze waren er genoeg hoor, daar niet van. Maar ik was kritisch en wilde echt jongens die een beetje hun best hadden gedaan op hun outfit, en die zelf ook gewoon leuk waren. Er zijn genoeg opgepompte kerels op zo’n festival te vinden (denk aan de sixpack foto’s bij het Lakedance artikel…), maar daar was ik dit keer niet naar op zoek! Ik vond deze jongens er allemaal leuk uit zien, vooral de schoenen zijn goedgekeurd! Wat vinden jullie er van?

Krijgen jullie ook geen vakantiegevoel van bovenstaande foto’s? Ik wel! En zo heb ik de dag ook ervaren, ik heb het super gezellig gehad met mijn vriendinnen en ondanks dat de zon niet scheen (het was wel super warm), was het alsnog een hele geslaagde dag. WiSH Outdoor festival is dus zeker voor herhaling vatbaar! Om jullie nog een betere impressie te geven heb ik ook veel gefilmd, zodat je een beetje een gevoel krijgt hoe we de dag hebben beleefd. Ook altijd leuk als herinnering. Ik zeg: op naar het volgende festival! Voor mij is dat Extrema Outdoor komende zaterdag. Ik hoop dat het weer mee zit!

Zijn er hier toevallig meer meiden die naar Extrema gaan komende zaterdag? Laat het weten bij de comments!

20 Reacties

 1. Neeltje 9 juli 2014 / 14:49

  Wat een leuke vlog! De foto’s die je hebt gemaakt zijn leuk met je vriendinnen. Over de schoenen van de jongens heb je gelijk, die zijn in ieder geval goedgekeurd :)

 2. Daphne 9 juli 2014 / 14:57

  Superleuk om te zien! Het gekke is dat ik serieus vannacht over dit festival een droom had hahahah! Liefs

 3. Cindy 9 juli 2014 / 15:21

  Elk jaar neem ik mijzelf voor om naar Extrema te gaan en elk jaar komt het er niet van, terwijl wij er niet ver vandaan wonen. Festivals zijn tof, er is een tijd geweest dat ik elk weekend ging. Maar die tijd is ook wel weer voorbij haha. Zo af en toe eens vind ik leuk!

 4. Fleur 9 juli 2014 / 15:48

  Ziet er uit als een ontzettend gezellige en swingende (haha) dag. Erg leuk filmpje hoor!

 5. Eilish 9 juli 2014 / 15:49

  Heel leuk om te zien! Leuk om je te zien genieten!

 6. Emma 9 juli 2014 / 16:49

  ik vind dit echt leuke artikelen!
  wat zijn jij en je vriendinnen mooi :) jullie stralen ook uit dat het een leuke dag was, tof om te zien

 7. Vera 9 juli 2014 / 17:08

  Echt een leuke vlog! Festivals zijn zo vet!

 8. Tessa 9 juli 2014 / 17:18

  Wat een leuke foto’s! Volgens mij hangt daar een heerlijke sfeer!
  Liefs, Tessa

 9. Lilian 9 juli 2014 / 18:05

  aah zo’n filmpje is ook echt leuk voor over een tijdje, dan krijg je echt weer “het” festival gevoel :D

 10. Iris 9 juli 2014 / 18:46

  Haha ik was er ook maar heb je helaas niet gezien!! Ik was vorig jaar ook geweest en omdat t zo leuk was zijn we dit jaar weer gegaan!! Je bent denk ik niet tot het einde gebleven of wel??? De wish all stars op t einde is namelijk zoooooooo leuk!! Ik dacht vorig jaar echt dat t niks zou zijn maar uiteindelijk vond in t echt t leukste haha! De sfeer zit er dan zo lekker in en aan t einde vuurwerk en alles!! Ik zeg volgend jaar weer gaan ;)

  • Lizzy 9 juli 2014 / 18:52

   Haha nee klopt, vond het ook best wel fris toen en we zaten een beetje met het vervoer!

 11. Fleur 9 juli 2014 / 19:12

  Wat ziet dit er leuk uit!
  En wat een leuke beelden in de vlog; je krijgt er inderdaad helemaal de zomerfeelings van. Zin een feestje!

 12. Tara 9 juli 2014 / 19:24

  Ziet er super gezellig uit! Meteen zin om ook weer een festivalletje te pakken!

 13. Mariëlle 9 juli 2014 / 19:33

  Super leuk dat je geweest bent, ik was er ook, super leuk! Jammer dat het zonnetje niet scheen, maar voor alsnog hebben we super geluk gehad met het weer!

 14. Kikki 9 juli 2014 / 23:13

  Heel leuk artikel! De foto’s zijn echt heel leuk en de volg ook. :)

 15. Tedje 10 juli 2014 / 14:20

  Wat een super leuke vlog! En je zag er heel erg leuk uit chickaa!

 16. Eva 10 juli 2014 / 22:50

  Wat een heerlijk sfeertje hangt er en wat een gezellig festival. Had er bij willen zijn! :D
  Liz, van wie is de muziek in je filmpje? Chille muziek is het! :D
  Geniet nog lekker van deze week!

  Liefs, Eva!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *